Μικρή Αρκάνα - Κούπες

Οι Κούπες αντιπροσωπεύουν τον συναισθηματικό μας κόσμο. Συμβολίζουν τις προσωπικές μας σχέση και ερμηνεύονται τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους ανθρώπους. Εκφράζουν το υδάτινο στοιχείο και γενικά μας καθοδηγούν στο πως πρέπει να χειριστούμε τις προσωπικές μας σχέσεις.

Άσος Κούπα

Γενική Ερμηνεία

Θετική κάρτα για νέα ξεκινήματα, ενδιαφέρουσες εκκινήσεις, κατάλληλη περίοδος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να ασχοληθείτε με ζητήματα που σας εκφράζουν συναισθηματικά.

Έρωτας – Σχέσεις

Θετικές εκκινήσεις σε νέα προσωπικά εκκινήματα. Πολύ θετική περίοδος για θέματα καρδιάς, Νέες σχέση εν όψη με άτομο συναισθηματικό . Μη φοβηθείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση και εάν είστε δεσμευμένοι θα ανανεωθείτε μέσα στην υπάρχουσα προσωπική κατάσταση , κάνοντας μια νέα αρχή. Συναισθηματικά είστε έτοιμοι να αγαπήσετε.

Επαγγελματική – Χρήμα

Νέα αρχή στην καριέρα σας, και είναι κα΄τι δημιουργικό, που ταυτίζεται απόλυτα με τα συναισθήματα σας, ικανοποίηση, προαγωγή στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας. Εάν ρωτάτε για μια νέα δουλειά, τότε ναι είναι θετικό σημάδι ότι η εκκίνηση που θα γίνει θα είναι σύμφωνη με τα θέλω σας. Μη διστάσετε να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο. Οικονομική πρόταση, χρήματα που κερδίζονται μέσα από μια νέα πηγή, οικονομική σταθερότητα.

Δύο Κούπα

Γενική Ερμηνεία

Θετική κάρτα που συμβολίζει το ταίριασμα, την ένωση και την πιθανότητα δημιουργίας μιας κατάστασης που θα μοιραστείτε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Γάμος, ένωση, πνευματική ένωση. Συνεργασίες που ωφελούν και τις δυο πλευρές. Δίκαιη μεταχείριση και οι άλλοι σας παίρνουν στα σοβαρά, σας σέβονται.

Έρωτας – Σχέσεις

Πολύ θετική κάρτα, από τις καλύτερες των Ταρώ. Σεβασμός, εκτίμηση και μπορεί να οδηγήσει σε γάμο, δέσμευση. Εάν είστε ελεύθεροι , τότε πιθανόν να συνάψετε σχέση με άτομο που σας στηρίζει και κατανοεί τις ανάγκες σας. Είστε έτοιμοι για δέσμευση και δεν φοβάστε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του/της αγαπημένου σας.

Επαγγελματική – Χρήμα

Συνεργασίες ίσης μεταχείρισης, συναισθήματα ευγνωμοσύνης και εμπιστοσύνης στηρίζουν μια νέα επαγγελματική σας σχέση. Δίκαιη μεταχείριση μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Ισορροπία και καλές ανταμοιβές. Σε ήδη υπάρχουσα εργασία, θα λάβετε βοήθεια. Θετική κάρτα για τα οικονομικά σας. Πιθανόν λαμβάνετε οικονομική στήριξη από το ταίρι σας.

Τρία Κούπα

Γενική Ερμηνεία

Θετική κάρτα για κοινωνικοποίηση, προσκλήσεις σε γιορτές, ψυχαγωγία και γενικά ξεκινάει ένα διάστημα όπου μπορείτε να απολαύσετε τις μικρές αλλά και μεγάλες χαρές της ζωής. Πολύ ενδιαφέρουσα κάρτα αλλά πρέπει να τη συνδυάσετε και με τις άλλες κάρτες. Θετικά νέα Υπάρχει λόγος να διασκέδασετε, θα χαρείτε και θα αποκομίσετε τους καρπούς από άλλες προσπάθειες.

Έρωτας – Σχέσεις

Ερωτικά ζείτε μια περίοδο όπου μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Εάν η συγκεκριμένη κάρτα ακολουθείτε από την Αυτοκράτειρα της Μεγάλης Αρκάνα, τότε υπάρχει η πιθανότητα εγκυμοσύνης. Γενικά είναι μια θετική κάρτα για την προσωπική σας σχέση εκτός εάν ακολουθείτε από την κάρτα 3 ή 7 Σπαθιά της Μικρής Αρκάνα, όπου δηλώνει πιθανή απιστία ή αρνητική επέμβαση από τρίτα πρόσωπα. Τέλος υπάρχει λόγος να χαίρεστε , νιώθετε ικανοποίηση.

Επαγγελματική – Χρήμα

Θετική κάρτα για νέα ξεκινήματα και κοινά εγχειρήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης εάν ψάχνετε για επιπλέον απασχόληση μπορείτε να ελπίζετε ότι σύντομα θα πετύχετε τους στόχους σας. Θετικά αποτελέσματα όπου δεν θα χρειάζεται να αγχώνεστε ή να κουράζεστε. Οικονομικές απολαβές από διάφορες πηγές ή άτομα που στηρίζουν τις προσπάθειες σας.

Τέσσερα Κούπα

Γενική Ερμηνεία

Συναισθήματα ανίας ή πλήξης σας κατακλύζουν συχνά, παρόλο που έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφα ή το περιβάλλον σας υποστηρίζει. Γενικά νιώθετε ότι τίποτα δεν εκπληρώνεται και χρειάζεται να επανεκτιμήσετε τις καταστάσεις της ζωής σας. Έλλειψη χαράς και χάνετε το χρόνο σας , σκεπτόμενοι τι έχει συμβεί στη ζωή σας, προσανατολίζετε περισσότερο στις αποτυχίες σας. Στασιμότητα. Κρίσιμη κάρτα για να αλλάξετε τις προτεραιότητες σας. Άμυνα, στεναχώρια και έλλειψη ευγνωμοσύνης. Αρνητική επιρροή από το περιβάλλον.

Έρωτας – Σχέσεις

Αρνητικά συναισθήματα για το ταίρι σας, πιθανόν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να δείχνει αδιαφορία για τα συναισθήματα σας ή εσείς να μην ανταποκρίνεστε με τον τρόπο που θα ήθελε το ταίρι σας. Εάν είστε ελεύθεροι δέχεστε προτάσεις από άτομα που δεν ταιριάζουν μαζί σας ή δεν αισθάνεστε κάποια ιδιαίτερη έλξη. Βαρεμάρα, ανία και έλλειψη ενδιαφέροντος για την υπάρχουσα σχέση σας. Προσπαθήστε να είστε ευγνώμονες για ότι υπάρχει τώρα στη ζωή σας

Επαγγελματική – Χρήμα

Συχνά στασιμότητα, έλλειψη ενδιαφέροντος, γενικά ανία και συχνά αναζητάτε κάτι καλύτερο. Απογοήτευση από τους πιθανούς συνεργάτες ή πελάτες. Αναμονή για εκπλήρωση στόχων χωρίς θετική έκβαση. Είναι πολύ σημαντικό ότι θα αλλάξει η κατάσταση και να εστιάσετε στα θετικά και να μην επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας. Έλλειψης χαράς και συνεργασίας με τους άλλους.

Πέντε Κούπα

Γενική Ερμηνεία

Θεωρείτε από τις πιο αρνητικές κάρτες της Μικρής Αρκάνα. Δυσκολίες και προκλήσεις σας κάνουν να χάνετε την Πίστη στη ζωή και έλλειψης ελπίδας και ενδιαφερόντων. Εστιάζεστε περισσότερο στην αρνητική πλευρά και αγνοείται τα θετικά που σας συμβαίνουν. Πιθανή απώλεια, στεναχωριέστε για ότι έχετε χάσει και είναι αναγκαίο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας για να μπορέσετε να εκτονωθείτε. Ωστόσο υπάρχει θετική ένδειξη για κάτι καλύτερο που μπορεί να έρθει αργότερα. Πρέπει ωστόσο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Γεφυρώστε το χάσμα με τους άλλους ανθρώπους.

Έρωτας – Σχέσεις

Είστε σαφώς απογοητευμένοι από το ταίρι σας ή την υπάρχουσα ερωτική σας σχέση. Πρόσφατα περάσετε ένα χωρισμό ή είστε έτοιμοι να διακόψετε μια σημαντική σχέση της ζωής σας. Είναι πολύ σημαντικό να εκφράσετε τα συναισθήματα σας για να περάσετε ξανά σε επανεκτίμηση των σημαντικών ατόμων στη ζωή σας. Πιθανόν να δεχτείτε πρόταση σχέσης από άτομο που δεν σας ενδιαφέρει ή συνθηκολογείτε μέσα σε ένα αποτυχημένο γάμο.

Επαγγελματική – Χρήμα

Αρνητική περίοδος για τα οικονομικά ή επαγγελματικά σας σχέδια. Πιθανή ματαίωση σχεδίων και απώλεια θέσης ή υποβιβασμός. Έλλειψη χρημάτων ή προσπάθεια να καλύψετε τα έξοδά σας με δυσκολία. Πρέπει να απελευθερωθείτε από εμμονές ότι είστε άτυχοι και γενικά από συναισθήματα ηττοπάθειας. Μην κάνετε νέες εκκινήσεις τώρα.

Έξι Κούπα

Γενική Ερμηνεία

Κάρτα ανάμνησης, επιστροφή στο παρελθόν, σε μια σχέση πλατωνική και συνάντηση με αγαπημένο πρόσωπο χωρίς όμως εκπλήρωση των προσδοκιών. Τάση εξιδανίκευσης καταστάσεων και προσκόλληση σε καταστάσεις που τώρα δεν λειτουργούν. Ονειροπόληση, φαντασία. Πιθανή επανασύνδεση χωρίς όμως να υπάρχει συνέχεια.

Έρωτας – Σχέσεις

Μια σχέση σταθερή χωρίς όμως πρόοδο, μια επανασύνδεση χωρίς εξέλιξη και καλό θα ήταν να μην δείχνετε υπέρμετρο ενθουσιασμό ή ευαισθησία. Εάν είστε ελεύθεροι πιθανόν να επιστρέψετε σε προηγούμενη σχέση εξαιτίας εξωγενών συνθηκών και όχι γιατί το θέλετε πραγματικά. Δώστε σημασία στο παρόν και όχι σε ότι έχετε περάσει στο παρελθόν, καθώς αυτή η σχέση δεν σας εξελίσσει και παραμένετε προσκολλημένοι σε αναμνήσεις και όχι στην πραγματικότητα. Σχέσεις επισημοποιούνται, εφόσον είστε ήδη σε μια σχέση που διαρκεί χρόνια. Πιθανόν και απιστία.

Επαγγελματική – Χρήμα

Πιθανόν ένα επάγγελμα εστίασης, θεραπείας ή μπορεί να ασχοληθείτε με θέματα νοσηλείας και φροντίδας άλλων ατόμων. Πιθανή επιστροφή σε μια προηγούμενη επαγγελματική σχέση ή αναπολείτε μια περασμένη συνεργασία. Επικοινωνία με άτομα πρώην συνεργάτες και μπορεί να αποφασίσετε από κοινού ένα παλιό εγχείρημα που είχατε αποφασίσει.Έλλειψη πάθους, ωστόσο αναζητάτε ασφάλεια και σιγουριά. Εάν αναζητάτε εργασία, πιθανόν να εργαστείτε με οικογενειακά πρόσωπα. Οικονομική ενίσχυση από τρίτα πρόσωπα ή επιστροφή δανεικών.

Εφτά Κούπα

Γενική Ερμηνεία

Κάρτα που συμβολίζει αναποφασιστικότητα, πολλές επιλογές και μια αίσθηση χάους και πιθανόν να είστε μπερδεμένοι εσωτερικά και δεν μπορείτε να επιλέξετε τι θέλετε να κάνετε. Πιθανόν να ξοδεύετε την ενέργεια σας άσκοπα με αποτέλεσμα να καταλήγετε στο ίδιο σημείο και να μην υπάρχει πρόοδος και εξέλιξη. Πρέπει να εκτιμήσετε σωστά τις επιλογές που έχετε και να πάρετε αποφάσεις που δένουν με την πραγματική σας ταυτότητα και τις επιθυμίες σας. Κάντε επιλογές που σας ταιριάζουν ωστόσο μην είστε επιρρεπής σε γνώμες τρίτων.

Έρωτας – Σχέσεις

Η συγκεκριμένη κάρτα είναι αρκετά χαοτική σε σχέση με την προσωπική σας ζωή καθώς δεν είστε σε θέση να εκτιμήσετε το ταίρι σας και βέβαια δείχνετε με το δάχτυλο πιθανά κενά που υπάρχουν στην τωρινή σας συναισθηματική κατάσταση. Εάν είστε ελεύθεροι και παρά τις επιλογές που έχετε δεν μπορείτε να καταλήξετε σε ένα πρόσωπο καθώς είστε αρκετά αποπροσανατολισμένοι και εστιάζεστε περισσότερο στις προσωπικές σας ανάγκες. Είναι πολύ σημαντικό να βρείτε χρόνο να μείνετε μόνοι και να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας.

Επαγγελματική – Χρήμα

Σε επαγγελματική σχέση πρέπει να πάρετε αποφάσεις χωρίς να επηρεάζεστε από την πίεση και την συμπεριφορά τρίτων προσώπων. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο – τρεις επαγγελματικές προτάσεις και σίγουρα θα αισθάνεστε ότι δεν ξέρετε τι θέλετε και τι να αποφασίσετε. Πάρετε το χρόνο σας και βγείτε από προσωρινά αδιέξοδα. Μην βιάζεστε και μην παρασύρεστε. Αρκετά διλήμματα, προσωρινό άγχος, πιθανή αλλαγή κατεύθυνσης. Σε θέματα οικονομικά, πιθανόν να μην εκτιμάτε ότι έχετε ή να πρέπει να δώσετε οικονομική βοήθεια ή να σας φύγουν χρήματα για τακτοποίηση υποθέσεων. Αυτήν την περίοδο δε βλέπετε με καθαρότητα.

Οκτώ Κούπα

Γενική Ερμηνεία

Κάρτα Αρνητική μια που υποδηλώνει αλλαγή ζωής, χωρισμό, απώλεια και πρέπει να βρείτε το κουράγιο να αντιμετωπίσετε αρνητικά συναισθήματα και πιθανόν τάση για απομόνωση. Πρέπει όμως να κάνετε πίσω για να μπορέσετε να βρείτε αποφάσεις και να αποφύγετε το δράμα. Πιθανόν φεύγετε από κάτι/κάποιον που δεν σας εκφράζει πια.

Έρωτας – Σχέσεις

Αρνητική κάρτα για την εξέλιξη της προσωπικής σας σχέσης. Πιθανόν διαζύγιο, απόρριψη και εξαναγκάζεστε πολλές φορές να φύγετε ή να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς να πιέζετε καταστάσεις. Πιθανόν βιώνετε μια συναισθηματική απόρριψη και πρέπει να συμβιβαστείτε με τα νέα δεδομένα της ζωής σας. Αποφύγετε τους συναισθηματικούς εκβιασμούς. Μην περιμένετε να βελτιωθεί η σχέση με το ταίρι σας.

Επαγγελματική – Χρήμα

Είναι περίοδος κατάλληλη να φύγετε από μια συνεργασία που σας βλάπτει για να διαχειριστείτε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Ίσως αισθάνεστε αρκετά φοβισμένοι για αυτό που σας έχει συμβεί ή περιμένετε να σας συμβεί. Άγχος, αγωνία για το μέλλον, αυτοκαταστροφικές τάσεις. Ήττα, ηττοπάθεια και αγώνας δρόμου για πιθανή επιβίωση μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Άρνηση, έλλειψη αναγνώρισης, υποβίβαση ή απόλυση. Πρέπει όμως να διαχειριστείτε την απώλεια για να βρείτε ξανά τον εαυτό σας και την αυτοεκτίμηση σας.

Εννιά Κούπα

Γενική Ερμηνεία

Κάρτα Θετική για τύχη, αφθονία και εκπλήρωση επιθυμιών και στόχων. Αρκεί να μπορέσετε να ξεφύγετε από τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και θα πάρετε ότι επιθυμείτε.

Έρωτας – Σχέσεις

Από τις πιο θετικές κάρτες της Μικρής Αρκάνα και είστε ή πρόκειται να συνάψετε συναισθηματική σχέση με το ιδανικό για εσάς ταίρι. Επιθυμίες τώρα εκπληρώνονται με εύκολο τρόπο. Άνεση και συναισθηματική ταύτιση με το ταίρι σας. Νέες σχέσεις σας οδηγούν στην ευτυχία και αισθάνεστε ότι η τύχη σας έχει χτυπήσει την πόρτα.

Επαγγελματική – Χρήμα

Πολύ θετική κάρτα για τις επαγγελματικές εξελίξεις, νέες συνεργασίες με οικονομικές απολαβές. Και ένα θετικό κλίμα συνεργασίας. Όλες οι προσπάθειες σας τώρα ανταμείβονται και δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε ή να κουραστείτε για την επίτευξη των στόχων σας. Ένας νέος συνεργάτης σας στηρίζει γιατί τρέφει συναισθήματα για εσάς και σας προωθεί σε ανώτερη θέση. Ασφάλεια σιγουριά και αυτοπεποίθηση.