Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας θα αποχαιρετίσετε καταστάσεις, άτομα που έπρεπε να φύγουν από την ζωή σας και θα κάνετε μια νέα αρχή . Συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά  θέματα αναμένονται.    Κριός β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες παρουσιάζονται για να μπορέσετε να προχωρήσετε τις δουλειές σας και να αυξήσετε το εισόδημα σας. Μείνετε συνεπείς στις αποφάσεις σας.    Κριός γ’ δεκαημέρου,  αναμένονται ξαφνικές ρήξεις και απομακρύνεστε από άτομα που μέχρι τώρα θεωρούσατε οικογένεια σας. Αποφύγετε σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, με την Πανσέληνο στον Κριό θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε αποφάσεις και να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Φιλικές σχέσεις σας απασχολούν ιδιαίτερα.     Ταύρος β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες παρουσίαζονται για να προχωρήσετε την ερωτική σας κατάσταση και να νικήσετε την μοναξιά. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές.     Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ρήξεις, εντάσεις και αποχωρισμοί αναμένονται αυτές τις μέρες και αλλάζει τελείως η καθημερινότητα σας. Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Κριό αποχαιρετάτε φιλικούς κύκλους που δεν σας εκφράζουν και κάνετε μια νέα αρχή. Η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα στέφεται με επιτυχία.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έχετε την συμπαράσταση δικών σας ανθρώπων και η οικογενειακή σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Μην είστε καχύποπτοι.     Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, θα πρέπει να αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να βλάψουν την ερωτική σας κατάσταση. Οικογενειακές σχέσεις αναθερμαίνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,με την Πανσέληνο στον Κριό αποχαιρετάτε έναν επαγγελματικό χώρο και αυτό θα σας κοστίσει. Αποφύγετε τις υπερβολές και μην κριτικάρετε τους ανθρώπους που σας συμπαραστέκονται.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, νέες γνωριμίες αναμένονται αυτές τις μέρες και θα ανέβει το ηθικό σας και η ψυχολογία σας. Δημόσιες σχέσεις εξελίσσονται θετικά.     Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά πιεσμένοι αυτό το διάστημα και θέλοντας να βγείτε από το τούνελ μπορεί να κάνετε λάθη ή και σπασμωδικές κινήσεις. Διαδικτυακές σχέσεις, γραφειοκρατειακές υποθέσεις ευνοούνται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στο Κριό απομακρύνεστε από τοξικές καταστάσεις, έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και να εξελιχθείτε. Σχέσεις εξ αποστάσεως ευνοούνται. Οικονομικά πάτε καλύτερα.      Λέοντα β’ δεκαημέρου,ευνοείστε αρκετά αυτό το διάστημα και μπορείτε να έχετε συναισθηματικές επιτυχίες αλλά και επαγγελματικές νέες δυνατές συνεργασίες. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αναμένονται ρήξεις, αποχαιρετισμοί και μεγάλα αντίο , οπότε προετοιμαστείτε ψυχολογικά μια που η ζωή σας αλλάζει άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Κριό αντιμετωπίζετε προβλήματα και έρχεστε σε ρήξη με άτομα που σας συνδέουν κοινά συμφέροντα. Ψυχολογικα΄πιέζεστε αρκετά.  Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά αυτές τις μέρες και κάνετε νέες γνωριμίες που θα ανεβάσουν το ηθικό σας. Σχέση εξ αποστάσεως ή με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  αποκαλύψεις θα γίνουν αυτό το διάστημα και ίσως βρεθείτε σε δύσκολη θέση και για αυτό πρέπει να αποφύγετε τις συζητήσεις με το παρασκήνιο. Μυστικές σχέσεις αναμένονται.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Κριό θα αναγκαστείτε να κλείσετε κύκλους, να πείτε αντίο και να αποχαιρετίσετε καταστάσεις ή πρόσωπα που σας κουράζουν ψυχολογικά. Η εργασιακή σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.  Ζυγέ β΄ δεκαημέρου, οικονομικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και αυτό θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, σαφώς είστε προβληματισμένοι για την έκβαση μιας προσωπικής σας κατάστασης και αναμένονται εξελίξεις που θα σας δυσαρεστήσουν. Οικονομικές ευκαιρίες αναμένονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,με την Πανσέληνο στον Κριό αποχαιρετάτε έναν εργασιακό χώρο που σας είχε κουράσει ψυχολογικά. Η ερωτική σας κατάσταση είναι προβληματική.  Σκορπιέ β΄ δεκαημέρου, φίλοι στέκονται δίπλα σας και στηρίζουν τις επιλογές σας με αποτέλεσμα να ανέβει η ψυχολογία σας. Η εργασιακή σας κατάσταση παρουσιάζει προβλήματα.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, αναμένονται ρήξεις και προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα πέσει η ψυχολογία σας. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον στην δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Κριό κλείνετε κύκλους που αφορούν την ερωτική σας κατάσταση και θα κάνετε μια νέα αρχή που σας ταιριάζει περισσότερο. Φλερτ και νέες γνωριμίες αναμένονται.     Τοξότη β΄ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικά και ήρθε η ώρα να αρπάξετε την ευκαιρία να και βγείτε μπροστά. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας θα σας απασχολησουν ιδιαίτερα.  Αποφύγετε τα ερωτικά πήγαινε έλα.      Τοξότη γ’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες να προχωρήσετε επαγγελματικά ζητήματα και να βγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Σχέσεις εξ αποστάσεως διακόπτονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Κριό αντιμετωπίζετε συναισθηματικές φουρτούνες και οικογενειακά ζητήματα. Αποφύγετε τις εντάσεις καθώς αναμένονται οριστικές ρήξεις.    Αιγόκερε β΄ δεκαημέρου, έχετε ερωτικές ευκαιρίες αυτές τις μέρες και θα μπορέσετε να νικήσετε την μοναξιά. Αποφύγετε τις διενέξεις μέσα στον οικογενειακό χώρο.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε εντάσεις με άτομα που έχετε κοινά συμφέρονται και αυτό θα ζημιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Ερωτικά είστε στα φόρτε σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Κριό θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια σας κυρίως διαδικτυακά και μην φοβηθείτε να προχωρήσετε νέες συνεργασίες. Οικονομικά ζορίζεστε.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έχετε οικονομικά οφέλη αυτές τις μέρες και άτομα της οικογενείας σας στέκονται δίπλα σας και στηρίζουν τις επιλογές σας. Αποφύγετε τις διαδικτυακές επαφές.     Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, αναμένονται ρήξεις, εντάσεις και διαπληκτισμοί με άτομα της οικογενείας σας και αυτό θα ρίξει την ψυχολογία σας. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται.

ΙΧΘΥΕΣ   

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Κριό αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα και ίσως μια πηγή εσόδων χαθεί με αποτέλεσμα να χαλάσει η ψυχολογία σας. Πιέζεστε αρκετά.     Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα ανέβει το ηθικό σας , ενώ οι δεσμευμένοι μιλάτε για το επόμενο βήματα. Προσοχή σε οικονομικές σπατάλες.     Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, απότομα θα αποχωρίσετε από χρόνιες συνεργασίες και αυτό θα σας ρίξει ψυχολογικά. Ωστόσο, η προσωπική σας ζωή εξελίσσεται θετικά.