Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την ψυχολογία σας και την σχέση σας με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα ή δουλεύετε μαζί. Είστε αρκετά ευάλωτοι αυτές τις μέρες.         Κριός β’ δεκαημέρου, θα υπερβάλλετε αρκετά και αυτό θα φέρει συγκρούσεις και οικονομικές αναταραχές. Συζητήσεις γύρω από δάνεια και κάθε είδους οφειλή αναμένονται.     Κριός γ’ δεκαημέρου, αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας που συνεχώς αυξάνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας αλλάζουν μορφή. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.    Ταύρος β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά νευρικοί με το περιβάλλον σας και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα και παρεξηγήσεις. Ανάγκη να συνθηκολογήσετε.      Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ανατροπές και απρόοπτες εξελίξεις ζείτε και προσπαθείτε να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον. Συνεργασίες αναμένονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την ψυχολογία σας και θα θέλετε να απομονωθείτε. Προσοχή στο παρασκήνιο μέσα στον εργασιακό σας χώρο.     Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην εργασία σας και με τους συνεργάτες σας και αυτό σας αποδυναμώνει σιγά σιγά. Βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  έχετε έντονη κυκλοθυμία με αποτέλεσμα να συγκρούεστε με το περιβάλλον σας και να οδηγείστε σε ρήξεις. Απομακρυνθείτε από άτομα που δεν εμπιστεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,η Πανσέληνος στον Ταύρο, σεληνιακή έκλειψη αφαιρεί την τοξικότητα και θα επαναφέρει την κανονικότητα μέσα στις φιλικές σας σχέσεις. Μια φιλική γνωριμία τείνει να γίνει ερωτική Καρκίνος β’ δεκαημέρου, πολλά ερωτικά μηνύματα λαμβάνετε και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας κατακόρυφα. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται.     Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα φέρνει θετικά αποτελέσματα και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση. Αλλαγές μέσα στον φιλικό σας κύκλο αναμένονται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου,η Πανσέληνος στον Ταύρο, σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την επαγγελματική σας κατάσταση και θα προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Μετακόμιση, αλλαγή επαγγελματικής σχέσης αναμένεται. Λέοντα β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ζορισμένοι αυτό το διάστημα και οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται συνεχώς. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με το περιβάλλον σας.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αλλαγές αναμένονται μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και ζορίζεστε ψυχολογικά. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας θα καθορίσουν την εξέλιξη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Ταύρο, σεληνιακή έκλειψη     επηρεάζει τις σπουδές σας, τις μετακινήσεις σας και τις συγγενικές σας σχέσεις. Αλλαγή κατοικίας ή μεταφορικού μέσου.  Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, προσπαθείτε να απεγκλωβιστείτε από ένα περιβάλλον που δεν σας ταιριάζει και θα τα καταφέρετε. Αποφύγετε τις υπερβολές.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, συνδέεστε με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας ή κουλτούρας και αυτό ανοίγει τους ορίζοντες σας. Σχέση εξ αποστάσεως αναμένεται.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,η Πανσέληνος στον Ταύρο, σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τα οικονομικά σας και θα αγχωθείτε αρκετά. Συζητάτε με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις.  Ζυγέ β΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προκλήσεις και εντάσεις με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε για οικονομικά θέματα και αυτό δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Ερωτικά είστε μπερδεμένοι.     Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, θέλετε να βάλετε τα όρια σας και να απομακρύνετε την τοξικότητα, όμως δυσκολεύεστε να τα καταφέρετε. Σύγχυση επικρατεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα απομακρυνθείτε από ένα οικείο περιβάλλον. Αλλαγή επαγγελματικής στέγης αναμένεται.  Σκορπιέ β΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες και δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας. Εντάσεις, προστριβές αναμένονται.    Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, οι συνεργασίες σας αλλάζουν μορφή και προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα για να αποφύγετε τις ρήξεις.   Ακούστε τη φωνή της λογικής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την εργασιακή σας κατάσταση και θα πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.    Τοξότη β΄ δεκαημέρου, οι υποχρεώσεις αυξάνονται μέσα στον εργασιακό σας χώρο και προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα. Αποφύγετε τις υπερβολές.       Τοξότη γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ανατροπές μέσα στον εργασιακό σας χώρο και πολλοί θα πηγαίνετε από την μια δουλειά στην άλλη με αποτέλεσμα να είστε αρκετά αγχωμένοι. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,η Πανσέληνος στον Ταύρο, σεληνιακή έκλειψη     φέρνει έναν νέο έρωτα κομμένο και ραμένο στα μέτρα σας. Αποφύγετε τις υπερβολές. Αιγόκερε β΄ δεκαημέρου, προσπαθείτε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε επιτέλους πράγματα που σας ικανοποιούν. Φιλικές σχέσεις ευνοούνται.    Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, αισιόδοξα μηνύματα λαμβάνετε από το περιβάλλον σας και συγκεντρώνεστε ακόμα πιο πολύ στους στόχους σας. Σχέσεις με νεότερα άτομα αναμένονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την οικογενειακή σας κατάσταση και θα πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας.      Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αποφύγετε τις υπερβολές και τις αψιμαχίες μέσα στον επαγγελματικό χώρο και συμβιβαστείτε. Νέα σχέση αναμένεται.     Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, αλλάζουν οι δικλείδες ασφαλείας και πρέπει να βάλετε νέα όρια στο περιβάλλον σας αλλά και στον εαυτό σας. Μετακόμιση αναμένεται.

ΙΧΘΥΕΣ   

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, σεληνιακή έκλειψη αλλάζει τελείως τον τρόπο σκέψης σας και διαφορετικά θα διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας. Νέα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο αναμένεται.      Ιχθύ β΄ δεκαημέρου,  επικοινωνείτε με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και αυτό βοηθάει πολύ στο να αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε το παρελθόν σας. Σχέση εξ αποστάσεως ευνοείται.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, συνδέεστε με νέους συνεργάτες και κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και μεγαλώνει ο κύκλος των επαφών σας. Μετακινήσεις αναμένονται.