o Ioύνιος είναι ο μήνας που θα κάνεις την μέρα νύχτα, θα δουλέψεις για σένα και θα απελευθερωθείς από το κατεστημένο. 

Ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα. 

 

 

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

 Ο Ioύνιος είναι ο μήνας που σας αναγκάζει να πετάξετε από πάνω σας τυχόν προκαταλείψεις και να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις. Η Πανσέληνος στον Τοξότη, στις 4/6 θα σας βάλει σε μια νέα τροχιά, όπου άτομα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Μέχρι τις 10/6 με τον Ερμή στον Ταύρο θα ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και δεν αποκλείεται να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Από τις 11/6 και με τον Ερμή στους Δίδύμους  ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα προσπαθήσει να κλέψει τον χρόνο σας και πιθανόν να κάνετε και κάποιο ταξίδι αναψυχής. Από τις 27/6 και μετά, ο Ερμής στον Καρκίνο οδηγεί σε οικογενειακά αλαλούμ και εκεί πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και ανοχή. Ο πλανήτης σας, ο Άρης κινείται στον Λέοντα, και μαζί με την Αφροδίτη, βάζουν σε προτεραιότητα τα ερωτικά σας και αναζητάτε κάτι πιο επιπόλαιο και επιφανειακό.    Φλερτ, ρομαντικές γνωριμίες και επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. Από τις 18/6 και με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων ξεκινάτε να ασχολείστε με το διαδίκτυο, και να αναζητάτε νέους φίλους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια σας.  Ο Δίας στον Ταύρο βοηθάει σε οικονομικά ζητήματα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ioύνιος είναι ο μήνας που σας βάζει να ασχοληθείτε ακόμα περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Η Πανσέληνος στον Τοξότη, στις 4/6 οπωσδήποτε θα σας πιέσει οικονομικά, καθώς έρχεστε σε σύγκρουση με άτομο που έχετε κοινά συμφέροντα. Κλείνει ο κύκλος μιας οικονομικής συμμαχίας.  Μέχρι τις 10/6, με τον Ερμή στο ζώδιο σας, μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, βάζοντας τα όρια σας.  Από τις 11/6 και με τον Ερμή στους Δίδύμους,   ρίχνετε όλο το βάρος στην πρακτική πλευρά της ζωής σας και αναζητάτε μια νέα απασχόληση.  Από τις 27/6 και μετά, ο Ερμής στον Καρκίνο γλυκαίνει τον τρόπο σκέψης και δράσης, και γίνεστε πιο δοτικοί και γενναιόδωροι με το περιβάλλον σας. Διαδικτυακές γνωριμίες ευνοούνται.  Ο πλανήτης Άρης, κινείται στον Λέοντα μαζί με την Αφροδίτη, τον πλανήτη σας, και αγγίζουν τον επαγγελματικό σας χώρο, και έτσι έχετε πολλά να λάβετε, αλλά θα αντιμετωπίσετε και έντονο ανταγωνισμό.    Φλερτ, πάθη αναμένονται. Από τις 18/6 και με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων μπαίνετε σε ένα νέο εργασιακό χώρο και θα αυξηθούν οι αποδοχές σας.   Ο Δίας στο ζώδιο σας λειτουργεί σαν από μηχανής Θεός. 

 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ioύνιος είναι ο μήνας που γιορτάζετε τα γενέθλια σας και θα κάνετε την αξιολόγηση της χρονιάς που πέρασε. Η Πανσέληνος στον Τοξότη, στις 4/6 απέναντι σας, κλείνει κύκλους, αποχαιρετάτε πρόσωπα που πιθανόν να σας έχουν πληγώσει και θα κάνετε μια νέα αρχή. Μέχρι τις 10/6, με τον Ερμή στον Ταύρο είστε πιο εσωστρεφείς και μπορεί να ασχολείστε με ένα άτομο που συνδέεστε μυστικά και ίσως παράνομα. Από τις 11/6 και με τον Ερμή στο ζώδιο σας,  θα είστε πιο ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και θα μπορέστε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Αποφύγετε τις άσκοπες φλυαρίες. Από τις 27/6 και μετά, ο Ερμής στον Καρκίνο σας δίνει μια νέα πηγή εσόδων, και θα ρίξετε όλην την προσοχή σας στην νέα σας δουλειά. Νέες γνωριμίες ευνοούνται.  Ο πλανήτης  Άρης κινείται μαζί με την Αφροδίτη στον Λέοντα, και θα κάνετε νέες γνωριμίες, πολλές μετακινήσεις και πολλά φλερτ που μπορούν να αναπτυχθούν μέσα από το διαδίκτυο ή σε χώρους σπουδών.    Ταξιδάκια αναψυχής αναμένονται. Από τις 18/6 και με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, η ζωή σας αλλάζει μορφή, και πιθανόν να μπείτε σε μια νέα σχέση. Δεν αποκλείεται η δέσμευση και η επισημοποίηση.Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου λειτουργεί θετικά , βελτιώνει την ψυχολογία σας, είναι ο κρυφός σύμμαχος σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ioύνιος είναι ο μήνας που σας βοηθάει να αποδεχτείτε την ευάλωτη πλευρά σας, τα λάθη σας και να βαδίσετε νέους δρόμους, χωρίς τύψεις και ενοχές. Η Πανσέληνος στον Τοξότη, στις 4/6, θα σας πιέσει ψυχολογικά, καθώς αποκαλύπτετε ένα εργασιακό παρασκήνιο που πρέπει να ανταγωνιστείτε. Μια μυστική σχέση ξεκινάει. Μέχρι τις 10/6, και με τον Ερμή στον Ταύρο  μπορείτε να βασίζεστε στους φίλους σας και να δέχεστε την αμέριστη συμπαράσταση τους.  Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.   Από τις 11/6 και με τον Ερμή στους Διδύμους,  θα κλειστείτε πάλι στον εαυτό σας, θέλοντας να βρείτε απαντήσεις σε κρίσιμα υπαρξιακά ερωτήματα.  Αποφύγετε την τοξικότητα.  Από τις 27/6 και μετά, ο Ερμής στο ζώδιο σας βοηθάει στο να γίνεται και πάλι πιο επικοινωνιακοί, να συνομιλήσετε με κόσμο και να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Νέες γνωριμίες ευνοούνται.  Ο πλανήτης Άρης κινείται μαζί με την Αφροδίτη στον Λέοντα,  και αυτό σας βοηθάει στο να βρείτε μια νέα απασχόληση και να περνάτε καλά μέσα στον εργασιακό σας χώρο.  Αναμένονται αρκετά έξοδα, αλλά και έσοδα. Από τις 18/6 και με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους, αρχίζεται και μετράτε τα πράγματα διαφορετικά, αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης σας και απομακρύνεστε από άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν. Μυστικές σχέσεις ευνοούνται.Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου  φέρνει νέες φιλίες, πλατωνικούς έρωτες και ένα όνειρο πραγματοποιείται.  

 

ΛΕΩΝ

Ο Ioύνιος είναι ο μήνας που σας δίνει νέες ευκαιρίες και μπορείτε να βγείτε από την μετριότητα που έτσι και αλλιώς δεν σας ταιριάζει. Φιλικές σχέσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Η Πανσέληνος στον Τοξότη, στις 4/6, σας δίνει την δυνατότητα να ξεπεράσετε μια τοξική κατάσταση και να απελευθερωθείτε από το παρελθόν. Ερωτικά πήγαινε έλα αναμένονται. Μέχρι τις 10/6, και με τον Ερμή στον Ταύρο  μπορείτε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ζητήματα και να συζητήσετε με πρόσωπα εξουσίας, διεκδικώντας τα θέλω σας.   Από τις 11/6 και με τον Ερμή στους Διδύμους,  αλλάζει η ψυχολογία σας και αναζητάτε την περιπέτεια, τις φιλικές παρέες και θα δείτε πως ελκύετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας.  Από τις 27/6 και μετά, ο Ερμής στον Καρκίνο  σας κάνει πιο εσωστρεφείς, και πολλές φορές καχύποπτους με το περιβάλλον σας. Μια μυστική σχέση θα σας απασχολήσει.  Ο πλανήτης Άρης, κινείται στο ζώδιο σας μαζί με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε την προσωπική σας κατάσταση και θα έχετε πολλές επιλογές. Χωρισμοί και επανασυνδέσεις αναμένονται. Από τις 18/6 και με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους, διακρίνεστε καθώς μπαίνετε δυναμικά σε μια ομάδα ή κοινωνική δραστηριότητα.Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει σημαντικά πρόσωπα στο περιβάλλον σας και επαγγελματικά όνειρα ευνοούνται.  

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο Ioύνιος είναι ο μήνας που σας βάζει στην πρώτη γραμμή, φαίνεστε προς τα έξω και θα ασχοληθείτε αρκετά με τα επαγγελματικά σας θέματα, καθώς διεκδικείται την θέση των ονείρων σας.  Η Πανσέληνος στον Τοξότη, στις 4/6, φέρνει δυσκολίες μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και πιθανόν αυτό να χαλάσει την ψυχολογία σας. Συναισθηματικές σχέσεις περνάνε κρίση.   Μέχρι τις 10/6, και με τον Ερμή στον Ταύρο  ταξιδεύετε, συναντάτε άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας και αλλάζει τελείως η νοοτροπία σας. Νομικά ζητήματα ευνοούνται. Από τις 11/6 και με τον  Ερμή στους Διδύμους,  συζητάτε με τα κατάλληλα άτομα και διεκδικείται την θέση των ονείρων σας.  Από τις 27/6 και μετά, ο Ερμής στον Καρκίνο σας κάνει πιο φιλικούς, γλυκαίνει τον τρόπο που εκφράζεστε και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τους άλλους, παρά με τον εαυτό σας. Μια ερωτική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.  Ο πλανήτης Άρης, μαζί με την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Λεόντα, θα σας αποκαλύψουν συναισθηματικά δράματα, θα βγείτε από κακοποιητικές σχέσεις αλλά και θα κάνετε μια σχέση κρυφή.    Από τις 18/6 και με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους, παίρνετε τη σκυτάλη και οδηγείτε εσείς το πλήθος προς την επιτυχία. Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει μια σχέση εξ αποστάσεως, συνδέεστε με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας. Αγαπάτε  χωρίς ταμπού και προκαταλείψεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ioύνιος είναι ο μήνας που σας ταξιδεύει σε άλλα μέρη, είστε έτοιμοι να κόψετε τους δεσμούς από το παρελθόν και να κάνετε μια νέα αρχή. Πολλοί θα μετοικήσετε για λόγους επαγγελματικούς.  Η Πανσέληνος στον Τοξότη, στις 4/6, φέρνει το κλείσιμο τοξικών κύκλων και θα κάνετε μια νέα αρχή, συνδεόμενοι με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Διαδικτυακές γνωριμίες ευνοούνται.    Μέχρι τις 10/6, και με τον Ερμή στον Ταύρο ασχολείστε με τα οικονομικά σας ζητήματα και αυτό αυτόματα σας δίνει την δυνατότητα να συνεργαστείτε με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα.  Από τις 11/6 και με τον  Ερμή στους Διδύμους, είστε έτοιμοι να κάνετε ένα άλμα που αφορά κυρίως τις σπουδές σας και είστε απόλυτα εναρμονισμένοι με τον σκοπό της ζωής σας.   Από τις 27/6 και μετά, ο Ερμής στον Καρκίνο σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, συνδέεστε με πρόσωπα εξουσίας και παρά που μπορεί να υπάρξουν διαμάχες, έχετε την δυνατότητα να διεκδικήσετε τα θέλω σας.  Ο πλανήτης Άρης, μαζί με την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Λεόντα, σας φέρνει κοντά σε νέους φίλους, κάνετε νέες παρέες και οι δημόσιες σχέσεις εκτοξεύονται. Ένα όνειρο θα πραγματοποιηθεί.    Από τις 18/6 και με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους, είστε αρκετά αφοσιωμένοι στους στόχους σας και τίποτα πλέον δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία σας. Νομικά ζητήματα ευνοούνται.  Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα, αν και εφόσον τακτοποιήσετε δάνεια και τυχόν, οφειλές, δεν έχετ τίποτα να φοβάστε..Η σεξουαλική σας ζωή απογειώνεται. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ioύνιος είναι ο μήνας που θα σας βάλει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και ίσως χρειαστεί να αποχωριστείτε άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. Θα κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και αυτό θα σας βοηθήσει τελικά και ψυχολογικά. Μια σχέση με έντονο ψυχικό δέσιμο επιστρέφει.  Η Πανσέληνος στον Τοξότη, στις 4/6, φέρνει το κλείσιμο δυσλειτουργικών κύκλων που αφορούν τα οικονομικά σας, είστε σε μια φάση που πρέπει να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρυ και να μην ξοδεύεστε άσκοπα τα χρήματα σας.    Μέχρι τις 10/6, και με τον Ερμή στον Ταύρο δίνετε προτεραιότητα στην προσωπική σας κατάσταση και σε κάθε είδους επαγγελματική σχέση.   Από τις 11/6 και με τον  Ερμή στους Διδύμους, πέφτετε με τα μούτρα να ξεκαθαρίσετε δάνεια, οφειλές με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και να ξενοιάσετε από τις υποχρεώεσεις.  Από τις 27/6 και μετά, ο Ερμής στον Καρκίνο σας δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψετε, να βρεθείτε με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας και γενικά να νικήσετε τους φόβους σας.  Ο πλανήτης Άρης, μαζί με την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Λεόντα, σας δίνει το προβάδισμα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και μπορείτε να ξεχωρίσετε με ευκολία. Σχέσεις με πρόσωπα κύρους ευνοούνται.     Από τις 18/6 και με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα ξεκινήσει η επανασύνδεση σας με άτομο που συνδέεστε ψυχικά και φαίνεται να αλλάζει τελείως ο κόσμος σας. Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου μιλάει για τακτοποίηση των προσωπικών σας θεμάτων και για τους ελεύθερους, θα φέρει μια νέα γνωριμία.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ioύνιος είναι ο μήνας που θα σας κάνει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας κατάσταση και πιθανόν να φτιάξετε την σχέση της ζωής σας.   Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, στις 4/6, σας πιέζει αρκετά και πρέπει να βρείτε το θάρρος να αποχαιρετίσετε τοξικές καταστάσεις και αόρατους εχθρούς.   Μέχρι τις 10/6, και με τον Ερμή στον Ταύρο δίνεται έμφαση στα εργασιακά σας ζητήματα και αυτό θα σας κάνει να πάρετε την πρωτιά και να γίνεται πιο παραγωγικοί.   Από τις 11/6 και με τον  Ερμή στους Διδύμους, ασχολείστε πάλι με την προσωπική σας κατάσταση και πιθανόν θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.  Από τις 27/6 και μετά, ο Ερμής στον Καρκίνο σας βοηθάει να φτιάξετε το οικονομικό σας πλάνο και να συνεννοηθείτε με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα.  Ο πλανήτης Άρης, μαζί με την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Λεόντα, σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να εργαστείτε στο εξωτερικό και να συνδεθείτε με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας. Από τις 18/6 και με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα μπορέσετε να ξεφύγετε από ένα περιβάλλον που σας καταπιέζει και να κάνετε την επανάσταση σας. Επανασυνδέσεις ή νέες σχέσεις ευνοούνται.  Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου μιλάει για τύχη, επέκταση και βελτίωση της εργασιακής σας κατάστασης. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Ioύνιος είναι ο μήνας που θα σας κάνει να ασχοληθείτε με την εργασιακή σας κατάσταση και έτσι θα γίνεται πιο δημιουργικοί και αποδοτικοί.  Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 4/6, σας πιέζει ψυχολογικά, καθώς σας αποκαλύπτει το παρασκήνιο που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο. Μυστικά αποκαλύπτονται αυτές τις μέρες.    Μέχρι τις 10/6, και με τον Ερμή στον Ταύρο μπορείτε να ασχοληθείτε με την ερωτική σας κατάσταση και να φλερτάρετε με άτομο νεότερο.   Από τις 11/6 και με τον  Ερμή στους Διδύμους, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με συναδέλφους, να συνεργαστείτε με το αφεντικό σας και να δείξετε την υπεροχή σας.  Από τις 27/6 και μετά, ο Ερμής στον Καρκίνο σας βάζει σε διαδικασία επανασύνδεσης με άτομο που είχατε καιρό να δείτε ή ακόμα και για όσους έχετε σχέση, τώρα μπορείτε να μιλήσετε για επισημοποίηση.  Ο πλανήτης Άρης, μαζί με την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Λεόντα, φέρνει έξοδα, διαμάχες εξαιτίας οικονομικών διαφορών αλλά και αύξηση των εσόδων. Η σεξουαλική σας ζωή βελτιώνεται. Από τις 18/6 και με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα μιλήσετε για μια νέα εργασιακή συνθήκη και θα αλλάξει τελείως ο χώρος εργασίας σας.   Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει έρωτες, επιχειρηματικές επιτυχίες και απογόνους , για όσους θέλουν να τεκνοποιήσουν. 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο Ioύνιος είναι ο μήνας που θα σας κάνει να ασχοληθείτε με την ερωτική σας κατάσταση και να απελευθερωθείτε από άτομα που σας καταπιέζουν και προσπαθούν να σας ελέγχουν.   Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 4/6, φέρνει κλείσιμο φιλικών κύκλων και πάντα με κάθε τέλος, υπάρχει μια νέα αρχή. Νέες φιλίες ευνοούνται. Πλατωνικοί έρωτες εν΄  όψει.  Μέχρι τις 10/6, και με τον Ερμή στον Ταύρο  μπορείτε να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και να έρθετε κοντά σε άτομα που σας χρειάζονται. Εντάσεις αναμένονται.    Από τις 11/6 και με τον  Ερμή στους Διδύμους, θα φτιάξει η διάθεση σας, θα απελευθερωθείτε και θα φλερτάρετε με άτομο νεότερο. Από τις 27/6 και μετά, ο Ερμής στον Καρκίνο σας βάζει σε ένα εργασιακό περιβάλλον, όπου πρέπει να εργαστείτε με ένα περιβάλλον τελείως διαφορετικό και να συμβιβαστείτε με τις αλλαγές που βιώνετε.  Ο πλανήτης Άρης, μαζί με την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Λεόντα, σας κάνει ακαταμάχητους, ελκύετε τους άλλους ανθρώπους και σίγουρα δεν θα μείνετε μόνοι σας.  Η σεξουαλική σας ζωή βελτιώνεται. Από τις 18/6 και με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ξεκινάτε μια επιχειρηματική δραστηριότητα και ρισκάρετε να συνεργαστείτε με άτομα που δεν γνωρίζετε καιρό.  Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου  μιλάει για υπερβολές σχετικά με θέματα οικογενειακά, ένα νέο γάμο, μια συμβίωση αλλά και για απελευθέρωση από ένα τοξικό περιβάλλον.  

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ioύνιος είναι ο μήνας που θα σας φέρει κοντά σε άτομα της οικογενείας σας, και θα προσπαθήσετε να ρίξετε τοίχους και να επιλύσετε παρεξηγήσεις. Αναμένονται εντάσεις.   Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 4/6, φέρνει κλείσιμο επαγγελματικών κύκλων και αυτό θα σας αγχώσει αρκετά. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας δοκιμάζονται.  Μέχρι τις 10/6, και με τον Ερμή στον Ταύρο  μπορείτε να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο, την επιχείρησή σας ή ακόμα και με τις σπουδές σας. Συγγενικά άτομα ζητούν την παρέα σας.  Από τις 11/6 και με τον  Ερμή στους Διδύμους, θα είστε ακόμα πιο κοντά σε άτομα της οικογενείας σας και αυτόματα θα αισθανθείτε επιβαρυμένοι και με πολλές ευθύνες.  Από τις 27/6 και μετά, ο Ερμής στον Καρκίνο σας ηρεμεί, γιατί μπορείτε να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, τον έρωτα ή τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Γλυκαίνει το κλίμα.  Ο πλανήτης Άρης, μαζί με την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Λεόντα, θα σας βοηθήσει να βρεθείτε στο κατάλληλο τόπο, με τους κατάλληλους ανθρώπους και να διεκδικήσετε την θέση που σας αξίζει. Φλερτ μέσα στον εργασιακό χώρο αναμένεται. Από τις 18/6 και με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους, πολλοί θα τολμήσετε μια μετακόμιση, πιθανόν θα θελήσετε να συγκατοικήσετε με τον άνθρωπο σας. Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου  μιλάει για τύχη, επέκταση, μέσα από διαδικτυακά εγχειρήματα, γνωριμίες και νέες σπουδές.