Στις 27/8/23 ο πλανήτης Άρης περνά στον Ζυγό, όπου είναι σε θέση αδυναμίας, και θα παραμείνει μέχρι τις 12/10/23, επηρεάζοντας τον τρόπο δράσης μας. Ξέρουμε ότι σύμφωνα με την αστρολογία, ο πλανήτης Άρης συμβολίζει την δράση, την σεξουαλικότητα, αλλά και το εγώ μας, την ταυτότητα μας, έτσι όπως εκδηλώνεται στον εξωτερικό κόσμο.

Σε θέση αδυναμίας, στον Ζυγό, ο πλανήτης Άρης όμως χάνει τον δυναμισμό του, γίνεται αναποφάσιστος και αρκετά ανασφαλής. Δεν είναι εύκολο λοιπόν να πάρει κρίσιμες αποφάσεις , να συμβιβαστεί και κυρίως να μιλήσει για συντροφικότητα και αποδοχή..  

Η προσωπική μας κατάσταση θα είναι αρκετά περίπλοκη μια που είναι δύσκολο να αποφασίσουμε για την σχέση μας, αλλά και τα επαγγελματικά μας θα μας προβληματίσουν σοβαρά.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι αλλά και Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες, Τοξότες.

 

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Κριός

 Με τον Άρη στον Ζυγό, θα μειωθεί ο παρορμητισμός σας και θα βάλετε νερό στο κρασί σας για να μπορέσετε να συμβιβαστείτε με τα άτομα που συνεργάζεστε ή συνυπάρχετε. Το περιβάλλον σας απαιτεί να αναλάβετε και άλλες υποχρεώσεις, φορτώνεστε δηλαδή και άλλα βάρη, με αποτέλεσμα να νιώθετε μεγάλη κούραση και ένταση. Η ερωτική σας ζωή παραμένει πολύπλοκη και είστε αρκετά αναποφάσιστοι και γεμάτοι αμφιβολίες. Νέες γνωριμίες αναμένονται και δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάτε οι δεσμευμένοι ένα βήμα παρακάτω. Ρήξεις αναμένονται και ξαφνικοί χωρισμοί.

 

Ταύρος

Με τον Άρη στον Ζυγό θα αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θα συγκρουστείτε με τους συναδέλφους σας ή το αφεντικό σας. Νιώθετε μια ατονία και κούραση και για αυτό θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας σας και ψάχνετε χρόνο για να ξεκουραστείτε. Η ερωτική σας ζωή παραμένει αδιάφορη, έως ανύπαρκτη, καθώς τις περισσότερες ώρες περνάτε στον εργασιακό χώρο.  Βέβαια μπορείτε να φλερτάρετε με συναδέλφους αλλά πρέπει να προσέξετε μην χάσετε την αποδοτικότητα σας και αποσυντονιστείτε. Θα υιοθετήσετε μια νέα σωματική δραστηριότητα, γιατί έχετε την ανάγκη να τονώστε το σώμα σας και να βρείτε τη χαμένη ενέργεια σας.

 

 

Δίδυμοι

 Με τον Άρη στον Ζυγό θα έχετε πολλές κατακτήσεις, φλερτ και θα βάλετε σε κίνδυνο την μόνιμη σχέση σας. Ανεβαίνει όμως η αυτοπεποίθηση σας και νιώθετε ότι είστε το κέντρο του κόσμου. Τα επιχειρηματικά σας σχέδια θα ολοκληρωθούν με ευκολία, παρόλο που θα σας διακρίνει μια αναποφασιστικότητα. Οι συνεργάτες σας απαιτούν να δώσετε όλη την ενέργεια σας σε ένα κοινό εγχείρημα και εσείς θα παραμένετε διστακτικοί και θα αναρωτιέστε εάν μπορείτε να τα καταφέρετε.  Η ερωτική σας ζωή παραμένει πολύπλοκη και ψάχνετε μετά μανίας να αντικαταστήσετε το μόνιμο ταίρι σας. Οι γονείς θα αντιμετωπίσετε την «ανταρσία» των παιδιών σας και για αυτό πρέπει να είστε διαλλακτικοί για να μην χάσετε το δίκιο σας. Τέλος έρχεστε σε επαφή με άτομα που σας εμπιστεύονται και στηρίζουν τις επιλογές σας.

 

 

Καρκίνος

Με τον Άρη στον Ζυγό θα αντιμετωπίσετε προβλήματα μέσα στον οικογενειακό χώρο και θα έρθετε σε σύγκρουση με άτομα που τρέφετε συναισθήματα και έχετε παρελθόν.  Νιώθετε αρκετές φορές πίεση, άγχος και πολλές φορές θα αισθάνεστε την ανάγκη να απομονωθείτε κάπου μακριά από τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί θα κουράζεστε εύκολα από την φλυαρία τους. Θέματα ακινήτων θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Πιθανόν οι δεσμευμένοι να αποφασίσετε να συμβιώσετε με το μόνιμο ταίρι σας και αυτό θα σας πιέσει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά. Η ερωτική ζωή για τους ελεύθερους παραμένει πολύπλοκη, θα έχετε πολλές γνωριμίες αλλά δύσκολα θα κατασταλάξετε.  

 

Λέων

  Με τον Άρη στον Ζυγό γίνεστε αναποφάσιστοι και αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης σας. Είναι όμως μια θετική όψη για εσάς που τολμάτε εν τέλει να προχωρήσετε, να κάνετε νέα ξεκινήματα και κυρίως να δραστηριοποιηθείτε μέσα από το διαδίκτυο. Ερωτικά φλερτ, μηνύματα και νέες γνωριμίες αναμένονται και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Είναι δύσκολο αυτήν την περίοδο να μείνετε μόνο με το ταίρι σας και πιθανόν να κάνετε αρκετές ατασθαλίες. Προσοχή επίσης να δώσετε σε κάθε είδους μετακινήσεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος ατυχημάτων αλλά και πολλών καθυστερήσεων. Ταξιδάκια αναψυχής θα κάνετε αρκετά.


Παρθένος

   Με τον Άρη στον Ζυγό θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα γύρω από την πρακτική πλευρά της ζωής σας και θα πρέπει να αυξήσετε το εισόδημα σας. Έτσι ξεκινάει ένα συνεχόμενο κυνήγι για μια νέα πηγή εσόδων και αυτό θα σας εξαντλήσει ψυχικά. Επίσης αυξάνονται τα έξοδα σας και νιώθετε πως το σύμπαν σας κατατρέχει. Είστε σαφώς πιο προσηλωμένοι στον προϋπολογισμό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να μην τον ξεπεράσετε. Η ερωτική σας κατάσταση εξελίσσεται πιθανόν μέσα στον εργασιακό χώρο, ωστόσο δεν θα είστε πολύ ικανοποιημένοι. Νιώθετε πως ξοδεύετε την ενέργεια σας σε άτομο που δεν είναι τόσο ανταποδοτικό και αυτό σας λυγίζει συναισθηματικά. Νέες γνωριμίες αναμένονται.

 

Ζυγός

Με τον Άρη στο ζώδιο σας θα προσπαθήσετε να διεκδικήσετε τα θέλω σας, αλλά θα σας τρώει η αναποφασιστικότητα και η ανασφάλεια. Σίγουρα θα είστε πιο απαιτητικοί μέσα στο περιβάλλον σας και θα προκαλέσετε την έκπληξη των γύρω σας. Μερικοί θα προσπαθήσετε να συμμαζέψετε τον εγωισμό σας και θα γίνετε εσωστρεφής με αποτέλεσμα να σας πιάσουν κρίσεις πανικού εξαιτίας της καταπίεσης. Η ερωτική σας ζωή παραμένει πολύπλοκη και πιθανόν να ερωτοτροπήσετε με νέο άτομο και να βάλετε σε κίνδυνο την σταθερή σας σχέση. Δεν μπορείτε αυτές τις μέρες να τα βρείτε με τον εαυτό σας και θα κινείστε με βάση το ένστικτο αλλά και τα θέλω σας. Κυκλοθυμία αναμένεται.

 

Σκορπιός

 Με τον Άρη στον Ζυγό γίνεστε πιο εσωστρεφείς, καχύποπτοι αλλά και αρκετά αναποφάσιστοι γιατί δεν εμπιστεύεστε το περιβάλλον σας. Το παρασκήνιο μέσα στον εργασιακό σας χώρο δεν στηρίζει τις επιλογές σας και αυτό σας στεναχωρεί αρκετά. Η ερωτική σας ζωή παραμένει πολύπλοκη και πιθανόν να εμπλέκεστε σε μυστική σχέση που σας ταλαιπωρεί όμως ψυχικά. Έτσι είναι δύσκολες οι μέρες αυτές και πολλές φορές θα απομονώνεστε από το περιβάλλον σας , προκαλώντας τον θυμό των δικών σας ανθρώπων. Προσοχή σε αποκαλύψεις που μπορούν να σας εκθέσουν. Γενικά θα νιώθετε ατονία, κούραση και δεν θα είστε τόσο αποφασιστικοί για να προχωρήσετε νέα ξεκινήματα. Πολλές φορές θα ανατρέχετε στο παρελθόν και μπορεί να γίνεστε κακεντρεχείς. Προφυλάξτε τον εαυτό σας από την τοξικότητα.  

 

Τοξότης

 Με τον Άρη στον Ζυγό θα δραστηριοποιηθείτε σε ένα νέο φιλικό κύκλο και θα αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και για αυτό είναι εύκολο να κάνετε νέους φίλους. Είστε βέβαια και πιο επιπόλαιοι και αναζητάτε νέες συγκινήσεις, χωρίς να έχετε ταμπού και προκαταλήψεις. Η ερωτική σας ζωή έτσι παραμένει πολύπλοκη, καθώς ένα φιλικό πρόσωπο στέλνει ερωτικά μηνύματα και έχετε πραγματικά μπερδευτεί. Η ενασχόληση σας σε μια ομαδική δραστηριότητα θα σας κάνει να πάρετε τα πάνω σας και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Μπορεί ο Άρης στον Ζυγό να είναι σε αδύναμη θέση, εσάς σας βοηθάει όμως να ανοιχτείτε και να κάνετε ακόμα και νέα ξεκινήματα. Εσωτερικά νιώθετε καλύτερα.


Αιγόκερως

Με τον Άρη στον Ζυγό θα συγκρουστείτε με άτομα εξουσίας και θα επηρεαστεί αρκετά η δημόσια εικόνα σας αλλά και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Σίγουρα δουλεύετε περισσότερο και ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος με αποτέλεσμα να νιώθετε πολλές φορές αδικία αλλά και εσωτερικό θυμό. Πρέπει να οργανώσετε την σκέψη σας, ώστε να συμβιβαστείτε με άτομα που καθορίζουν την επαγγελματική σας μοίρα και να κοιτάξετε τα συμφέροντα σας. Η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Αναμένονται χωρισμοί αλλά και ξαφνικοί επανασυνδέσεις. Είστε έτοιμοι για μια νέα σχέση , για το επόμενο βήμα ή για έναν οριστικό χωρισμό. Δεν ακολουθείτε ημίμετρα, θα είστε ή του ύψους ή του βάθους.      Υδροχόος

   Με τον Άρη στον Ζυγό ευνοείστε αρκετά για να ταξιδέψετε, να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και να συσφίξετε τις σχέσεις εξ αποστάσεως. Νιώθετε πιο απελευθερωμένοι, έτοιμοι να σπάσετε τα δεσμά του παρελθόντος και να δημιουργήσετε νέες σχέσεις που ταυτίζονται απόλυτα με τα μέχρι πρότινος κρυμμένα θέλω σας. Νομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και προσέξτε θέματα διατροφής, αν είστε χωρισμένοι. Η ερωτική σας ζωή παραμένει ενδιαφέρουσα, καθώς εμπλέκεστε με άτομο εξ αποστάσεως και η σχέση είναι περισσότερο πλατωνική. Είστε όμως αρκετά ερωτευμένοι για να ονειρεύεστε μια γρήγορη αντάμωση και αποφασισμένοι να νικήσετε κάθε είδους εμπόδια. Σπουδές ευνοούνται.


Ιχθύες

    Με τον Άρη στον Ζυγό νιώθετε υπερένταση, κούραση, αλλά είστε και έτοιμοι για καυγά , κυρίως εάν συζητάτε για οικονομικά θέματα, εκεί είναι που θα χάσετε τον έλεγχο. Έρχεστε δηλαδή σε σύγκρουση με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα και αυτό θα χαλάσει αρκετά την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε και να βρείτε λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τις δύο πλευρές. Η ερωτική σας ζωή είναι αρκετά σημαντική αυτήν την περίοδο και είστε ερωτευμένοι με άτομο που εμπνέεστε σώμα και ψυχή. Το πρόβλημα είναι ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα μεταξύ σας και πολλές φορές θα χάνετε την ψυχραιμία σας και θα αντιμετωπίζετε συχνούς χωρισμούς. Έρχονται στην επιφάνεια κρυμμένοι φόβοι αλλά και επιθυμίες. Δεν νιώθετε να πατάτε καλά στην γη.