Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε με οικονομικές εκκρεμότητες και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε κρίσιμα προβλήματα.  Εύνοια από άτομα που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα.        Κριός β’ δεκαημέρου, ιδανικό το διάστημα για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας και να αυξήσετε το εισόδημα σας. Φλερτ αναμένονται.  Κριός γ’ δεκαημέρου, δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και αυτό θα σας ρίξει ψυχολογικά.Εντάσεις και ρήξεις αναμένονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας κατάσταση και θα βάλετε τον πήχη ψηλά. Συζητάτε με το ταίρι σας για την προοπτική της σχέσης σας.       Ταύρος β’ δεκαημέρου,  είστε αρκετά τυχεροί αυτό το διάστημα και η ερωτική σας κατάσταση συνεχώς βελτιώνεται. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται.      Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  δυσκολίες αντιμετωπίζετε γιατί θέλετε να βγείτε από μια δεσμευτική κατάσταση και αυτό δεν είναι τώρα εφικτό. Η εργασιακή σας κατάσταση αλλάζει συνεχώς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, θα αλλάξει η καθημερινότητα σας και αυτό αυτόματα θα επηρεάσει την ψυχολογία σας. Η εργασιακή σας κατάσταση βελτιώνεται.     Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έχετε καλές μέρες μπροστά σας και η οικογένεια σας στέκεται δίπλα σας και στηρίζει τις επιλογές σας. Μυστικά πήγαινε έλα αναμένονται.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες και ίσως βάλετε βαθιά το χέρι μέσα στην τσέπη σας. Αναμένονται εντάσεις με άτομα που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς και η ψυχολογία σας θα ανέβει. Φλερτ, ερωτικά πήγαινε έλα και τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  θα είστε πολύ κοινωνικοί αυτές τις μέρες και θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Συνεργασίες μέσα από το διαδίκτυο ευνοούνται. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, είναι δύσκολες οι μέρες και πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε. Μακριά μείνετε από προβλήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν προς το παρόν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου,   είστε όλο και πιο κοντά σε άτομα της οικογενείας σας και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις σε καίρια προβλήματα. Νέα γνωριμία αναμένεται.       Λέοντα β’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να αναλάβετε μια νέα θέση μέσα στην επαγγελματική αρένα και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας ευνοούνται.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  φροντίστε περισσότερο την σωματική σας κατάσταση και αποφύγετε να εργάζεστε πολλές ώρες. Βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ασχολείστε με τις σπουδές σας, τα σχέδια σας και περισσότερο κινητοποιείστε μέσα από το διαδίκτυο. Μετακινήσεις αναμένονται.        Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, περνάτε ωραίες στιγμές με το ταίρι σας και έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Σχέση εξ αποστάσεως αναμένεται.     Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  δείτε με περισσότερη προσοχή τα οικονομικά σας θέματα και αποφύγετε τις σπατάλες. Ασχοληθείτε με τα επιχειρηματικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε με την οικονομική σας κατάσταση και ψάχνετε για μια νέα πηγή εσόδων. Νέες γνωριμίες αναμένονται.     Ζυγέ β΄ δεκαημέρου, μια μυστική βοήθεια θα λάβετε αυτές τις μέρες και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Οικονομικά στέκεστε καλύτερα.       Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, θα υπάρξουν εντάσεις μέσα στην οικογένεια και αυτό θα σας προβληματίσει αρκετά. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έρχεστε σε επαφή με νέους συνεργάτες αυτές τις μέρες και αυτό σας κινητοποιεί θετικά. Αποφύγετε τις εντάσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο. Σκορπιέ β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτές τις μέρες καθώς λαμβάνετε στήριξη μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Συνεργασίες σταθεροποιούνται.      Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  θα λήξουν συμφωνίες αυτές τις μέρες και θα προβληματιστείτε αρκετά. Διαδικτυακές επαφές αναμένονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά προβληματισμένοι αυτό το διάστημα και δεν τα πάτε καλά ούτε καν με τον εαυτό σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.   Τοξότη β΄ δεκαημέρου, έχετε μια επαγγελματική νίκη αυτές τις μέρες και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Πρόσωπα κύρους σας στηρίζουν.       Τοξότη γ’ δεκαημέρου,   αποφύγετε τις οικονομικές και συναισθηματικές σπατάλες και προστατέψτε τον εαυτό σας από τοξικές καταστάσεις. Αναμένονται εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, συζητάτε με φίλους αυτές τις μέρες και προσπαθείτε να προωθήσετε σχέδια που είχατε αφήσει πίσω. Η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα στέφεται με επιτυχία.    Αιγόκερε β΄ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να αρπάξετε την ευκαιρία και να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας μέσα από μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Ταξίδια αναμένονται.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο γιατί θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις. Μείνετε ψύχραιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, θα υπάρξουν εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο και πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας. Ρήξεις αναμένονται.        Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ευνοείστε αυτές τις μέρες και θα χαρείτε την οικογενειακή γαλήνη καθώς βρίσκεστε με άτομα που αποτελούν το καταφύγιο σας.         Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  αποφύγετε τις εντάσεις και τις μυστικές συνομιλίες και παραμείνετε ψύχραιμοι ακόμα και επικρατούν αντίξοες συνθήκες. Βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ   

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  η ερωτική σας κατάσταση βελτιώνεται και εσείς θα πάρετε τα πάνω σας. Νέες γνωριμίες και φλερτ αναμένονται.    Ιχθύ β΄ δεκαημέρου,  ευνοείστε αρκετά αυτές τις μέρες και θα νικήσετε επιτέλους την μοναξιά. Νέες σχέσεις αναμένονται.     Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  αποφύγετε τις εντάσεις και μην έρχεστε σε ρήξη με άτομα που συνεργάζεστε χρόνια. Ακούστε την φωνή της λογικής.