Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, είναι αρκετά δύσκολο να τα βγάλετε πέρα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσετε. Το περιβάλλον σας παραείναι απαιτητικό μαζί σας.    Κριός β’ δεκαημέρου,  έχετε την δυνατότητα να αρπάξετε ευκαιρίες και να ξεπεράσετε προβλήματα που σχετίζονται κυρίως με εργασιακά ζητήματα και οικονομικά θα πάτε καλύτερα. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά πλέον βοηθάει σε ερωτικά θέματα και επιχειρηματικά ξεκινήματα.  Κριός γ’ δεκαημέρου, διανύετε φάση στάσιμη και αυτό σας προβληματίζει αρκετά. Αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και εμπόδια.  Ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα αναμένονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  αντιμετωπίζετε δυσκολίες και πρέπει να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί μέσα στον φιλικό σας κύκλο και αυτό σας πηγαίνει πίσω. Η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα βοηθάει στο να φτιάξει η ψυχολογία σας αλλά και να υλοποιήσετε προσωπικούς στόχους. Η εργασιακή σας κατάσταση παραμένει πολύπλοκη.     Ταύρος β’ δεκαημέρου, είστε πολύ καλύτερα αυτές τις μέρες και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε προβλήματα που σχετίζονται τις ερωτικές σας επιλογές αλλά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Ο τρόπος που σχετίζεστε με τους άλλους βοηθάει στο να εξελιχθείτε χωρίς καθυστερήσεις. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά διευκολύνει να έρθετε κοντά σε άτομα που είναι οικογένεια σας. Θέματα ακινήτης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  ανατρέχετε στο παρελθόν για να επιλύσετε χρόνια προβλήματα και ίσως όλα είναι λίγο ανάποδα και όχι τόσο με το μέρος σας. Επαναξιολογείτε τις επιλογές σας και κάνετε την αυτοκριτική σας. Θέματα ερωτικής φύσεως συνεχίζουν να σας απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, δυσκολίες αντιμετωπίζετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και πρόσωπα κύρους δεν στέκονται πλάι σας και αυτό σας αποδυναμώνει. Ερωτικά κινείστε επικίνδυνα και βάζετε σε κίνδυνο την χρόνια σχέση σας. Φλερτάρετε ασύστολα. Η σχέση σας με τα παιδιά σας βελτιώνεται. Έχετε μια επιχειρηματική ευκαιρία.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου, μπορεί να έχετε πολλά προβλήματα αλλά έχετε ανθρώπους δίπλα σας να σας στηρίζουν και αυτό είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά θα σας βοηθήσει να τονώσετε τις διαδικτυακές σας σχέσεις και να τρέξουν με επιτυχία τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Θέματα σπουδών θα σας απασχολήσουν.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  η ψυχολογία σας παραμένει πολύπλοκη αλλά βλέπετε πλέον πιο καθαρά και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε προβλήματα μέσα στον εργασιακό χώρο. Οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να σας απασχολούν και πρέπει να συνθηκολογήσετε με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα. Η σχέση σας με πρόσωπα κύρους θα καθορίσει τις επαγγελματικές σας εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,συνεχίζετε να εμπιστεύεστε περισσότερο το σύμπαν και σιγά σιγά αποκόπτεστε από ένα τοξικό περιβάλλον που σας καταπίεζε. Πάλι αντιμετωπίζετε δυσκολίες αλλά τουλάχιστον ξέρετε πως να επιλύσετε τα προβλήματα σας. Κόντρες με πρόσωπα της οικογενείας σας αναμένονται.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά τυχεροί αυτό το διάστημα και μπορείτε να βάλετε το νερό στο αυλάκι. Ευκαιρίες εμφανίζονται από το πουθενά και άνθρωποι στηρίζουν τις επιλογές σας, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Η Αφροδίτη πλέον σε ορθή φορά στον Λέοντα βοηθάει στο να φτιάξουν τα οικονομικά σας ζητήματα και μπορέσετε να βρείτε μια δεύτερη πηγή εσόδων.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,   δυσκολίες συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε με το περιβάλλον σας και δεν είναι εύκολο να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Ανατρέχετε στην βοήθεια φίλων για να μπορέσετε να επιλύσετε τα προβλήματα σας και αυτό βέβαια είναι ενθαρρυντικό. Θα ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα και σπουδές. Σχέση εξ αποστάσεως ή με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας αναμένεται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα και αυτό θα ρίχνει συνεχώς την ψυχολογία σας. Φόβοι έρχονται στην επιφάνεια και μπλοκάρουν κάθε είδους εξέλιξη. Εμφανίζονται όμως νέα άτομα στην ζωή σας και αυτό θα σας ενδυναμώσει εν τέλει ψυχολογικά. Νέες συνεργασίες αναμένονται, κυρίως εάν κινείστε μέσα στο διαδίκτυο.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας και συζητάτε με πρώην συνεργάτες που επανέρχονται για να σας δώσουν μια μοναδική ευκαιρία. Επαγγελματικά είστε αρκετά δυνατοί και υποστηρίζεστε από πρόσωπα εξουσίας. Η Αφροδίτη πλέον σε ορθή φορά στο ζώδιο σας θα βοηθήσει στο να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να γίνουν ξεκαθαρίσματα αλλά και νέες γνωριμίες.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου, το εργασιακό σας περιβάλλον παραμένει απαιτητικό και είστε αρκετά κουρασμένοι να αντιμετωπίσετε ένα παρασκήνιο που ανταγωνίζεται κάθε σας προσπάθεια. Θολούρα και σύγχυση αντιμετωπίζεται σε οικονομικά  ζητήματα. Πιθανόν να επιστρέψετε σε ένα περιβάλλον που είχατε αποχωριστεί και αυτό να σας προβληματίσει αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  οι καιροί είναι δύσκολοι και εσείς αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα οικονομικά σας και αυτό σας δραστηριοποιεί να εντείνετε τις προσπάθειες σας και να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Συγρόνως άνθρωποι δικοί σας πιέζουν και αισθάνεστε  μεγάλη καταπίεση. Εάν είστε σε χρόνια σχέση θα μιλήσετε για δέσμευση.    Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά τυχεροί αυτό το διάστημα , έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να ξεπεράσετε κρίσιμα προβλήματα και να επανασυνδεθείτε με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας που μπορούν όμως να σας βοηθήσουν. Προτάσεις για μια νέα επαγγελματική πρόταση αναμένεται. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά στον Λέοντα φέρνει κοντά σας ένα άτομο που συνδέεστε μυστικά και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας.       Παρθένε γ’ δεκαημέρου, θέλετε να αποσυνδεθείτε από άτομα που σας καταπιέζουν και αυτό είναι δύσκολο να γίνει, ωστόσο εσείς οργανώνετε την απόδραση σας. Ταξίδια μακρινά , σπουδές και νομικά ζητήμτα έρχονται στο προσκήνιο. Θέλετε να εξελιχθείτε μέσα από νέες επιλογές που όμως θα έρχονται σε κόντρα με το κατεστημένο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε δυσκολίες μέσα στον εργασιακό χώρο και αυτό φέρνει πίεση και άγχος, ωστόσο πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειες σας για να τα καταφέρετε. Προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις , καθώς σας διακατέχει ένας εκνευρισμός και δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας.    Ζυγέ β΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις δυναμικά και βλέπετε να έρχονται ευκαιρίες από το πουθενά. Σίγουρα συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να τολμήσετε και να εμπιστευτείτε επιτέλους νέους συνεργάτες και άτομα που σας στηρίζουν μυστικά. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά στον Λέοντα σας επανασυνδέει με φίλους και μπορείτε να υποστηρίξετε μαζί ένα κοινό όραμα και να βγείτε νικητές. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.        Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,   έχετε επανέρθει σε ένα περιβάλλον που σας καταπιέζει και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα παρά την αυτοκριτική σας και να διορθώσετε τις λάθος επιλογές σας. Επανέρχονται ζητήματα οικονομικής φύσεως και καλείστε να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις. Ερωτικά ζητήματα συνεχίζουν να σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ώριμοι και αποφεύγετε τις επιπολαιότητες που σας είχαν κοστίσει την προηγούμενη περίοδο. Αποφασίζετε πλέον με την λογική και όχι με το συναίσθημα. Συνεχίζεται ο ανταγωνισμός μέσα στον εργασιακό χώρο και πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.       Σκορπιέ β΄ δεκαημέρου, είστε τυχεροί αυτές τις μέρες και η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς έχετε την δυνατότητα να υλοποιήσετε ένα προσωπικό σχέδιο. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά στον Λέοντα βοηθάει στο να επανασυνδεθείτε με πρόσωπα κύρους και να προωθήσετε τα επαγγελματική σας σχέδια. Θα γίνουν νέες γνωριμίες.    Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ψευδαισθήσεις στα ερωτικά σας και αυτό πρέπει να το προσέξετε. Μην εξιδανικεύετε μια κατάσταση , προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί και όχι τόσο συναισθηματικοί. Σταθερές σχέσεις περνάνε από κρίση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα και αυτό δεν σας αφήνει να χαρείτε μια προσωπική επιτυχία.  Μερικοί νιώθετε ξένοι μέσα στο ίδιο σας το σπίτι. Ευτυχώς που υπάρχουν φίλοι δίπλα σας που στηρίζουν τις επιλογές σας. Τοξότη β΄ δεκαημέρου, ευνοείστε αυτό το διάστημα αρκετά και σας περιμένει μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά στον Λέοντα βοηθάει στο να επανασυνδεθείτε με άτομα διαφορετικης ιδιοσυγκρασίας, να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις. Νομικά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο.    Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  συνεχίζονται οι αυταπάτες, οι δυσκολίες σε οικονομικά ζητήματα και οι αλλαγές μέσα στον εργασιακό χώρο που σας προβληματίζουν αρκετά. Έχετε φορτωθεί αρκετά στο κεφάλι σας και δεν ξέρετε πως θα τα καταφέρετε. Οι προκλήσεις συνεχίζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης σας και κάνετε βήματα προς τα μπρος και βγαίνετε από την σούπα της μετριότητας. Συνεχίζονται όμως τα προβλήματα μέσα στον επαγγελματικό χώρο και αυτό σας αποσυντονίζει και ρίχνει ψυχολογικά. Εντάσεις αναμένονται με πρόσωπα κύρους.   Αιγόκερε β΄ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από μέτριες σχέσεις και να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας αλλάξει τελείως την διάθεση αλλά και τον χαρακτήρα. Τύχη στον έρωτα θα έχετε. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά στον Λέοντα θα επαναφέρει συζητήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα και πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, κλείνετε κύκλους αυτές τις μέρες και είστε αποφασισμένοι να επαναξιολογήσετε το παρελθόν και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις. Επιχειρηματικά σχέδια μπαίνουν ξανά στο προσκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση παραμένει πολύπλοκη και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να φτιάξουν τα πράγματα. Ταξιδεύετε αυτό το διάστημα για να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σχέσεις εξ αποστάσεως ευνοούνται.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, βρίσκετε νέα ενδιαφέροντα αυτές τις μέρες και θα κινηθείτε πολύ δημιουργικά, νικώντας την στασιμότητα. Έχετε ευκαιρίες που θα ανοίξουν κλειστές πόρτες και βέβαια πάντα στο μυαλό σας είναι μια μετακόμιση, που σκοπεύετε να κάνετε σύντομα. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά στον Λέοντα βοηθάει στο να βελτιωθούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και ξεκινήσετε από την αρχή. Νέες γνωριμίες αναμένονται.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, εμπόδια συναντάτε αυτό το διάστημα και νομίζετε ότι τα όνειρα σας πάνε πίσω, τουναντίον θα δυναμώσετε, θα πεισμώσετε και θα τα καταφέρετε. Μην τα παρατάτε. Άγχος σας καταβάλλει. Μετακινήσεις αναβάλλονται.

ΙΧΘΥΕΣ   

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε την σκληρότητα πολλές φορές μέσα στο ίδιο σας το σπίτι..όμως είναι στό χέρι σας να αποδείξετε πόσο δυναμικοί είστε. Οικονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν αρκετά και συζητάτε έντονα με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα.      Ιχθύ β΄ δεκαημέρου,  είστε τυχεροί αυτό το διάστημα και έχετε ιδέες που καταφέρνετε να υλοποιήσετε με ευκολία. Διαδικτυακές επαφές αναμένονται. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά στον Λέοντα σας βρίσκει σε ένα εργασιακό περιβάλλον του παρελθόντος και επανασυνδέεστε με πρώην συναδέλφους.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση επαναξιολόγησης των διαπροσωπικών σας σχέσεων και είναι πλέον στο χέρι σας να δείτε την αλήθεια και να διακρίνετε το ψέμα. Ξεκαθαρίσματα μέσα στον φιλικό κύκλο αναμένονται.