Το έτος 2023 είναι η χρονιά των δραστικών αλλαγών, και των μεγάλων πιθανοτήτων.  Βάζετε τον πήχη ψηλά και κινείστε προς τους στόχους σας. Μεταμορφώνεστε μέσα από μοιραίες συναντήσεις.

 

Ο Άρης ο πλανήτης που κυριαρχεί στο ζώδιο σας , θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους, μέχρι τις 12/1/23, και είναι μια σημαντική περίοδος για να ξεφύγετε από προσκολλήσεις και λανθασμένες επιλογές.  Στις  15/3/23, θα συναντήσει τον Ποσειδώνα, και θα πρέπει να προσέξετε αρκετά, μια που ενδέχεται να συγκρουστείτε με άτομα του περιβάλλοντος σας και να διαταραχθούν συγγενικές σχέσεις. Αποφύγετε διαδικτυακές γνωριμίες/συμφωνίες. Μέσα στο καλοκαίρι ο Άρης θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στον Λέοντα και αναμένονται ερωτικά χτυποκάρδια και επιχειρηματικές εκκινήσεις. Προσοχή σε σπατάλες.

Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύες από τις 7/3/23 θα σας σοβαρέψει αρκετά, καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε το κάρμα παρελθοντικών επιλογών και αυτό θα σας ζορίζει. Κάποιοι επωμίζεστε ευθύνες που αφορούν ηλικιωμένα άτομα. Το παρασκήνιο στην εργασιακή σας ζωή παραμένει αρκετά απόμακρο.  (επηρεάζεται το α’ δεκαήμερο έως την 7ο μοίρα).

Ο Ποσειδώνας παραμένει  στους Ιχθύες (επηρεάζεται κυρίως το γ’ δεκαήμερο) και  σας ελκύει η μεταφυσική, η ψυχολογία και οι Τέχνες. Πολλές φορές και μέσα από σχέσεις μυστικές αντικρίζετε την ευάλωτη πλευρά σας.

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας από τις 20/12/22,  σας δίνει την σκυτάλη για να εκκινήσετε τα πράγματα από την αρχή και έχοντας την τύχη με το μέρος σας. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βελτιώνονται και ποντάρετε σε νέες συνεργασίες. Μια γνωριμία θα σας οδηγήσει μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από τις 16/5/23 ο Δίας περνάει στον Ταύρο και μέσα από μια νέα πηγή εσόδων ξεπερνάτε αρκετά προβλήματα σας. Πολλοί θα δεχτείτε βοήθεια από άτομο που συνδέεστε συναισθηματικά.  Μεγάλη προοπτική για να βρείτε την ιδανική θέση εργασίας. (επηρεάζεται το α΄, β’ δεκαήμερο μέχρι την 16η μοίρα ).

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, από τις 23/3/23 έως τις 11/6/23, θα σας κάνει πιο δημοφιλείς, καθώς μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο επαφών και αρχίζετε να δημιουργείτε από το μηδέν. Βέβαια επιβάλλεται να κάνετε το ξεσκαρτάρισμα και να απομακρυνθείτε από τους δήθεν φίλους σας (επηρεάζεται μόνο η μηδενική μοίρα).

Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 11/6/23 και έως το τέλος του έτους και θα σας οδηγεί σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, σχετικά με θέματα καριέρας και σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας έρχονται στο προσκήνιο. Αποφύγετε να εκτεθείτε.

Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο σας κάνει πιο ανατρεπτικούς, ριψοκίνδυνους και πολλές φορές αλλάζει τον τρόπο που βγάζετε το εισόδημά σας. Μια καινούργια απασχόληση σας δίνει ένα έξτρα εισόδημα. Ωστόσο, δεν υπάρχει σταθερότητα.

Σημαντικές μέρες για τα οικονομικά σας και την ερωτική σας ζωή είναι :

 

Από τις 20/2 έως τις 17/3/23, η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας και θα εμφανιστούν τεράστιες ευκαιρίες για να φτιάξετε την προσωπική, αλλά και οικονομική σας κατάσταση.

Από τις 5/6 έως τις 9/10/23 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να βγείτε από μια μίζερη κατάσταση και η ερωτική σας ζωή θα αναβαθμιστεί. Αναμένονται επιστροφές και επαναξιολογήσεις που σχετίζονται με την επιχειρηματική σας δραστηριότητα λόγω αναδρομής. (από 23/7 έως 4/9/23).

 

Από τις 8/11 έως τις 4/12/23, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού οδηγεί στην συντροφικότητα, και είστε περισσότερο δεκτικοί για ένα νέο ξεκίνημα.

Ανάδρομος Ερμής μέσα στο 2023

  • 29/12-18/1/23 στον Αιγόκερω (24η -8η )   επηρεάζει την επαγγελματική σας κατάσταση, σχέσεις με πρόσωπα κύρους, έναν γάμο, το κοινωνικό σας προφίλ.
  • 21/4-15/5/23 στον Ταύρο (15η -6η), επηρεάζει τα οικονομικά σας, μια πηγή εσόδων, σχέσεις με αγαπημένα άτομα
  • 23/8-15/9/23 στην Παρθένο(21η  -8η )  επηρεάζει την εργασιακή σας κατάσταση, την καθημερινότητα σας
  • 13/12-2/1/24 στον Αιγόκερω 8η  έως 22η  Τοξότη επηρεάζει σχέδια ζωής , επαγγελματική σταδιοδρομία, νομικά ζητήματα.

Οι εκλείψεις της χρονιάς

Στον άξονα σας , Κριού/Ζυγού σας αφορούν  άμεσα, και σας αλλάζουν την ζωή , ένας γάμος ακυρώνεται , μια μοιραία γνωριμία σας οδηγεί σε μεταμορφωτικές αλλαγές.

  • 20/4/23- Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη  που πραγματοποιείται στις 29ο 52΄ στο ζώδιο σας,
  • 14/10/23 – Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 21ο 10΄ Ζυγού,

Καλή χρονιά!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber