Λέγεται πως οι Δίδυμες Φλόγες είναι μια Ψυχή που έχει χωριστεί σε δύο σώματα και μέσα από το ταξίδι της ενσάρκωσης ψάχνει για την ένωση της. Όμως επειδή αυτό μπορεί να μην είναι αποδεκτό από όλους, μπορώ να ονομάσω τις Δίδυμες Φλόγες μια σχέση με έντονο Ψυχικό Δέσιμο, και βέβαια αυτή η σχέση δεν μπορεί να είναι συμβατή με τα κοινωνικά πρότυπα. Συνήθως η γνωριμία των δίδυμων Φλογών γίνεται τυχαία και αμέσως και τα δύο άτομα αισθάνονται μια δυνατή έλξη και εισβάλλει ο έρωτας.

 

Παρόλο που η σχέση αυτή είναι δυνατή και όταν οι δίδυμες φλόγες είναι μαζί, αναπτύσσονται κρυμμένα ταλέντα και ικανότητες και στους δυο ανθρώπους, το Μάτριξ πολλές φορές χωρίζει αυτό το ζευγάρι.

 

Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι το στάδιο του αποχωρισμού έχει ημερομηνία λήξης και το ζευγάρι ξαναβρίσκεται μαζί για να δουλέψει για την ένωση και την εξέλιξη της συνειδητότητας.

 

Έτσι βλέπουμε να γίνεται πολλές φορές η ένωση , η επανασύνδεση αλλά και πάλι αυτό να μην διαρκεί πολύ με αποτέλεσμα η θηλυκή ενέργεια να μένει πάλι μόνη με πολλές απορίες.

 

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό ; γιατί υπάρχει ο κύκλος αυτός της επανάληψης;

 

Γιατί είναι απαραίτητο να γίνει αποδεκτό ότι η σχέση αυτή είναι ενεργειακή και ο λόγος που η επανασύνδεση έχει μια σύντομη διάρκεια  έχει να κάνει με την εξισορρόπηση της ενέργειας. Εάν η θηλυκή ενέργεια, που ηγείται αυτής της σχέσης, καταφέρει και κρατήσει την ενέργεια στο σημείο μηδέν, zen , που είναι και το ζητούμενο η επανασύνδεση οδηγεί στην ένωση που έχει μεγάλη διάρκεια.

 

Εάν η θηλυκή ενέργεια ξεχάσει το ρόλο της σχέσης αυτής και βλέπει την σχέση μέσα από τα μάτια του Μάτριξ, τότε η επανασύνδεση θα έχει μικρή διάρκεια και ο χωρισμός θα επέλθει πάλι.

 

Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό και για να αποφευχθεί ο κουραστικός κύκλος της επανάληψης χωρισμός, επανασύνδεση, ότι η σχέση είναι ενεργειακή και όχι ρομαντική, ερωτική. Όταν λοιπόν λείπουν τα έντονα συναισθήματα, οι σκέψεις , οι προσδοκίες και επικρατεί ησυχία, γαλήνη και απόλυτη ισορροπία , τότε η ένωση είναι δυνατή και τίποτα δεν μπορεί να την αποτρέψει.

 

Η ανάλυση αφορά τις σχέσεις με έντονο Ψυχικό Δέσιμο και το ταξίδι προς την Ψυχή/την Συνειδητότητα,  όπου αναγνωρίζεται η ενέργεια του Φόβου, και όχι δυσλειτουργικές ναρκισσιστικές σχέσεις.

 

Η ανάλυση αφορά τις σχέσεις με έντονο Ψυχικό Δέσιμο και το ταξίδι προς την Ψυχή/την Συνειδητότητα, όπου αναγνωρίζεται η ενέργεια του Φόβου, και όχι δυσλειτουργικές ναρκισσιστικές σχέσεις.