Από τις 21 Απριλίου 2023,έως τις 15 Μαΐου 2023,  ο πλανήτης Ερμής που καθορίζει τον τρόπο σκέψης μας, αλλά και τις επικοινωνίες μας, βρισκόταν  φαινομενικά ανάδρομος και έτσι ζήσαμε την αναβλητικότητα στο πετσί μας, καθώς και μεγάλες καθυστερήσεις.

Τώρα όμως ο Ερμής γυρνάει σε ορθή πορεία  και βέβαια αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς βλέπουμε πολλά πράγματα να πηγαίνουν πιο γρήγορα και να βλέπουμε το Φως στο τούνελ.

Βέβαια και για να δούμε τα όνειρα μας, τις επιθυμίες μας να παίρνουν σάρκα και οστά, πρέπει ο Ερμής να φύγει από την σκιά του, εκεί γύρω στις αρχές Ιούνη του 2023.

Πάμε όμως να δούμε τα ζώδια πως θα επηρεαστούν από την ορθή φορά του Ερμή στον Ταύρο.*Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός , Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, του β’ δεκαημέρου, και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο από 15η έως 5η μοίρα.   

Κριός

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο θα δώσει τη δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημα σας και με ανατρεπτικό τρόπο. Βλέπετε να γεμίζουν οι τσέπες σας και σας πλησιάζουν άνθρωποι έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί σας. Είστε αρκετά συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.


Ταύρος

 Η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας θα σας βγάλει από την ανασφάλεια και τα προσωπικά διλήμματα. Σίγουρα θα μπορέσετε να απομακρυνθείτε από τοξικές καταστάσεις και μη συμφέρουσες συνεργασίες. Θα είστε σαφώς πιο δυναμικοί και θα υποστηρίζετε τα θέλω σας. Μια νέα γνωριμία θα σας συναρπάσει.


Δίδυμοι

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο θα σας οδηγήσει εκτός μυστήριων σχέσεων και θα θέλετε να λύσετε τους προσωπικούς σας γρίφους. Επίσης θα δείτε τους εχθρούς σας με διαφορετικό μάτι και μαθαίνετε επιτέλους πως να προφυλαχτείτε από τα χειρότερα. Είστε σίγουρα πιο κοντά στην αλήθεια σας.


Καρκίνος

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο σας βγάζει από την συνήθεια της αυτοκριτικής και αρχίζετε να αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας. Ο φιλικός σας κύκλος σας στηρίζει και εκεί θα δείτε τα μεγάλα θαύματα. Συνδέεστε φιλικά με άτομο που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα.


Λέων

  Η ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο φέρνει ξεκαθαρίσματα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και ξέρετε πλέον που ανήκετε και τι διεκδικείται. Αποκτάται ξανά το ενδιαφέρον σας για την ζωή γενικότερα και γίνεστε περισσότερο μαχητές. Μια σχέση ζωής σας απασχολεί.


Παρθένος

 Η ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να βγείτε από άσκοπες περιπέτειες και να ταξιδέψετε προς μονοπάτια που σας χαρίζουν ωριμότητα και πολλές εμπειρίες. Συνδέεστε με άτομο που βρίσκεται μακριά σας και νιώθετε πως έχετε βρει τον άνθρωπο σας.Ζυγός

  Η ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο σας κάνει να δείτε ξεκάθαρα την οικονομική σας κατάσταση και να συνθηκολογήσετε με άτομα που συνδέεστε λόγω κοινών συμφερόντων. Αναπτερώνετε το ηθικό σας και προχωράτε προς νέες οικονομικές συμφωνίες.

Σκορπιός

 Η ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο σας αναγκάζει να ξεκαθαρίσετε την προσωπική σας κατάσταση και να φύγετε από τοξικές σχέσεις και άτομα που σας κουράζουν ψυχολογικά. Σίγουρα θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο.

Τοξότης

 Η ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο σας βγάζει από την επαγγελματική ανασφάλεια και σας χαρίζει την δουλειά των ονείρων σας. Ξεπερνάτε με ευκολία το παρελθόν και χαράζετε με ενθουσιασμό μια νέα πορεία. Κλείσιμο εργασιακής συμφωνίας αναμένεται.

Αιγόκερως

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο σας θέλει πιο ώριμους αλλά και έτοιμους να δημιουργήσετε μια νέα σχέση και να παγώσετε το παρελθόν. Επιχειρηματικά σχέδια προχωράνε με μεγάλη επιτυχία. Είστε σαφώς πιο ανανεωμένοι και οι γονείς θα μπορέσετε να ξεπεράσετε προβλήματα με τα παιδιά σας.Υδροχόος

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο σας κάνει πιο ώριμους και κατασταλάζετε σε καταστάσεις που φαίνονται να σας ταιριάζουν. Επανασυνδέεστε με άτομα που νιώθετε ότι βρίσκονται κοντά σας και κατανοούν τα προβλήματα σας,  και αποφεύγετε τους τοξικούς φίλους. Σίγουρα είστε στην διαδικασία να αλλάξετε σπιτικό.


Ιχθύες

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο σας θέλει μάχιμους και για αυτό δεν θα κάτσετε καθόλου στο σπίτι σας. Αναζητάτε μια νέα συνεργασία και θέλετε να αλλάξετε την καθημερινότητα σας. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι μεγάλο που θα φανεί κυρίως μέσα από το διαδίκτυο. Μεγαλουργείτε.