Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, πιέζεστε οικονομικά και ψυχολογικά αυτές τις μέρες και πρέπει να κλείσετε κύκλους με το παρελθόν. Διαπροσωπικές σχέσεις περνάνε κρίση.   Κριός β’ δεκαημέρου,συνεχίζονται οι καθυστερήσεις και οι αναβολές που αφορούν την εργασιακή σας κατάσταση και αυτό σας προβληματίζει αρκετά. Αναμένονται νέα έσοδα.   Κριός γ’ δεκαημέρου, ανατρέχετε στο παρελθόν ψάχνοντας να πιαστείτε από κάπου και να νιώσετε πιο ασφαλείς. Προς το παρόν όμως αντιμετωπίζετε αστάθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είστε σε φάση ξεκαθαρίσματος και αυτό οπωσδήποτε σας πιέζει εσωτερικά. Κλείσιμο φιλικών κύκλων και εξέλιξη των δημόσιων σχέσεων αναμένεται. Η εργασιακή σας κατάσταση παραμένει εύφλεκτη.     Ταύρος β’ δεκαημέρου, νιώθετε ακόμα τραυματισμένοι από την στάση δικών σας ανθρώπων και δεν μπορείτε να ξεχάσετε το παρελθόν. Νέα άτομα σας πλησιάζουν και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε.    Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  ανατρέχετε στο παρελθόν προσπαθώντας να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση αλλά τίποτα δεν μπορεί να είναι ίδιο, όπως ήταν. Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προβλήματα μέσα στον επαγγελματικό χώρο και είστε αναγκασμένοι να κλείσετε κύκλους και να προχωρήσετε, έστω και λαβωμένοι. Η ερωτική σας κατάσταση παραμένει ενδιαφέρουσα.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου,προσπαθείτε να τα βρείτε με άτομα της οικογενείας σας και να επιλύσετε προβλήματα που σας παιδεύουν χρόνια. Υπάρχει στήριξη από άτομο που συνδέεστε μυστικά.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έρχονται στην επιφάνεια θέματα που σας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και νιώθετε εγκλωβισμένοι. Κυκλοθυμία σας χαρακτηρίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο απεγκλωβισμένοι από το παρελθόν και έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή. Θα γίνουν ξεκαθαρίσματα και θα αποφύγετε τοξικές σχέσεις. Συνδέεστε με άτομο διαφορετικής κουλτούρας και εξ αποστάσεως.     Καρκίνος β’ δεκαημέρου, επανέρχονται προβλήματα που σας είχαν χαλάσει την διάθεση και αφορούν την επαγγελματική σας κατάσταση. Φίλοι σας στηρίζουν.     Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες εμφανίζονται στον ορίζοντα και είναι στο χέρι σας να τις αρπάξετε. Φίλοι σας στηρίζουν και νιώθετε πως μπορείτε να υποστηρίξετε κοινούς στόχους. Καθυστερήσεις όμως αναμένονται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτές τις μέρες και προσπαθείτε να γεμίσετε μπαταρίες, φεύγοντας από  μια απαιτητική καθημερινότητα. Κλείνετε κύκλους επανασύνδεσης με άτομα που σας συνδέεουν κοινά συμφέροντα.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, ασχολείστε με την οικογένεια σας και προσπαθείτε να έρθετε κοντά με άτομα που αισθάνεστε οικεία. Πολλοί θα σκεφτείτε να μετακομίσετε.      Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  επιστρέφεται σε ένα περιβάλλον που αισθάνεστε οικογένεια και προσπαθείτε να αισθανθείτε ασφάλεια και σιγουριά.. Τα πάντα όμως ανατρέπονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και είστε έτοιμοι να κλείσετε κύκλους. Πίεση , άγχος σας καταβάλλει. Η οικονομική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.     Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά. Η ερωτική σας ζωή παραμένει απρόβλεπτη.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, επιστρέφετε σε ένα περιβάλλον που σας εμπνέει και προσπαθείτε να κόψετε επαφές με άτομα που σας εκνευρίζουν. Γίνεστε επαναστάτες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο αποφασισμένοι να διεκδικήστε τα θέλω σας και να μην αφήσετε τους άλλους να σας αδικήσουν. Κλείνετε κύκλους που σχετίζονται με την εργασιακή σας κατάσταση. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.   Ζυγέ β΄ δεκαημέρου, η επαφή σας με συνεργάτες παραμένει προβληματική και προσπαθείτε να βρείτε κάποιον νέο σύμμαχο έτσι ώστε να ξεπεράσετε την κρίση. Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο.      Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  επανέρχονται προβλήματα που σας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και αφορούν οικονομικά ζητήματα και έρχεστε σε αντιπαράθεση με άτομα που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα. Νιώθετε πελαγωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  η ερωτική σας κατάσταση είναι στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και είστε έτοιμοι να πείτε ένα γενναίο όχι σε άτομο που σας έχει ταράξει ψυχολογικά. Επιχειρηματικά σχέδια ολοκληρώνονται. Μυστικές σχέσεις σας απασχολούν ιδιαίτερα.    Σκορπιέ β΄ δεκαημέρου, νιώθετε τραυματισμένοι μέσα στον εργασιακό χώρο που κινείστε και προσπαθείτε να βρείτε το δίκιο σας. Φίλοι, συνεργάτες σας στηρίζουν.     Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  ανατροπές και αφνίδιες εξελίξεις αναμένονται αυτό το διάστημα και θα πρέπει να ακολουθήσετε τις νέες συνθήκες, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είστε κάπως εγκλωβισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, νιώθετε περίεργα μέσα σας και είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Οικογενειακές εντάσεις αναμένονται.    Τοξότη β΄ δεκαημέρου, η επαφή σας με άτομο που σας συνδέεει ερωτική σχέση παραμένει προβληματική και θα πρέπει να βρείτε άμεσα την δύναμη να απεγκλωβιστείτε. Επαγγελματικά πιέζεστε.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου, επανέρχεστε σε ένα εργασιακό περιβάλλον και η καθημερινότητα σας αλλάζει και πρέπει να ακολουθήσετε γρήγορους ρυθμούς. Συναδελφικές σχέσεις σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης σας και σταματάτε να δικαιολογείτε τους γύρω σας. Κλείσιμο κύκλων και νέες συνεργασίες αναμένονται. Προσοχή σε εντάσεις που γεννιούνται μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.  Αιγόκερε β΄ δεκαημέρου, οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα αλλά ο νους σας θα πετάει μακριά, έχετε μεγάλη ανάγκη να απελευθερωθείτε από ένα τοξικό περιβάλλον.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  η ερωτική σας κατάσταση παραμένει απρόβλεπτη και αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις με ενθουσιασμό αλλά και επιπολαιότητα. Επιχειρηματικά σχέδια παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η πρακτική πλευρά της ζωής σας τραβάει όλη την προσοχή σας και κυνηγάτε μετά μανίας μια δεύτερη πηγή απασχόλησης. Νέες γνωριμίες αναμένονται. Ταξίδια μακρινά εν όψει.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, προσπαθείτε να θεραπευθείτε από ένα άτομο που σας συμπεριφέρθηκε άδικα και μπαίνετε γρήγορα σε νέα σχέση. Οικογενειακά ζητήματα σας απασχολούν.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  προσπαθείτε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα και δεν έχετε την στήριξη των δικών σας ανθρώπων. Επικρατεί χάος , σύγχυση.

ΙΧΘΥΕΣ   

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά πιεσμένοι αυτό το διάστημα γιατί πρέπει να κόψετε επαφές με το παρελθόν, να κλείσετε κύκλους και ίσως να πείτε οριστικά αντίο. Οικονομικά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο.      Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση παραμένει προβληματική και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Επιστροφή σε μια παρελθοντική σχέση.    Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   παρά τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια, ταξιδεύετε αυτό το διάστημα και έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας. Νομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν.