o Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που επιστρέφεις στην καθημερινότητα σου, και σιγά σιγά αλλάζεις τα δεδομένα σου. 

Υπάρχουν ευκαιρίες. 

 

 

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

 Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που κοιτάτε την προσωπική σας κατάσταση με αμφιβολία και να θέλετε να αλλάξετε τα πάντα. Οι συνεργάτες, ο άνθρωπος σας παραμένουν απαιτητικοί απέναντι σας.  Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, στις 29/9 θα σας αναγκάσει να κλείσετε κύκλους και να κοιτάξετε τη ζωή μέσα από διαφορετική οπτική.  Μέχρι τις 15/9 ο Ερμής παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο και έρχεστε σε επαφή με λάθη του παρελθόντος που αγγίζουν την εργασιακή σας κατάσταση. Προσοχή σε υπογραφή εγγράφων.  Μετά τις 4/9 η Αφροδίτη γυρνάει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα και σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε επιχειρηματικά σχέδια αλλά και προσωπικές σχέσεις.   Στις 15/9 και με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου θα κάνετε νέες εργασιακές συμφωνίες και πολλοί θα αρχίσετε μια νέα διατροφική συνήθεια.  Ο Δίας στον Ταύρο ανάδρομος φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα προς επίλυση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που αναθεωρείτε τις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές επιλογές και προχωράτε προς νέα κατεύθυνση.  Οι συνεργάτες, ο άνθρωπος σας αλλάζουν στάση και πρέπει να πάρετε αποφάσεις που κουμπώνουν απόλυτα στα θέλω σας.   Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29/9 θα φέρει άγχος, νευρικότητα και θα θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας. Ωστόσο θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ξεκαθαρίσματα που αφορούν το παρασκήνιο μέσα στον εργασιακό σας χώρο.   Μέχρι τις 15/9 ο Ερμής παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο και συνεχίζονται οι επανασυνδέσεις και οι επιστροφές από το παρελθόν. Επιχειρηματικά σχέδια κολλάνε. Μετά τις 4/9 η Αφροδίτη, ο πλανήτης σας, γυρνάει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και να φύγετε από κακοποιητικές σχέσεις.    Στις 15/9 και με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου προχωράτε προς νέες συμφωνίες , που θα βοηθήσουν να φτιάξει η οικονομική σας κατάσταση. Ο Άρης στον Ζυγό θα φέρει αναταραχές μέσα στον εργασιακό σας χώρο και συγκρούσεις με άτομα που συνεργάζεστε.   Ο Δίας στον Ταύρο ανάδρομος σας βάζει να επαναπροσδιορίσετε το κεφάλαιο τύχη και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις. 

 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που το παρελθόν επιστρέφει είτε για να μείνει είτε για να πάρετε οριστικές αποφάσεις.  Πολλές φορές θα έρθετε σε σύγκρουση με άτομα της οικογενείας σου, ωστόσο έχετε την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.  Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29/9 κλείνει κύκλους που αφορούν τον φιλικό σας κύκλο και θα κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα. Συγρόνως παρουσιάζονται ευκαιρίες.     Μέχρι τις 15/9 ο Ερμής, ο πλανήτης σας παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο και συνεχίζονται οι επανασυνδέσεις αλλά και συζητήσεις που αφορούν γεγονότα του παρελθόντος.  Συναισθηματικά συνεχίζετε να είστε κυκλοθυμικοί. Κληρονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Μετά τις 4/9 η Αφροδίτη, γυρνάει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα και σου δίνει την ευκαιρία να κάνετε νέες διαδικτυακές γνωριμίες , να προχωρήσετε συμφωνίες και να αλλάξετε το μεταφορικό σου μέσο. Ταξίδια αναψυχής ευνοούνται.    Στις 15/9 και με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σκέφτεστε το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης και αυτό φυσικά διαταράσσει τον ρυθμό της ήσυχης πιθανόν καθημερινότητας σας. Ο Κρόνος συνεχίζει να πιέζει πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα.  Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει ευκαιρίες σε ερωτικά θέματα και θα μπορέσετε να φύγετε από κακοποιητικές σχέσεις.    Ο Δίας στον Ταύρο ανάδρομος φέρνει άτομα δίπλα σας που σας έχουν σταθεί στο παρελθόν ως αληθινοί φίλοι. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που παίρνετε αποφάσεις και αλλάζετε την ρότα της καθημερινότητας σας. Η επαγγελματική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.   Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29/9 κλείνει κύκλους που αφορούν τον επαγγελματικό σας κύκλο και σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας έρχονται στο προσκήνιο για οριστικά ξεκαθαρίσματα. Πιέζεστε αρκετά.    Μέχρι τις 15/9 ο Ερμής, παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο και συνεχίζονται οι επανασυνδέσεις αλλά και συζητήσεις που αφορούν αγοραπωλησίες, υπογραφή συμβολαίων αλλά και αλλαγή μεταφορικού μέσου.    Μετά τις 4/9 η Αφροδίτη, γυρνάει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα και σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημα σας, να ασχοληθείτε με μια νέα πηγή εσόδων και να συνθηκολογήσετε με τον εργοδότη σας.     Στις 15/9 και με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σκέφτεστε το ενδεχόμενο μιας νέας διαδικτυακής συμφωνίας και αυτό θα αλλάξει τελείως τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας.  Ο Κρόνος στους Ιχθύες περιορίζει τα ταξίδια και την επαφή με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας.  Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει προκλήσεις μέσα στην οικογένεια και αυτό χαλάει αρκετά την ψυχολογία σας.    Ο Δίας στον Ταύρο ανάδρομος σας συνδέει με φίλους που είχατε καιρό να δείτε και οι δημόσιες σχέσεις σας εξελίσσονται. 

ΛΕΩΝ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και θα κυνηγήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Επικοινωνείτε με πρώην εργοδότες.    Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29/9 κλείνει κύκλους που σχετίζονται με θέματα σπουδών, νομικά ζητήματα αλλά και καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Έχετε την δυνατότητα να απελευθερωθείτε από πιεστικές συνθήκες.   Μέχρι τις 15/9 ο Ερμής, παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο και συνεχίζονται οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και αντιμετωπίζετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων.    Μετά τις 4/9 η Αφροδίτη, γυρνάει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, να ξεπεράσετε σχέσεις του παρελθόντος και γενικά να νιώσετε πως πατάτε δυνατά στα πόδια σας.   Στις 15/9 και με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου επανέρχονται προτάσεις για νέες συνεργασίες και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ο Κρόνος στους Ιχθύες περιορίζει τα οικονομικά σας και η σχέση σας με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα παραμένει προβληματική. Ο Άρης στον Ζυγό βοηθάει στο να είστε πιο κοινωνικοί, εξωστρεφείς και να κινηθείτε περισσότερο δυναμικά μέσα από το διαδίκτυο.    Ο Δίας στον Ταύρο ανάδρομος σας επαναφέρει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον όπου συνδέεστε με άτομα εξουσίας, και υπάρχει στήριξη. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα ασχοληθείτε με την επαναξιολόγηση της χρονιάς που πέρασε και θα βάλετε νέους στόχους. Συγχρόνως θα σας απασχολήσουν οι συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφος σας. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29/9 κλείνει κύκλους που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα, κυρίως με δάνεια, οφειλές και θα πρέπει να έρθετε σε συννενόηση με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα.  Μέχρι τις 15/9 ο Ερμής, ο πλανήτης σας παραμένει ανάδρομος στο ζώδιο σας και συνεχίζονται οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και αντιμετωπίζετε ασυννενοησία στην προσπάθεια σας να τα βρείτε με το περιβάλλον σας.  Μετά τις 4/9 η Αφροδίτη, γυρνάει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και σας δίνετε η ευκαιρία να πάρετε με το μέρος σας το παρασκήνιο και να πετύχετε μια νίκη μέσα στον εργασιακό σας χώρο.   Στις 15/9 και με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα κάνετε νέα ξεκινήματα που θα σας βοηθήσουν να νικήσετε την στασιμότητα και θα νιώσετε πολύ καλύτερα.  Ο Κρόνος στους Ιχθύες περιορίζει την δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες ωστόσο όσοι βρίσκεστε σε μια σχέση, ήρθε ο καιρός να σοβαρευτείτε και να αναλάβετε υποχρεώσεις. Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει έξοδα και αναμπουμπούλες οικονομικές , για αυτό θα ξεχυθήτε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων.  Ο Δίας στον Ταύρο ανάδρομος σας δίνει ευκαιρίες να φτιάξετε την ερωτική σας κατάσταση, κυρίως εάν σχετίζεστε με άτομο εξ αποστάσεως . Ταξίδια μακρινά ευνοούνται. 

ΖΥΓΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα επανασυνδεθείτε με τον φιλικό σας κύκλο και θα τονώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Νιώθετε αλλά και είστε πολύ δυναμικοί.  Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29/9 κλείνει κύκλους που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αναλαμβάνετε να πάτε παρακάτω, αφήνοντας πίσω το παρελθόν.  Μέχρι τις 15/9 ο Ερμής,  παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο και συνεχίζονται οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και αλλά και συγκρούεστε με το παρασκήνιο. Μια μυστική σχέση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.   Μετά τις 4/9 η Αφροδίτη, ο πλανήτης σας  γυρνάει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και σας δίνετε η ευκαιρία να τονώσετε την δημόσια εικόνα σας, να κυνηγήσετε πάλι τους στόχους σας και να λάβετε υποστήριξη από το περιβάλλον σας.    Στις 15/9 και με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο ξεκινάτε  να συνδέεστε με το παρασκήνιο και βελτιώνετε τις συνθήκες μέσα στον εργασιακό σας χώρο.  Ο Κρόνος στους Ιχθύες σας φορτώνει υποχρεώσεις και για αυτό μπορεί να κουράζεστε σωματικά. Ο Άρης στο ζώδιο σας φέρνει δυναμισμό, μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το περιβάλλον σας, ωστόσο έχετε την δυνατότητα να βάλετε τα όρια σας και να διεκδικήσετε τα θέλω σας.   Ο Δίας στον Ταύρο ανάδρομος σας δίνει ευκαιρίες να επωφεληθείτε οικονομικά από τρίτα πρόσωπα και να συζητήσετε εκ νέου τα συμφέροντα σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις, θα έχετε διλήμματα και η καθημερινότητα σας θα είναι απαιτητική. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29/9 κλείνει κύκλους που σχετίζονται με την εργασιακή σας κατάσταση και θα κάνετε νέες επιλογές.   Μέχρι τις 15/9 ο Ερμής,  παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο και επανασυνδέεστε με άτομα του φιλικού σας κύκλου και θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας.  Μετά τις 4/9 η Αφροδίτη,   γυρνάει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και σας δίνετε η ευκαιρία να επωφεληθείτε από πρόσωπα εξουσίας και να υλοποιήσετε στόχους.  Νέες γνωριμίες αναμένονται.    Στις 15/9 και με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο ξεκινάτε  νέα εγχειρήματα και λαμβάνετε μέρος σε δημόσιες συγκεντρώσεις αλλά κοινωνικές οργανώσεις. Ο Κρόνος στους Ιχθύες απαιτεί να είστε σοβαροί σε θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τα παιδιά αλλά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Ο Άρης στον Ζυγό πιέζει εσωτερικά, νιώθετε πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει και θα έχετε πολλές συγκρούσεις με το παρασκήνιο.   Ο Δίας στον Ταύρο ανάδρομος σας δίνει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε προτάσεις που αφορούν την προσωπική αλλά και επαγγελματική σας κατάσταση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των επαγγελματικών επιλογών και για αυτό θα έχετε άγχος, θα αισθάνεστε πίεση αλλά θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε προσωπικούς στόχους. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29/9 κλείνει κύκλους που σχετίζονται με τον έρωτα, τα παιδιά αλλά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια.   Μέχρι τις 15/9 ο Ερμής,  παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο και έχετε διλήμματα, είστε αναποφάσιστοι και παρόλο που έχετε πολλές επαγγελματικές προτάσεις θα νιώθετε πελαγωμένοι.   Μετά τις 4/9 η Αφροδίτη,   γυρνάει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και σας δίνετε η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας ή από το εξωτερικό. Σχέση εξ αποστάσεως ευνοείται.    Στις 15/9 και με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο ξεκινάτε  μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα που θα βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα και θα ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.   Ο Κρόνος στους Ιχθύες απαιτεί να είστε σοβαροί σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας, την διαχείρηση ενός ακίνητου και τις συναισθηματικές επιλογές σας. Ο Άρης στον Ζυγό σας κάνει πιο δυναμικούς και μπορείτε να διεκδικήσετε τους στόχους σας μέσα σε μια ομαδική ή κοινωνική δραστηριότητα.   Ο Δίας στον Ταύρο ανάδρομος σας δίνει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε προτάσεις που αφορούν την εργασιακή σας κατάσταση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα πρέπει να αποχαιρετίσετε ένα παλιό τρόπο σκέψης και να ακολουθήσετε κάτι καινούργιο που θα σας αποδεσμεύσει από το παρελθόν. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29/9 κλείνει κύκλους που σχετίζονται με την οικογένεια, ένα ακίνητο και τις συναισθηματικές σας επιλογές.   Μέχρι τις 15/9 ο Ερμής,  παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο και αντιμετωπίζετε εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν ταξίδια μακρινά, νομικές σπουδές αλλά και σχέσεις με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας.    Μετά τις 4/9 η Αφροδίτη,   γυρνάει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. Μια σχέση με έντονο ψυχικό δέσιμο σας απασχολεί ιδιαίτερα.    Στις 15/9 και με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο απελευθερώνεστε από το παρελθόν και αποδέχεστε μια νέα επαγγελματική πρόταση.   Ο Κρόνος στους Ιχθύες αλλάζει τον τρόπο σκέψης σας και είστε αρκετά πιο ώριμοι να προχωρήσετε προς νέες επιλογές. Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει εντάσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας και πρέπει να υιοθετήσετε ένα πιο διπλωματικό τρόπο επίλυσης των προβλημάτων που προκύπτουν.    Ο Δίας στον Ταύρο ανάδρομος σας δίνει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε  προτάσεις που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Επικοινωνία με μελλοντικούς συνεργάτες. 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που διαταράσσει την οικονομική σας κατάσταση έτσι ώστε να δραστηριοποιηθείτε και να κυνηγήσετε νέους στόχους. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29/9  κλείνει κύκλους που σχετίζονται με την καθημερινότητα σας, κάθε είδους μετακίνηση , τις διαδικτυακές σας επαφές και ξεκινάτε κάτι καινούργιο.    Μέχρι τις 15/9 ο Ερμής,  παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο και έχετε διλήμματα, είστε αναποφάσιστοι όταν πρέπει να συνενννοηθείτε με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα.   Μετά τις 4/9 η Αφροδίτη,   γυρνάει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και σας δίνετε η ευκαιρία να φτιάξετε την προσωπική σας κατάσταση και να κάνετε νέες γνωριμίες. Όσοι έχετε χρόνια σχέση θα σκεφτείτε το επόμενο βήμα.    Στις 15/9 και με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα μπορέσετε να διεκδικήσετε μια καλύτερη ρύθμιση σε δάνεια, οφειλές και να συνεννοηθείτε με τρίτα πρόσωπα που έχετε κοινά συμφέροντα. Ο Κρόνος στους Ιχθύες απαιτεί να είστε σοβαροί σε θέματα πρακτικής φύσεως και αναλαμβάνετε μια νέα δραστηριότητα ώστε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Ο Άρης στον Ζυγό σας κάνει πιο μαχητικούς, έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας και ανοίγουν οι ορίζοντες σας.    Ο Δίας στον Ταύρο ανάδρομος σας δίνει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε την στάση οικείων ατόμων και να δεχτείτε την στήριξη τους. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Σεπτέμβριος είνα ο μήνας που θα σας δώσει ευκαιρίες να βελτιώσετε την προσωπική αλλά και επαγγελματική σας κατάσταση.  Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29/9 κλείνει κύκλους που σχετίζονται με τη πρακτική πλευρά της ζωής σας, πιέζεστε οικονομικά αλλά έχετε την δυνατότητα να κυνηγήσετε μια νέα πηγή εσόδων.    Μέχρι τις 15/9 ο Ερμής,  παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο και έχετε διλήμματα, είστε αναποφάσιστοι και αντιμετωπίζετε εμπόδια σε θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Μετά τις 4/9 η Αφροδίτη,   γυρνάει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και σας δίνετε η ευκαιρία να επωφεληθείτε οικονομικά μέσα στον εργασιακό σας χώρο, καθώς ένα τρίτο πρόσωπο στηρίζει τις επιλογές σας.    Στις 15/9 και με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα μπορέσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που αφορούν τις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Μια νέα σχέση γεννιέται.    Ο Κρόνος στο ζώδιο σας απαιτεί να είστε  προσεκτικοί και ώριμοι στις επιλογές σας. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται.  Ο Άρης στον Ζυγό σας κάνει πιο δυναμικούς, και θα συγκρουστείτε με άτομα που  μοιράζεστε κοινά αποκτήματα.  Ο Δίας στον Ταύρο ανάδρομος σας δίνει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από διαδικτυακές γνωριμίες και να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Φλερτ ευνοούνται.