η εβδομάδα μας έχει  τα ξεκαθαρίσματα της , βλέπεις έτσι γυρνάει ο τροχός και θα έχεις εξέλιξη, να μπεις στην ροή.

Βρίσκεις τον εαυτό σου. Τίποτα δεν σε σταματάει.  
Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή  90 11 900 160

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις προβλέπονται σε θέματα οικογενειακής φύσεως και διαχείρισης ακινήτων Εάν ξεπεράσετε την αναβλητικότητα και τους φόβους σας θα δείτε οικονομικά θαύματα. Κριός β’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως η ζωή σας αυτήν την εβδομάδα, όλα γίνονται τελείως διαφορετικά. Υπάρχει το αλαλούμ.   Κριός γ’ δεκαημέρου, μια κρυφή σας επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Μεγάλες εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, θετικά νέα θα λάβετε από τον φιλικό σας κύκλο και αναλαμβάνετε ένα μεγάλο πόστο/θέση. Είστε αρκετά προνομιούχοι. Εάν ξεπεράσετε την αναβλητικότητα και τους φόβους σας θα καταφέρετε πολλά.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, αλλάζει η ζωή σας και τίποτα δεν μένει ίδιο. Πιθανόν ρήξη με άτομο που τρέφεται συναισθήματα. Μερικοί θα κάνετε μια νέα γνωριμία.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, συνδέεστε με πολλούς ανθρώπους και μέσα από το διαδίκτυο θα προχωρήσετε μαζί για την υλοποίηση ενός σχεδίου. Οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε τον μεγάλο σας έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο σίγουροι για τα θέλω σας και προχωράτε χωρίς ενδοιασμούς, προς την υλοποίηση των σχεδίων σας. Μια μυστική σχέση θα αποκαλυφθεί.      Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μεγάλες αποκαλύψεις που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που τρέφεται σε κοντινά σας πρόσωπα. Εξομολογήσεις που καίνε. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά τυχεροί αυτό το διάστημα καθώς λαμβάνετε μεγάλα χρηματικά ποσά από κρυφές πηγές. Η οικονομική σας κατάσταση θα εκτοξευτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας και συγκινείστε από ένα άτομο που σας πλησιάζει από μακριά. Φιλικές σχέσεις με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας αναμένονται.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, μεγάλες αλλαγές θα βιώσετε καθώς αναγκάζεστε να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη και να πάρετε πρωτότυπες αποφάσεις. Εμπνέεστε από τους γύρω σας.     Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ένα μεγάλο όνειρο υλοποιείται αυτό το διάστημα και εσείς θα βρεθείτε στο κατάλληλο περιβάλλον την κατάλληλη στιγμή. Ευνοείστε αρκετά. Μια σχέση εξ αποστάσεως συνεχίζει να σας συγκινεί.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται, γιατί θα έχετε την στήριξη από έναν δικό σας άνθρωπο. Εάν καταφέρετε και νικήσετε την ανασφάλεια σας, θα επανασυνδεθείτε με άτομο του παρελθόντος.        Λέοντα β’ δεκαημέρου, ξαφνικές αποφάσεις θα πάρετε και πιθανόν να φύγετε από μια επαγγελματική ή προσωπική σχέση. Επαναστατείτε σε ότι σας καταπιέζει.     Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  αλλάζει τελείως το σκηνικό αυτές τις μέρες και νιώθετε πως πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Ένα όνειρο πραγματοποιείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς ευνοημένοι αυτό το διάστημα και η προσωπική/επαγγελματική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αρκετά. Επανασυνδέσεις με άτομο του παρελθόντος αναμένεται.   Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης σας και πιθανόν να αποφασίσετε μια μετοίκηση ή συγκατοίκηση. Μερικοί απελευθερώνεστε από μια τοξική σχέση.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  η ερωτική σας ζωή θα σας αποζημιώσει για όλα τα κακά που έχετε ζήσει και ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο, θαυμάσιο μπαμ. Ευνοείστε αρκετά. ΖΥΓΟΣ Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και καταφέρατε να πετύχετε τα ακατόρθωτα. Η καθημερινότητα σας αλλάζει προς το καλύτερο. Επανασυνδέσεις αναμένονται. Χρηματικά ποσά επιστρέφονται.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση θα αλλάξει το επόμενο διάστημα, καθώς πιθανόν να πρέπει να στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις. Μια οικονομική συμμαχία αλλάζει.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ξαφνικά θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν, να βελτιώνονται και ένα όνειρο ζωής θα υλοποιηθεί. Βελτιώνεται και η καθημερινότητα σας. Αρχίζετε και ακολουθείτε έναν νέο τρόπο διαβίωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και μπορείτε να λέτε πλέον ανοιχτά, ότι η τύχη είναι με το μέρος σας. Επανασυνδέσεις αναμένονται με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας ή κουλτούρας.    Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο τρόπος ζωής και βέβαια χαίρεστε για αυτό , μια που βαρεθήκατε να ζείτε την μετριότητα. Μεταμορφώνεστε και απελευθερώνεστε.      Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα και αυτό αφορά την ερωτική σας κατάσταση, και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Η εργασιακή σας θέση αναβαθμίζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, υπογράφετε μια νέα συμφωνία που σας αλλάξει τελείως τη ζωή και για αυτό πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Η καθημερινότητα σας αλλάζει, βρίσκεστε με άτομα του παρελθόντος.  Τοξότης β’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο τρόπος, αλλά και τόπος, εργασίας σας, και είναι κάτι που σας ξεβολεύει, όμως το θέλατε να γίνει. Υιοθετείτε έναν νέο τρόπο διατροφής. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, μια κρυφή σας επιθυμία θα υλοποιηθεί αυτό το διάστημα και θα πάρετε τα πάνω σας. Έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, μια σταθερή συνεργασία θα υπογράψετε αυτές τις μέρες και θα νιώσετε ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, και αποζημιώνεστε για τις ζημιές που είχατε υποστεί. Θα μετρήσετε αρκετές επιστροφές.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο τρόπος που φλερτάρετε και επιλέγετε το ταίρι σας και αυτό σας φέρνει κοντά σε άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας. Μια νέα σχέση ξεκινά. Επιχειρηματικές επιτυχίες αναμένονται.     Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, ένα μεγάλο όνειρο θα πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες και θα πετάξετε από πάνω σας την κατήφεια. Δείτε με περηφάνεια τι έχετε καταφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η πρακτική πλευρά της ζωής σας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και θα μπορέσετε να στηριχθείτε στα πόδια σας. Επανασυνδέσεις αναμένονται.  Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, ανατρέπονται τελείως οι συνθήκες της ζωής σας και πρέπει να ακολουθήσετε την ροή και να συμβιβαστείτε στην νέα τάξη πραγμάτων. Νέες γνωριμίες αναμένονται. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ένα όνειρο ζωής πραγματοποιείται αυτό το διάστημα και θα επηρεαστεί θετική η οικονομική πλευρά της ζωής σας. Η καθημερινότητα σας αλλάζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄  δεκαημέρου, σφραγίζεται με επιτυχία η προσπάθεια σας να βρείτε μια νέα επαγγελματική συνεργασία και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Αναμένονται επανασυνδέσεις και επιστροφές αγαπημένων προσώπων.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  κάτι ανατρεπτικό θα συμβεί αυτές τις μέρες και η καθημερινότητα σας θα βελτιωθεί αρκετά. Διαδικτυακές επαφές ευνοούνται.    Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ένα όνειρο σας θα πραγματοποιηθεί και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί.