Ερμηνεύοντας το Μονοπάτι της Ειμαρμένης

Η αστρολογία και η ερμηνεία των ταρώ αποτελούν τους πιο έμπιστους φίλους και καθοδηγητές της ζωής μου και μπορούν να γίνουν και δικοί σου.

Με λένε Χριστίνα Τανταλίδου και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη! Για πολλά χρόνια εργάστηκα σε χώρους με πολύ κόσμο. Η ερμηνεία της ψυχολογίας και της ζωής των ανθρώπων που γνώριζα ήταν από πάντα για μένα ένα όμορφο μυστήριο που ήθελα να λύσω. Από παιδί με συνέπαιρναν τα άστρα, όμως το 2010 μετά από ένα σημαντικό γεγονός που άλλαξε τα δεδομένα της ζωή μου, αποφάσισα να ασχοληθώ εντατικά με την αστρολογία, έχοντας την ανάγκη να βρω εξηγήσεις και καθοδήγηση για το παρόν αλλά και το μέλλον.

Οι σπουδές μου σε μία από τις καλύτερες σχολές αστρολογίας στο Λονδίνο, Faculty of Astrological Studies, ήταν μόνο η αρχή καθώς η αστρολογία απαιτεί συνεχής μελέτη. Μετά από τα 2 πρώτα χρόνια σπουδών λοιπόν άρχισα να κάνω τις πρώτες συνεδρίες για την αστρολογία και την επιρροή των πλανητών στη ζωή μας. Φιλοξενώντας τον Ποσειδώνα στον γενέθλιο ωροσκόπο μου έχω την ικανότητα να ερμηνεύω με ευκολία τα αδύναμα αλλά και δυνατά σημεία του γενέθλιου σου χάρτη και πραγματικά τίποτα δεν είναι τυχαίο.Με χρόνια μελέτης και ασχολίας με την Αστρολογία και τα Ταρώ μπόρεσα να εξελίξω την ενσυναίσθηση και ενόραση που ήδη είχα και έτσι προσφέρω ακόμα πιο προσωποποιημένες και ακριβείς πληροφορίες στους ανθρώπους που χρειάζονται την βοήθεια μου.

Το ζώδιο μας είναι η ταυτότητα μας! Ο στόχος μας! Αυτό που καλούμαστε να βγάλουμε στην επιφάνεια.

Έτσι πράττουμε σίγουρα σύμφωνα με το χαρακτήρα μας! Η σκέψη μας δημιουργεί την πραγματικότητα μας! Μα ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας έχει σχέση με το γενέθλιο μας χάρτη και έτσι εξελισσόμαστε.

Συνεπώς κάποια πράγματα είναι δεδομένα ότι θα γίνουν, απλά πρέπει να πάρουμε την απόφαση πως θα τα χειριστούμε. Είναι καλό να συμβουλεύεσαι. Μέσα σε μια προσωπική συνεδρια μαζί μου συζητάμε ποια είναι η υπάρχουσα κατάσταση της ζωής σου και από εκεί και πέρα μετά υπάρχει η ελεύθερη βούληση.

Ο στόχος μου δεν είναι να εισβάλλω στην προσωπική ζωή σου, αλλά να σου ανοίξω νέους ορίζοντες με χρήσιμες πληροφορίες έτσι ώστε να μην νιώθεις θύμα του πεπρωμένου σου. Φωτίζοντας λοιπον τα δυνατά σημεία σου μπορείς να ανακαλύψεις λύσεις και να προσπεράσεις τις υπάρχουσες γενέθλιες προκλήσεις.

Τελικά, όλο και περισσότερο συνειδητοποιώ ότι η αστρολογία ή η ερμηνεία των ταρώ, συμβάλλει στο να αντιμετωπίζουμε πιο δυναμικά τις προκλήσεις της ζωή μας και έτσι εφαρμόζουμε με συνειδητό τρόπο τις αποφάσεις μας.

Που θα με βρείτε

Πέρα από την προσωπική μου ιστοσελίδα και τα Social Media που μπορείτε να με ακολουθείτε και να με συμβουλεύεστε μπορείτε να βρείτε άρθρα μου στο www.oroskopos.gr , στο διαδικτυακό περιοδικό www.myselvi.gr στο www.mommyjammi.gr με τα οποία συνεργάζομαι.

Επίσης συμμετείχα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Νηρέου και στην τηλεοπτική εκπομπή του Euro Channel , ΦΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΝΑ, με την Δέσποινα – Ίννα Τσικοπούλου. Από την σελίδα μου θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις μελλοντικές μου συμμετοχές σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.

Για τις προσωπικές αστρολογικές σας προβλέψεις και ερμηνεία των ταρώ μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στα στοιχεία που θα βρείτε εδώ
Θα χαρώ να σας βοηθήσω να ξεκλειδώσουμε μαζί τον γρίφο της τωρινής σας ενσάρκωσης και να προχωρήσετε με αισιοδοξία και δυναμικά το μονοπάτι της λεγόμενης ειμαρμένης!