Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ασχολείστε με την εργασιακή σας κατάσταση και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα που είχατε. Συζητήσεις με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα αναμένονται.       Κριός β’ δεκαημέρου, έρχεστε αντιμέτωποι με το περιβάλλον σας και θα πρέπει να συνθηκολογήσετε για να γλιτώσετε από τα χειρότερα. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα. Κριός γ’ δεκαημέρου, θα αλλάξει τελείως ο κόσμος σας και θα πρέπει να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις. Μια σχέση πιθανόν να τελειώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η ερωτική σας κατάσταση παραμένει απρόβλεπτη, με ευχάριστες εκπλήξεις και αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία σας. Χρόνιες συνεργασίες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα.      Ταύρος β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες με το περιβάλλον σας και πρέπει να βρείτε τρόπο να συνθηκολογήσετε. Η εργασιακή σας κατάσταση παρουσιάζει προβλήματα.      Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης καθώς υπερπροσπαθείτε για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και αυτό θα σας κουράσει. Η εργασιακή σας κατάσταση θα αλλάξει άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ευχάριστο θα είναι το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα είστε κοντά σε άτομα που αισθάνεστε μεγάλη οικειότητα. Προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα.       Δίδυμος β’ δεκαημέρου, θα σας απασχολήσουν τα επιχειρηματικά σας σχέδια και θα προσπαθήσετε να βρείτε άμεσα λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Η ερωτική σας κατάσταση παραμένει απρόβλεπτη. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο κόσμος σας αυτές τις μέρες με αποτέλεσμα να φύγετε από κακοποιητικές καταστάσεις και να κάνετε μια νέα αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, συνεργάζεστε με άτομα που σας στηρίζουν αυτές τις μέρες  και τα σχέδια σας υλοποιούνται με μεγάλη ευκολία. Ερωτικά είστε ανεβασμένοι. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και πρέπει συνεχώς να απολογείστε για την στάση σας. Απομακρύνεστε από φίλους. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  η οικογενειακή σας κατάσταση αλλάζει και αυτό σας γεννά άγχος αλλά και επιπρόσθετες υποχρώσεις. Βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται αυτές τις μέρες και μπορείτε μέσα από μια νέα πηγή εσόδων να αυξήσετε το εισόδημά σας. Εντάσεις μέσα στην οικογένεια αναμένονται.        Λέοντα β’ δεκαημέρου,επαγγελματικά ζητήματα σας απασχολούν και σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας με αποτέλεσμα να μην έχετε διάθεση για ερωτικά παιχνίδια. Μετακινήσεις αναμένονται.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο φιλικός σας κύκλος και θα γίνουν νέες γνωριμίες που θα σας φανούν θετικές. Ασχολείστε και με τις σπουδές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  φλερτ και ερωτικά παιχνίδια αναμένονται αυτές τις μέρες και θα ανέβει η ψυχολογία σας. Γνωριμίες θα γίνουν μέσα από το διαδίκτυο. Μετακινήσεις αναμένονται.     Παρθένος  β΄ δεκαημέρου,  οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν αυτό το διάστημα και θα έρθετε σε σύγκρουση με άτομα που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα. Ερωτικά παραμένετε απαθείς.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  θα λείψει μια πηγή εσόδων και αυτό θα σας φορτώσει με περισσότερες ευθύνης και θα έχετε άγχος. Βρείτε τρόπο να βγείτε από το τούνελ.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν ιδιαίτερα και θα έχετε πολλά έξοδα που θα σας αγχώσουν. Μια μυστική σχέση επανέρχεται.   Ζυγέ β΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε εντάσεις και δυσκολίες με τους ανθρώπους που αισθάνεστσε οικογένεια και αυτό ρίχνει την ψυχολογία σας.  Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας.      Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο κόσμος σας αυτές τις μέρες και θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε μια νέα κατάσταση. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, οι φίλοι συνεχίζουν να σας στηρίζουν αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Πολλές φορές γίνεστε επιθετικοί. Σκορπιέ β΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες και διλήμματα μέσα στον εργασιακό χώρο και αυτό σας γεννά επιπρόσθετο άγχος. Απομονωθείτε από άτομα τοξικά.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, αποκαλύψεις θα γίνουν αυτές τις μέρες με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε δύσκολη θέση και να φορτωθείτε επιπρόσθετες υποχρεώσεις. Άγχος αναμένεται

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, η επαγγελματική σας κατάσταση θα αλλάξει αυτό το διάστημα και θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Θα βρεθείτε σε περιβάλλον που σας αρέσει.   Τοξότη β΄ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση παραμένει απρόβλεπτη και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να συνεννοηθείτε με τους ανωτέρους σας. Κρίση αναμένεται.       Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε οικονομικά ζητήματα που σας ρίχνουν την ψυχολογία. Ωστόσο, θα υπάρξουν λύσεις και θα πάρετε τα πάνω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτό το διάστημα και έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας. Σχέση εξ αποστάσεως αναμένεται. Η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα θα ξεχωρίσει.      Αιγόκερε β΄ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση παραμένει πολύπλοκη και αυτό σας κουράζει ψυχολογικά. Ασχοληθείτε με τα επιχειρηματική σας σχέδια. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο κόσμος σας μέσα στην επαγγελματική αρένα και θα πρέπει να προσπαθήσετε για το καλύτερο. Μεγάλος ανταγωνισμός αναμένεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, συζητάτε με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα και αυτό θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Σχέσεις με πρόσωπα κύρους μέσα στον επαγγελματικό χώρο περνάνε κρίση.       Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,   αντιμετωπίζετε δυσκολίες μέσα στο περιβάλλον σας και πρέπει να βρείτε τρόπο να συμβιβαστείτε για να αποφύγετε τις ρήξεις.     Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο κόσμος σας αυτές τις μέρες και θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε από ένα οικείο περιβάλλον . Σχέση εξ αποστάσεως αναμένεται.

ΙΧΘΥΕΣ   

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, νικάτε την μοναξιά αυτές τις μέρες μέσα από μια νέα γνωριμία και έτσι θα ανέβει η ψυχολογία σας. Ερωτικά είστε οι κερδισμένοι.    Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με το περιβάλλον σας και διαφυλάξτε τις μόνιμες σχέσεις σας. Η οικονομική σας κατάσταση σας απασχολεί ιδιαίτερα.      Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο κόσμος αυτές τις μέρες και πρέπει να βρείτε τρόπο να διαφυλάξετε τα συμφέροντα σας. Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν.