η εβδομάδα μας είναι ουράνια και Ποσειδώνια, άρα τίποτα δεν μπορεί να μείνει ίδιο , και υπάρχει ελπίδα, Φως στο τούνελ και πραγμάτωση συναισθηματικών επιθυμιών και απωθημένων. Τώρα έχεις την τύχη με το μέρος σου. και ο Ερμής περνάει την σκιά του…
Η Πανσέληνος στον Τοξότη σε απελευθερώνει από Κάρμα , πρέπει να νικήσεις τις προκαταλείψεις σου.
Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, Θα ασχοληθείτε περισσότερο με την καθημερινότητα σας και θα προσπαθήσετε να αποφύγετε άτομα τοξικά που σας χαλάνε την διάθεση. Η πρακτική πλευρά της ζωής σας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.      Κριός β’ δεκαημέρου, δώστε μεγαλύτερη σημασία στην πρακτική πλευρά της ζωής σας και αφήστε πίσω σας ό,τι σας χαλάει την διάθεση. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη πρέπει να απελευθερωθείτε από το παρελθόν.   Κριός γ’ δεκαημέρου, ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα ξαφνικά και από το πουθενά. Πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, προσπαθείστε να αντιμετωπίσετε τις εντάσεις με ηρεμία και διπλωματία και όλα θα πάνε καλά. Αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων.     Ταύρος β’ δεκαημέρου, είστε πάρα πολύ αφοσιωμένοι σε μια νέα απασχόληση και έτσι γίνεστε πιο αποδοτικοί και δημιουργικοί.Το παρασκήνιο σας στηρίζει. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη δίνετε προτεραιότητα σε οικονομικά ζητήματα.    Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  μεγάλες χαρές θα πάρετε μια που ξαφνικά και από το πουθενά θα μπορέσετε να επιλύσετε τα περισσότερα από τα προβλήματα σας. Ένα όνειρο θα πραγματοποιηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, μεγάλη στήριξη θα λάβετε από το περιβάλλον σας και εάν αφήσετε πίσω σας τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί, θα μπορέσετε να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Μυστική σχέση εν όψει. Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου, μπορείτε να ξεπεράσετε το παρελθόν και μέσα από την διαδικασία της συγχώρεσης να απελευθερωθείτε. Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας! Με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα πρέπει να διώξετε κακοποιητικούς συντρόφους.    Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ένα όνειρο που αφορά την επαγγελματική σας κατάσταση θα γίνει πραγματικότητα και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Νιώθετε πάρα πολύ δικαιωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, εάν ξεπεράσετε υπαρξιακές κρίσεις και δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, θα μπορέστε να βγείτε από το τούνελ γρηγορότερα. Μπορείτε να στηριχτείτε σε φίλους.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ε΄χετε την δυνατότητα να νικήσετε τον παλιό τρόπο σκέψης και να απελευθερωθείτε από παγιωμένες σκέψεις και αντιλήψεις. Αυτό θα σας χαρίσει την ευτυχία. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη αποχαιρετάτε ένα εργασιακό περιβάλλον.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, είστε πραγματικά πολύ τυχεροί αυτό το διάστημα και πετάτε από την χαρά σας. Ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Στόχοι ολοκληρώνονται, γνωρίζετε το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου,νικήστε το εγώ σας και μπείτε στην θέση των άλλων και θα κερδίσετε την αμέριστη συμπαράσταση τους. Πρόσωπα εξουσίας είναι έτοιμα να σας στηρίξουν.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως το παρελθόν δεν σας εκφράζει πια και αποφασίζετε να φύγετε από σχέσεις που σας ταλαιπωρούν αδίκως. Επαγγελματικά θα δικαιωθείτε. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη απελευθερώνεστε και αναζητάτε νέες εμπειρίες. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, θα ξεμπερδέψετε αυτές τις μέρες από χρέη, δάνεια και θα προχωρήσετε προς μια συμφέρουσα οικονομική συμμαχία. Προτάσεις για επαγγελματικές αλλαγές αναμένονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η ανάγκη σας να απομονωθείτε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας μεγαλώνει και πρέπει να βάλετε φρένο στις πολλές σας σκέψεις. Η επαγγελματική σας κατάσταση παρουσιάζει εξέλιξη.    Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, προσοχή σε οικονομικά ζητήματα που εξελίσσονται αρνητικά, καθώς δεν δίνετε την απαραίτητη προσοχή. Μην ασχολείστε μόνο με τα ερωτικά σας. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη αναζητάτε λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον χώρο που κινείστε και να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας με μεγάλη ευκολία. Μια γνωριμία θα κάνετε και θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα. ΖΥΓΟΣ Ζυγέ α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά αφοσιωμένοι στα οικονομικά σας και θέλετε να βάλετε σε μια τάξη δάνεια, οφειλές κλπ. Συζητάτε με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. Μην κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, θέλετε να ξεπεράσετε σχέσεις του παρελθόντος και να κάνετε μια νέα αρχή που θα σας δώσει πάλι το οξυγόνο σας. Εύκολα φεύγετε από καταστάσεις που σας κουράζουν. Δείτε τα οικονομικά σας. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη αλλάζετε το πρόγραμμα της καθημερινότητα σας. Πιθανόν αγορά μεταφορικού μέσου.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ξαφνικές λαχτάρες θα έχετε γύρω από οικονομικά ζητήματα, ωστόσο θα τα καταφέρετε. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σταματήσει την ανοδική σας πορεία. Ένα όνειρο θα πραγματοποιηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά αφοσιωμένοι στα οικογενειακά σας θέματα, ωστόσο θα έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας κατάσταση. Νέες γνωριμίες εν όψει.       Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση έχει την κούραση της, αλλά εσείς μπορείτε να στηριχθείτε στους συνεργάτες σας και να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη πρέπει να ασχοληθείτε με την οικονομική σας κατάσταση.    Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ανανεώνεστε αυτό το διάστημα και πετάτε στα ουράνια, μια που ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Πολλά εμπόδια έχουν εξαφανιστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ξεπεράστε την εμμονή σας με το παρελθόν και νικήστε τους φόβους σας, γιατί τώρα πρέπει να περπατήσετε τον δρόμο της “ανανέωσης”. Η προσωπική σας κατάσταση βελτιώνεται.   Τοξότης β’ δεκαημέρου,έχετε την δυνατότητα αυτές τις μέρες να ασχοληθείτε με το ταίρι σας και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας φερνει αλλαγες στην προσωπική σας κατάσταση.  Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται.     Τοξότης γ’ δεκαημέρου, αλλαγές θα αντιμετωπίσετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και πρέπει να ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων. Ένα όνειρο ζωής θα πραγματοποιηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, έχετε υπερβολικό άγχος, όταν πρέπει να ξεκαθαρίστε τα του οίκου σας και ίσως κοντραριστείτε με άτομα που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα. Η ερωτική κατάσταση για τους ελεύθερους, βελτιώνεται.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο ανοιχτοί, όταν συναναστρέφεστε με κόσμο και έτοιμοι να συνάψετε νέα σχέση και να ρισκάρετε την ήδη υπάρχουσα. Δείτε με προσοχή οικογενειακά ζητήματα. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα γίνουν αποκαλύψεις που αφορούν κυρίως την εργασιακή σας κατάσταση.    Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, ένα όνειρο ζωής θα πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα και αφορά την προσωπική σας κατάσταση και πετάτε από πάνω σας την κατήφεια και κάθε στεναχώρια. Σχέση με νεότερο άτομο αναμένεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η πρακτική πλευρά της ζωής σας συνεχίζει να σας παιδεύει, ωστόσο θα τα καταφέρετε, καθώς βρίσκετε μια καινούργια απασχόληση. Η εργασιακή σας κατάσταση παρουσιάζει ενδιαφέρον.    Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, η οικογένεια σας ζητά έντονα την προσοχή σας και αυτό θα είναι κάτι που πιθανόν να σας κουράζει, μια που ο χρόνος σας είναι αρκετά περιορισμένος. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη κάνετε ξεκαθαρίσματα μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Διαδικτυακές γνωριμίες ευνοούνται.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ένα όνειρο θα πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα και αφορά την οικονομική σας κατάσταση και τον τρόπο που βγάζετε το εισόδημα σας. Οικογενειακές υποθέσεις επιστρέφουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄  δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με τα οικονομικά σας ζητήματα, μια που ακόμα έχετε υποχρεώσεις και δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλες. Φίλοι σας στηρίζουν. Διαδικτυακές γνωριμίες ευνοούνται. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η πρακτική πλευρά της ζωής σας παραμένει ένα αγκάθι στην καρδιά σας, ωστόσο θα μπορέσετε να καλύψετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας. Ταξιδάκια αναμένονται. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα ασχοληθείτε και  με την οικογενειακή σας κατάσταση. Πιέσεις αναμένονται.     Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ένα όνειρο θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Περνάτε τον μήνα του μέλιτος. Οικονομικά είστε πολύ καλύτερα.