Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, προσπαθείτε να τα βρείτε με το περιβάλλον σας  και να επιλύσετε όλες τις διαφορές που έχουν προκύψει. Δάνεια, οφειλές θα σας απασχολήσουν.           Κριός β’ δεκαημέρου, δυσκολίες αντιμετωπίζεται αυτές τις μέρες και πρέπει να ακούσετε τη φωνή της λογικής και να συμβιβαστείτε.Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.    Κριός γ’ δεκαημέρου, μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Μην κολλάτε στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ασχολείστε αρκετά με τον φιλικό σας κύκλο και κάνετε το απαραίτητο ξεκαθάρισμα. Νέες συνεργασίες αναμένονται.      Ταύρος β’ δεκαημέρου, μιλάτε με τους συνεργάτες σας και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις σε κρίσιμα προβλήματα που έχουν προκύψει. Αποφύγετε τις εντάσεις.    Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί και μέσα από μια νέα γνωριμία θα ανέβει η ψυχολογία σας. Αποφύγετε όμως τις εξιδανικεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, επαγγελματικά ζητήματα σας απασχολούν ιδιαίτερα και προσπαθείτε να είστε όσο πιο τυπικοί γίνεται. Η καθημερινότητα σας αλλάζει.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις εντάσεις που προκύπτουν μέσα στον εργασιακό χώρο και κερδίστε τις εντυπώσεις. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, οι φίλοι σας και η οικογένεια σας  στηρίζει τις επιλογές και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτεστε το παρελθόν και επιθυμείτε να γυρίσετε σε μια σχέση που έχει τελειώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, προσπαθείτε να βρεθείτε με κόσμο που μοιράζεστε κοινούς στόχους και να ξεφύγετε από ένα περιοριστικό περιβάλλον. Νομικά ζητήματα σας απασχολούν ιδιαίτερα.     Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  υπάρχουν μελανά σημεία στην ερωτική σας κατάσταση αλλά καλό θα ήταν  να μην εστιάζετε σε αυτά. Επαγγελματικά ζητήματα επανέρχονται.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,   είστε αρκετά μπερδεμένοι αυτές τις μέρες και θέλετε να ξεφύγετε από ένα περιβάλλον που σας μπερδεύει. Σχέση εξ αποστάσεως αναμένεται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  ήρθε η στιγμή που πρέπει να επιλύσετε οικονομικά ζητήματα, συζητώντας με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα. Μην φοβάστε τις συγκρούσεις. Λέοντα β’ δεκαημέρου,θα ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα αυτές τις μέρες και προσπαθείτε να βγείτε από αδιέξοδα. Είστε σαφώς πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα αυτό το διάστημα καθώς δεν μπορείτε να συνεννοηθειτε με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα. Νέα πηγή εσόδων αναμένενται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,συζητάτε με το ταίρι σας αυτές τις μέρες και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε τη σχέση σας και να δεσμευτείτε. Νέες συνεργασίες αναμένονται.  Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, συγγενικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα και προσπαθείτε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Νομικά ζητήματα επανέρχονται.     Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και ακούστε τη φωνή της λογικής. Σχέση εξ αποστάσεως αναμένεται.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση είναι προβληματική και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις και να αποφύγετε τις οριστικές ρήξεις. Βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε. Ζυγέ β΄ δεκαημέρου, οικονομικά θέματα επανέρχονται στο προσκήνιο και είναι στο χέρι σας να τα επιλύσετε χωρίς να συγκρουστείτε. Αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων.       Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, για να μπορέσετε να επιλύσετε τα προβλήματα σας πρέπει να αποφύγετε τις παρασκηνιακές κινήσεις και να εμπιστευτείτε τους φίλους σας. Μια μυστική σχέση αναμένεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, πρέπει να διώξετε την κατήφεια αυτές τις μέρες για να μπορέσετε να επιλύσετε τα προβλήματα σας. Επιχειρηματικά σχέδια αναβάλλονται.    Σκορπιέ β΄ δεκαημέρου, προσπαθείτε να βγείτε από αδιέξοδα , είτε με το να ακούσετε τη φωνή της λογικής είτε με το στηριχθείτε σε φίλους που σας αγαπάνε. Συμβιβαστείτε, αποφύγετε τις εντάσεις.    Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  αποφύγετε τις ερωτικές εξιδανικεύσεις και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Για να επιτευχθούν οι στόχοι σας πρέπει να διώξετε τους φόβους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, δυσκολίες αντιμετωπίζετε μέσα στον οικογενειακό χώρο και αυτό ρίχνει την ψυχολογία σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι.  Τοξότη β΄ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση παραμένει απρόβλεπτη και αυτό σας γεννά άγχος και νιώθετε ανασφάλεια. Ερωτικά συνδέεστε με άτομο που δεν θέλει δεσμεύσεις.   Τοξότη γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά απογοητευμένοι από τις εξελίξεις, καθώς δεν μπορέσατε να υλοποιήσετε ένα στόχο σας. Προτάσεις για μια νέα θέση εργασίας αναμένονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης και αυτό θα βοηθήσει στο να πετύχετε ένα στόχο σας. Διαδικτυακές επαφές αναμένονται.  Αιγόκερε β΄ δεκαημέρου, οικογενειακά ζητήματα σας κρατούν μακριά από τα επιχειρηματικά σας σχέδια και αυτό σας κάνει να αγχώνεστε αρκετά. Η ερωτική σας ζωή παραμένει ενδιαφέρουσα.    Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης και φαίνεται να απομακρύνεστε από άτομα που θεωρούσατε οικογένεια σας. Νέες γνωριμίες αναμένονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, μια νέα πηγή εσόδων εμφανίζεται και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να την κατακτήσετε. Ερωτικά ξεκαθαρίσματα αναμένονται.     Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, περιμένετε να ζήσετε κρίσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο και πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις. Μετακινήσεις , μετακομίσεις αναμένονται.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,   οικονομικά ζητήματα προκύπτουν και πρέπει να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων που θα σας ξελασπώσει. Ξεκαθαρίσματα αναμένονται.

ΙΧΘΥΕΣ   

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά πιο ώριμοι και ξέρετε τι θέλετε και πως να το κερδίσετε. Αποφεύγετε την παγίδα των εξιδανικεύσεων.        Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, συνδέεστε με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας. Νομικά ζητήματα επανέρχονται.     Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, διαδικτυακές επαφές ευνοούνται και έτσι μπορείτε να έχετε νέες φίλους, αλλά και ερωτικές γνωριμίες.   Προσοχή, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις.