η εβδομάδα μας έχει τις δυσκολίες της, πάντα υπάρχει το άσπρο και το μαύρο,και το νόμισμα έχει δύο όψεις.

όμως έχει και τις ευκαιρίες της, οι ελεύθεροι μπορεί να ζήσουν την νέα γνωριμία. Εξελίξεις ξαφνικές που θεραπεύουν το παρελθόν. Μην βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο.
 
Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή  90 11 900 160

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, κινείστε με υπερβολή αυτές τις μέρες, ωστόσο έχετε την δυνατότητα να καταφέρετε πράγματα. Μην επηρεάζεστε από άτομα που θέλουν να βάλουν φρένο στα σχέδια σας.     Κριός β’ δεκαημέρου, ήρθε η στιγμή να θεραπεύσετε το παρελθόν και να αρπάξετε νέες ευκαιρίες χωρίς να δειλιάσετε. Μην επηρεάζεστε από τρίτα πρόσωπα.  Κριός γ’ δεκαημέρου,   ασχολείστε περισσότερο με την οικογένεια σας και επιλύετε παρεξηγήσεις . Η συναισθηματική σας κατάσταση εξαρτάται από την στάση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,κινείστε αρκετά άκομψα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και πρέπει να προσέχετε. Αποφύγετε τις εντάσεις και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.    Ταύρος β’ δεκαημέρου, μην μένετε στο παρελθόν, αφήστε πίσω σας ό,τι σας έχει τρομάξει και ακολουθήστε τις αλλαγές που έρχονται. Νέες γνωριμίες αναμένονται.      Ταύρος γ’ δεκαημέρου, διαδικτυακές γνωριμίες θα κάνετε αυτό το διάστημα και θα μπορέσετε να προωθήσετε την δουλειά σας ή ακόμα και τον εαυτό σας. Ταξιδάκια αναψυχής αναμένονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, γιορτάζετε τα γενέθλια σας και κάνετε την αυτοκριτική σας για τον χρόνο που πέρασε. Υπάρχουν ευχάριστες στιγμές αλλά και θα πιεστείτε αρκετά. Μην επηρεάζεστε από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε το εισόδημα σας, μέσα από μια νέα πηγή εσόδων και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Πιέζεστε αλλά θα τα καταφέρετε.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο ευχαριστημένοι από την οικονομική σας εξέλιξη και μπορείτε να βρείτε και ένα έξτρα εισόδημα. Επικρατεί θετικό κλίμα μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Πιθανόν φλερτ με συνάδελφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και να αυξήσετε το εισόδημα σας. Μερικές φορές νιώθετε πως το σύμπαν σας πάει κόντρα. Υπάρχουν όμως και θετικές εξελίξεις. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  η σχέση που διατηρείται με άτομα κύρους σας προβληματίζει και είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από την τοξικότητα. Επικοινωνείτε με φίλους και παίρνετε μέρος σε μια σημαντική συλλογική δραστηριότητα. Φλερτ αναμένονται.     Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,δίνετε μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνιση σας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας. Νέες γνωριμίες αναμένονται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, προσπαθείστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις υπερβολές αυτό το διάστημα, γιατί δεν θα σας βγούνε σε καλό. Μην εμπιστεύεστε εύκολα το περιβάλλον σας. Λέοντα β’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο σίγουροι για το τι θέλετε να καταφέρετε, αλλά δεν το βγάζετε προς τα έξω. Μια μυστική σχέση σας απασχολεί πολύ. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, το παρασκήνιο θα τραβήξει την προσοχή σας αυτό το διάστημα και μέσα από μια μυστική συμμαχία θα μπορέσετε να καταφέρετε αυτά που θέλετε. Συνδέεστε μυστικά με άτομο μη διαθέσιμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, είστε λίγο απογοητευμένοι αυτό το διάστημα γιατί προσπαθείτε να καταφέρετε τους στόχους σας, αλλά δεν τα καταφέρνετε τόσο εύκολα. Μην είστε απαισιόδοξοι.    Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε για να συναντήσετε έναν άνθρωπο τελείως διαφορετικό απ΄   εσάς , παρόλο αυτά  σας συγκινεί ιδιαίτερα. Αφήνετε πίσω προκαταλείψεις και αρνητικές σκέψεις.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, είστε σαφώς προσηλωμένοι στον φιλικό σας κύκλο, γιατί από εκεί αντλείτε την ενέργεια σας. Φίλοι σας στηρίζουν και δέχεστε πολλές επαγγελματικές προτάσεις. Οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, νιώθετε πιο σίγουροι από ποτέ και είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε τους στόχους σας με μεγαλύτερο πάθος. Επιτυχία αναμένεται σε ότι και να κάνετε. Συγχρόνως, αυξάνεται η πίεση μέσα στον εργασιακό σας χώρο.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η σχέση σας με πρόσωπα κύρους βοηθάει στο να ανοίξουν κλειστές πόρτες και να κλείσετε πολύ δυνατές συμφωνίες. Βγαίνετε νικητές.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, είναι μέρες πολύ χαλαρές και μπορείτε να διασκεδάσετε, να περάσετε ωραία και να ξεκουραστείτε. Η σχέση σας με πρόσωπα κύρους βελτιώνεται. Νέες γνωριμίες εν όψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, σαφώς και ευνοείστε σε θέματα οικονομικά, καθώς πρόσωπα εξουσίας σας στηρίζουν και κλειστές πόρτες ανοίγουν. Αποφύγετε τοξικά άτομα που σας βάζουν συνέχεια τρικλοποδιά.    Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η επαφή σας με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας θα σας αλλάξει και η ψυχολογία σας θα ανέβει. Νέα συναισθηματική σχέση αναμένεται.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτό το διάστημα και συναντάτε άτομα διαφορετικής κουλτούρα. Μαθαίνετε καινούργια πράγματα και αλλάζουν οι στόχοι σας. Σχέση με διαφορά ηλικίας αναμένεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο έτοιμοι να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις και να δείτε το παρόν σας πιο αισιόδοξα. Αποφύγετε τις εντάσεις μέσα στο σπίτι. Τοξότης β’ δεκαημέρου, μια νέα γνωριμία μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα ξεκινήσει μια ιδιαίτερη συνεργασία. Αποφύγετε τις επιπολαιότητες στον έρωτα.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται το επόμενο διάστημα και το εισόδημα σας θα ανέβει. Μπορείτε να αποταμιεύετε χρήματα. Μια σχέση με έντονο ψυχικό δέσιμο σας απασχολεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς προσηλωμένοι στα σχέδια σας και θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές και μην ξοδεύετε χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε την προσωπική σας κατάσταση και μέσα από μια ανεπάντεχη γνωριμία να πάρετε μεγάλη χαρά. Οικογενειακά ζητήματα συνεχίζουν να σας απασχολούν.  Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, δίνετε μεγάλη σημασία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αυτό σας κάνει πιο ανοιχτούς σε νέες γνωριμίες που έχουν την δυνατότητα να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου. Ευχάριστες στιγμές αναμένονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να κάνετε μια υπέρβαση αυτό το διάστημα και να πετύχετε τους στόχους . Σας βοηθάνε άτομα από το περιβάλλον σας. Η οικονομική σας κατάσταση συνεχίζει να προβληματίζει.  Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, θέλετε να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και ανατρεπτικό. Ευκαιρίες υπάρχουν για να δείτε τι μπορείτε να καταφέρετε.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η εργασιακή σας κατάσταση βελτιώνετε το επόμενο διάστημα και μπορείτε να συνεννοηθείτε καλύτερα με τους συναδέλφους σας ή το αφεντικό σας. Ανεβαίνει η ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄  δεκαημέρου, αποφύγετε τις εντάσεις το επόμενο διάστημα και προφυλάξτε τον εαυτό σας από την τοξικότητα. Υπάρχει φως στο τούνελ.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, έχετε πολλές ευκαιρίες να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας και να συνεργαστείτε με άριστους επαγγελματίες. Διαδικτυακές γνωριμίες ευνοούνται.       Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ασχολείστε πολύ με την ερωτική σας κατάσταση και αυτό θα φέρει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Αγκαλιάζετε το διαφορετικό, ποντάρετε σε κάτι καινούργιο. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται