Το έτος 2023 είναι η χρονιά προετοιμασίας – υλοποίησης και πολλά όνειρα σας θα δείτε να πραγματοποιούνται με ευκολία. Βέβαια θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη των προσωπικών σας επιλογών και να απελευθερωθείτε από φόβους και προσκολλήσεις.

 

Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο σας συνεχίζει να σας θέλει πιο ανατρεπτικούς, ριψοκίνδυνους και επιδιώκετε την ανεξαρτησία σας, αδιαφορώντας πολλές φορές για το κόστος των επιλογών σας. Πολλές φορές θα συγκρουστείτε με το περιβάλλον σας και θα τραβήξετε ξεχωριστούς δρόμους. (επηρεάζεται μέσα β δεκαημέρου έως αρχές γ’).

Η είσοδος του Δία στον Κριό στις 20/12/22 σας κάνει πιο συμπονετικούς, ανεκτικούς με το περιβάλλον σας και έρχεστε κοντά σε άτομα που μέχρι πρότινος, δεν νιώθατε οικεία. Μια χείρα βοηθείας θα λάβετε σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και θέματα εργασιακής φύσεως θα πάρουν μπρος. Στρέφεστε προς την μεταφυσική, εναλλακτικές θεραπείες και τις Τέχνες.


Από τις 16/5/23 ο Δίας περνάει στο ζώδιο σας
  και σας δίνει την σκυτάλη για να εκκινήσετε τα πράγματα από την αρχή και έχοντας την τύχη με το μέρος σας. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βελτιώνονται και ποντάρετε σε νέες συνεργασίες. Μια γνωριμία θα σας οδηγήσει μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας. Οικονομικές προτάσεις αναμένονται. (επηρεάζεται το α΄, β’ δεκαήμερο μέχρι την 16η μοίρα ).


Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύες από τις 7/3/23
 θα σας βάλει σε διαδικασία να επαναξιολογήσετε τον φιλικό σας κύκλο και να ανακατέψετε την «τράπουλα» από την αρχή.  Θα αντιμετωπίσετε λογοκρισία, περιορισμό, αλλά και ειλικρινής στήριξη από άτομα που μοιράζεστε κοινά όνειρα. (επηρεάζεται το α’ δεκαήμερο έως την 7ο μοίρα).


Ο Ποσειδώνας παραμένει  στους Ιχθύες
 (επηρεάζεται κυρίως το γ’ δεκαήμερο) και σας ελκύει η πολιτική, κάθε είδους συλλογική δραστηριότητα και μπορείτε να ξεπεράσετε φόβους και ανησυχίες. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.


Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, από τις 23/3/23 έως τις 11/6/23
 σας πιέζει να συγκρουστείτε με πρόσωπα κύρους που σας καταπιέζουν και ελέγχουν την ζωή σας. Αναμένονται παιχνίδια εξουσίας και συγκρούσεις που οδηγούν σε ρήξεις. (επηρεάζεται μόνο η μηδενική μοίρα).


Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 11/6/23
 και έως το τέλος του έτους θα σας οδηγεί σε οριστικά ξεκαθαρίσματα σχετικά με νομικά ζητήματα, σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και πολλοί θα αναθεωρήσετε τις ιδέες σας. Κινείστε προς νέους κόσμους.


Σημαντικές μέρες για τα οικονομικά σας και την ερωτική σας ζωή είναι :

Από τις 17/3 έως τις 11/4/23, η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας και θα εμφανιστούν τεράστιες ευκαιρίες για να φτιάξετε την προσωπική, αλλά και επαγγελματική σας κατάσταση. Θα πρέπει όμως να ρισκάρετε.

Από τις 11/4 έως τις 7/5/23 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, και μερικοί να αλλάξετε εργασία. Προσοχή μόνο στα ψιλά γράμματα, όταν υπογράφετε τις συμφωνίες. Μια προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει.

Από τις 5/6 έως τις 9/10/23 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα φτιάχνει την οικογενειακή σας κατάσταση και πολλοί θα αποφασίσετε μια σοβαρή δέσμευση.   Αναμένονται επιστροφές και επαναξιολογήσεις που σχετίζονται με την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, λόγω αναδρομής. (από 23/7 έως 4/9/23).

Από τις 4/12 έως τις 29/12/23, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σας ευνοήσει, και μπορείτε να κλείσετε μια συμφωνία ή να αλλάξετε τελείως την προσωπική σας κατάσταση. Πιθανές ρήξεις αναμένονται.

 

Ανάδρομος Ερμής μέσα στο 2023

  • 29/12-18/1/23 στον Αιγόκερω (24η -8η )  επηρεάζει νομικά ζητήματα, σχέσεις με άτομα που συνδέεστε από απόσταση.
  • 21/4-15/5/23 στο ζώδιο σας (15η -6η), επηρεάζει την προσωπική σας κατάσταση , μόνιμες σχέσεις και φέρνει επανασυνδέσεις.
  • 23/8-15/9/23 στην Παρθένο(21η  -8η )  επηρεάζει την ερωτική σας ζωή, σχέσεις με νεότερα άτομα και επιχειρηματικά σχέδια.
  • 13/12-2/1/24 στον Αιγόκερω 8η  έως 22η  Τοξότη επηρεάζει σχέδια ζωής ,οικονομικά θέματα , κοινά συμφέροντα. Επανασυνδέσεις με άτομα που συνδέεστε με έντονο ψυχικό δέσιμο.

 

Ο πλανήτης Άρης θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους, μέχρι τις 12/1/23. Σημαντική περίοδος για να επαναξιολογήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Προσοχή στις 15/3/23, όπου θα συναντήσει τον Ποσειδώνα, και  πιθανόν  να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη σας.  Μέσα στο καλοκαίρι (Ιούνιο-Ιούλιο) ο Άρης θα συναντηθεί με την Αφροδίτη, τον πλανήτη που κυριαρχεί σε εσάς,  στον Λέοντα και αναμένονται κεραυνοβόλοι έρωτες με πρόσωπα εξουσίας-κύρους.

 

Οι εκλείψεις της χρονιάς Στον άξονα σας

Ταύρου/Σκορπιού σας αλλάζουν την ζωή , ένας γάμος ακυρώνεται , μια μοιραία γνωριμία οδηγεί σε μεταμορφωτικές αλλαγές.

  • 5/5/23- Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος  που πραγματοποιείται στις 14ο 52΄ στον  Σκορπιό
  • 28/10/23 – Σεληνιακή έκλειψη, Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5ο 13΄ Ταύρου,

Καλή χρονιά!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube