η εβδομάδα μας καλωσορίζει τον Δία στον Ταύρο, στο ζώδιο της αφθονίας και της γονιμότητας. Βέβαια ο Ταύρος είναι και φανατικός, αγύριστο κεφάλι και πολλές φορές κοιτάει μόνο το συμφέρον του.

Ας μείνουμε στα θετικά του Δία, στον Ταύρο, και να δούμε επέκταση , δυνατότητα εξέλιξης και πολλές φορές κερδοφορία (ελπίζω όχι κερδοσκοπία). Γενικά αλλάζει το κλίμα, γίνεται καλύτερο. Έχουμε και Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής.   και ο Ερμής ορθός ..
 
Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή  90 11 900 160

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά και θα δώσετε έμφαση στην πρακτική πλευρά της ζωής σας. Αγκαλιάζετε το καινούργιο και είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε ένα νέο εγχείρημα που μπορεί να σας φέρει κέρδη. Σας χαρακτηρίζει η υπερβολή.   Κριός β’ δεκαημέρου, η πρακτική πλευρά της ζωής σας τρώει όλο το χρόνο σας γιατί έχετε έγνοιες και θέλετε να επιλύσετε οικονομικά ζητήματα. ΟΙκογενειακά πήγαινε έλα αναμένονται.  Κριός γ’ δεκαημέρου,  κάτι καινούργιο ξεκινάει αυτές τις μέρες που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Μια μεγάλη επιτυχία θα ζήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είστε σαφώς καλύτερα ψυχολογικά, καλωσορίζετε τον Δία στο δεκαήμερο σας και μπορείτε τώρα να ονειρευτείτε αλλά και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής. Δεν λείπουν όμως οι εντάσεις.    Ταύρος β’ δεκαημέρου, σαφώς είστε καλύτερα ψυχολογικά και δραστηριοποιείστε τώρα περισσότερο μέσα από το διαδίκτυο, προβάλλοντας την εργασία σας. Ανατροπές, προκλήσεις αναμένονται.    Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ζείτε μια μεγάλη επιτυχία αυτό το διάστημα και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας. Η οικογένεια σας, οι δικοί σας άνθρωποι σας στηρίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας, ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής όπου θα έχετε την αμέριστη βοήθεια του Σύμπαντος. Δραστηριοποιείστε έντονα μέσα από το διαδίκτυο.      Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και θέλετε διακαώς να αυξήσετε το εισόδημα σας. Πετυχαίνετε τους στόχους σας και ένας δικός σας άνθρωπος στηρίζει τα βήματά σας.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ζείτε μια μεγάλη επιτυχία και αυτό οφείλεται σε προσωπική σας δουλειά αλλά και την βοήθεια που λάβατε από το παρασκήνιο. Βγαίνετε από κακοποιητικές σχέσεις. Βλέπετε την αλήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, θα ζήσετε μεγάλες στιγμές το επόμενο διάστημα και αγκαλιάζετε την επιτυχία. Πραγματικά προχωράτε ανοδικά και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Η πρακτική πλευρά της ζωής σας βελτιώνεται.      Καρκίνος β’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο επικοινωνιακοί, επιλύετε τις διαφορές σας και αγκαλιάζετε με κατανοήση τους δικούς σας ανθρώπους. Μια νέα σχέση αναμένεται.       Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, σαφώς ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής, όπου φαίνεται να έχετε καταφέρει να βγείτε από το τούνελ και περπατάτε πλέον στο Φως. Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο της ψυχής σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, κινείστε με μεγάλη αποφασιστικότητα το επόμενο διάστημα και ξέρετε πως να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Η επαφή σας με άτομα κύρους βοηθάει στην εξέλιξη σας. Μια νέα γνωριμία αναμένεται. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ασχολείστε περισσότερο με μια μυστική σχέση και αναζητάτε την επανασύνδεση. Θέλετε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω.. Δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, κάνετε μια νέα εκκίνηση το επόμενο διάστημα και η σχέση σας με πρόσωπα εξουσίας βοηθάει στο να βγείτε από κακοποιητικές καταστάσεις. Ένα όνειρο πραγματοποιείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, συνειδητοποιείται τις θετικές αλλαγές που βιώνετε και αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης αλλά και δράσης. Η ερωτική σας κατάσταση βελτιώνεται. Συνδέεστε με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας.    Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, συμμετέχετε σε μια φιλική συγκέντρωση , ή σε μια ομαδική δραστηριότητα και φαίνεστε πλέον προς τα έξω. Ξεκόβετε από το παρελθόν. Κάνετε βήματα προς τα μπρος. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.     Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η επαφή σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας θα σας βοηθήσει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης αλλά και δράσης. Πιθανόν αλλάζετε τόπο κατοικίας για επαγγελματικούς λόγους.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ζείτε μια ανατροπή αυτές τις μέρες που επηρεάζει την οικονομική σας κατάσταση. Είναι απαραίτητο να έρθετε σε συννενόηση με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. Αγκαλιάστε τις ευκαιρίες και τους νέους ανθρώπους που σας χτυπούν την πόρτα.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η επαγγελματική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα και είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε τις συνθήκες, όπου μπορείτε να ανθίσετε. Προσοχή σε οικονομικές ανατροπές.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα δάνεια σας και αυτό θα ωφελήσει αρκετά την τσέπη σας. Παρόλα αυτά πρέπει να είστε προσεκτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις που βιώνετε και φυσικά σιγά σιγά θα δείτε και την προσωπική σας ζωή να ανθίζει. Μια νέα γνωριμία θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.    Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, Η επαφή σας με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας θα σας δώσει το κίνητρο να αλλάξετε και ανοίγονται νέες πόρτες που σας χαρίζουν την ευμάρεια. Αλλάζει τελείως ο τρόπος ζωής σας.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής και σίγουρα είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε την μερίδα του λέοντος. Αγκαλιάζετε τις νέες συνθήκες με αισιοδοξία. Ένα όνειρο πραγματοποιείται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, μια νέα κατάσταση ξεκινάει που θα αλλάξει ο τρόπος εργασίας σας, μαζί και η κατοικία σας. Λαμβάνετε αρκετά δώρα αυτό το διάστημα, το σύμπαν σας στηρίζει. Προσωπικές σχέσεις βελτιώνονται. Ταξιδεύετε.    Τοξότης β’ δεκαημέρου, ανατροπές, αλλαγές ζείτε μέσα στον εργασιακό χώρο , όμως μπορείτε να τα καταφέρετε. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα αναμένονται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  υπογράφετε μια νέα εργασιακή συνθήκη και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ένα όνειρο πραγματοποιείται και αυτό επιδρά θετικά στο περιβάλλον σας. Συναισθηματικά ανοίγματα αναμένονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα σας χαρίσει πολλές απολαύσεις το επόμενο διάστημα και θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Προσοχή μόνο στα έξοδα που κάνετε και μην ξεχνάτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση θα κλέψει τον χρόνο σας και πρέπει να συζητήσετε με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις. Οι ελεύθεροι θα βρείτε νέο ταίρι.   Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου,  μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα ξεκινάει και μπορείτε να στοχεύεστε ψηλά. Ένα όνειρο πραγματοποιείται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς έτοιμοι να σπάσετε τα δεσμά σας και να φύγετε από μια καταπιεστική κατάσταση. Αγκαλιάζετε το άγνωστο με μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Προσοχή σε εντάσεις , αποφύγετε τις ρήξεις.   Υδροχόε β΄  δεκαημέρου,  η εργασιακή σας κατάσταση ενδέχεται να αλλάξει το επόμενο διάστημα και πρέπει να είστε πιο διπλωματικοί και να καταφέρετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Ανατροπές μέσα στον οικογενειακό χώρο αναμένονται.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής, όπου και παρά τις δυσκολίες θα βρεθείτε εκεί που πραγματικά επιθυμείτε. Τίποτα δεν σας σταματάει. Οικονομικά θέματα εξελίσσονται θετικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄  δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και έτσι καλωσορίζετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Διαδικτυακές επαφές ευνοούνται.      Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση βελτιώνεται το επόμενο διάστημα και θα ανέβει αρκετά η ψυχολογία σας. Σχέση με νεότερο άτομο αναμένεται.    Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ένα όνειρο σας θα πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες και μπορείτε να βάλετε τον πήχη ακόμα ψηλότερα. Σπουδές, διαδικτυακές γνωριμίες, ταξιδάκια ευνοούνται. Αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης σας. https://www.youtube.com/watch?v=c6-hrSENIK4&ab_channel=ChristinaTantalidou