Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας κατάσταση και θα προσπαθήσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα των σχέσεων σας. Αποφύγετε τις μυστικές σχέσεις.    Κριός β’ δεκαημέρου, προσέξτε περισσότερο τα οικονομικά σας ζητήματα και προσπαθήστε να διορθώσετε την εργασιακή σας κατάσταση. Η καθημερινότητα σας αλλάζει.    Κριός γ’ δεκαημέρου,πιέζεστε αρκετά αυτές τις μέρες καθώς βλέπετε κάποια σχέδια σας να ναυαγούν ή τουλάχιστον να μην ολοκληρώνονται όπως τα θέλατε. Αποφύγετε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασιακή σας κατάσταση και θα προσπαθήσετε να στρώσετε την καθημερινότητα σας. Συναδελφικές σχέσεις σας απασχολούν ιδιαίτερα.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, θα επικρατεί ασυννενοησία και αυτό θα σας φέρει αντιμετώπους με ανθρώπους που αγαπάτε ιδαίτερα. Η εργασιακή σας κατάσταση αλλάζει.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  ίσως πιεστείτε αρκετά από την στάση ενός φιλικού ή αγαπημένου προσώπου και έτσι χαλάσει λίγο η ψυχολογία σας. Μερικοί απολαμβάνετε την χαρά ενός ταξιδιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας κατάσταση και αυτό αυτόματα σας αποπροσανατολίζει από άλλα ενδιαφέροντα σας. Επαγγελματικές πιέσεις αναμένονται.     Δίδυμος β’ δεκαημέρου,μυστικά πήγαινε έλα αναμένονται αυτές τις μέρες και θα μπερδευτείτε αρκετά. Προσπαθείστε να είστε ειλικρινείς με το περιβάλλον σας.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε δυσκολίες και νιώθετε ότι δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των καιρών. Προσπαθείστε να ξεκουράζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογενειακή σας κατάσταση και θα προσπαθήσετε να επιλύσετε προβλήματα που αφορούν το σπίτι σας. Συναισθηματικές μπόρες αναμένονται.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, νιώθετε περισσότερο μόνοι παρά το γεγονός ότι περιστοιχίζεστε από κόσμο και αυτό σας προβληματίζει. Απομονώνεστε συχνά.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  πολλά σχέδια φαίνονται να μην προχωράνε αυτό το διάστημα και η στασιμότητα γεννά την απογοήτευση. Μην χάνετε το κουράγιο σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είναι θετικές οι μέρες για να ταξιδέψετε , να έρθετε σε επαφή με κόσμο και να ξεχάσετε τα προβλήματα σας. Ασχολείστε περισσότερο με τις σπουδές σας και τις συγγενικές σας σχέσεις.       Λέοντα β’ δεκαημέρου, έρχεστε σε σύγκρουση με άτομα που ασκούν δυνατή επιρροή πάνω σας και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά. Εντάσεις, συγκρούσεις αναμένονται.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, είναι απαιτητικές οι μέρες και πρέπει να συνθηκολογήσετε με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα και να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας ζητήματα. Πιέζεστε ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας καθώς μια νέα πηγή εσόδων εμφανίζεται και μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Προσωπικές σχέσεις τεστάρουν την υπομονή σας.     Παρθένος  β΄ δεκαημέρου,  ερωτικά μηνύματα λαμβάνετε αλλά το μυαλό σας τρέχει αλλού σε πιο σοβαρά ζητήματα. Επιχειρηματικά σχέδια σας απασχολούν ιδιαίτερα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά απογοητευμένοι από την στάση ενός αγαπημένου προσώπου και αυτό διαταράσσει την ηρεμία σας. Ακούστε την διαίσθηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να συνθηκολογήσετε με όσους σας έχουν πιέσει ψυχολογικά και να βρείτε λύσεις σε κρίσιμα προβλήματα. Εργασιακές σχέσεις προβληματίζουν.  Ζυγέ β΄ δεκαημέρου, νιώθετε έτοιμοι να αποχωρήσετε από μια εργασιακή κατάσταση γιατί έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες. Κάντε λίγο υπομονή.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  η καθημερινότητα σας είναι απαιτητική και αυτό αυτόματα σας κουράζει και πέφτει η ψυχολογία σας. Το περιβάλλον σας στηρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά πιεσμένοι και έχετε πολλά να σκεφτείτε αυτές τις μέρες, ωστόσο υπάρχουν άτομα που βρίσκονται δίπλα σας και σας βοηθούν ψυχολογικά. Ερωτικά προβλήματα συνεχίζονται.  Σκορπιέ β΄ δεκαημέρου, δυσκολίες αντιμετωπίζετε και αγχώνεστε αρκετά για αυτό και πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Τα προβλήματα δεν επιλύονται ακόμα.    Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, ίσως ζείτε ένα ερωτικό “δράμα” αλλά δεν πρέπει να το βάλετε κάτω. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, πιέζεστε αρκετά αυτές τις μέρες ωστόσο θα βρείτε τον τρόπο να πάρετε τα πάνω σας, μια που υπάρχουν φίλοι δίπλα σας που στηρίζουν τις επιλογές σας. Οικογενειακά προβλήματα συνεχίζονται..     Τοξότη β΄ δεκαημέρου, σκέφτεσετε περισσότερο τις εξελίξεις που βιώνετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θέλετε να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις. Ακολουθείστε τον δρόμο της λογικής.     Τοξότη γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά πιεσμένοι ψυχολογικά και επικρατεί στασιμότητα που γεννά απογοήτευση και άγχος. Οικονομικές διευκολύνσεις αναμένονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,  θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας ζητήματα και θα προσπαθήσετε να κερδίσετε τους αγώνες μέσα στην επαγγελματική αρένα. Συνεργασίες ανατρέπονται.    Αιγόκερε β΄ δεκαημέρου,δεν έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε με την ερωτική σας κατάσταση και αυτό στεναχωρεί τον άνθρωπο που ενδιαφέρεται για εσάς. Μην είστε απότομοι. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, κυνηγάτε μετά μανίας τα σχέδια σας αλλά ήρθε ο καιρός να πατήσετε φρένο και να κάνετε την επαναξιολόγηση σας. Δεν είναι καιρός για λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτό το διάστημα και έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασιας και κουλτούρας. Ανοίγουν οι ορίζοντες σας. Πιέζεστε λίγο οικονομικά.     Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, σκέφτεστε πως να κόψετε τους δεσμούς με άτομα που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας και πέφτετε ψυχολογικά καθώς δεν είναι εύκολο αυτό να γίνει.     Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  οικονομικές πιέσεις αναμένονται αυτές τις μέρες και πρέπει να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και να ψάξετε για μια νέα πηγή εσόδων. Αποφύγετε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ   

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ΄θα μιλήσετε με άτομα που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα και θα προσπαθήσετε να συνθηκολογήσετε. Οικονομικές συμμαχίες ανατρέπονται.     Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά προβληματισμένοι αυτές τις μέρες και δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά. Βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε.     Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε τα προβλήματα σας με πεσμένη ψυχολογία και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Βρείτε χρόνο να περνάτε με φίλους.