Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας κατάσταση και θα προσπαθήσετε να φύγετε από κακοποιητικές σχέσεις που σας χαλάνε την ψυχολογία. Νέες γνωριμίες αναμένονται.   Κριός β’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να γιατρέψετε πληγές του παρελθόντος και να εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας.  Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν.   Κριός γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πιο δυνατοί μέσα στον επαγγελματικό χώρο και αυτό θα εξομαλύνει τις σχέσεις σας με πρόσωπα κύρους.  Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις σε μυστικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασιακή σας κατάσταση και θα προσπαθήσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Συναδελφικές σχέσεις σας απασχολούν ιδιαίτερα. Μυστικά πήγαινε έλα αναμένονται.    Ταύρος β’ δεκαημέρου,  έχετε την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων και αυτό βοηθάει στο να αντιμετωπίσετε δυναμικά τα προβλήματα σας.  Προσοχή αποφύγετε τις διενέξεις μέσα στον εργασιακό χώρο.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  συνειδητοποιείτε πως έχετε απελευθερωθεί από καταστάσεις που σας καταπίεζαν και νιώθετε πιο ήρεμοι από ποτέ. Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις στον έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ρίχνετε όλη την προσοχή σας στην ερωτική σας κατάσταση και φλερτάρετε συνεχώς, βάζοντας σε κίνδυνο τυχόν χρόνιες σχέσεις.  Φιλικές σχέσεις σας απασχολούν ιδιαίτερα.     Δίδυμος β’ δεκαημέρου, κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τονώσετε τις συνεργασίες σας και θα απλωθείτε στο διαδίκτυο για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Αποφύγετε τις επαφές με το παρασκήνιο.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε δυσκολίες μέσα στον επαγγελματικό χώρο και αυτό θα ρίξει την ψυχολογία σας αρκετά. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Ευνοείστε οικονομικά και έρχεστε κοντά με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα προσπαθήσετε να επιλύσετε παρεξηγήσεις του παρλεθόντος. Θέλετε να βρείτε την ηρεμία σας.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  ευνοείστε αυτές τις μέρες και θα προχωρήσετε ζητήματα που βελτιώνουν την οικονομική σας κατάσταση. Αποφύγετε συζητήσεις με άτομα που δεν εμπιστεύεστε.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια προσωπική κατάσταση λόγω λανθασμένης επιλογής και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά. Ωστόσο υπάρχουν δίπλα σας άνθρωποι που σας στηρίζουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης σας και έρχεστε κοντά σε άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Διαδικτυακές επαφές και θέματα σπουδών ευνοούνται.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας και αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης σας.  Νιώθετε πως πρέπει να αποκοπείτε από καταστάσεις και πρόσωπα κύρους που σας καταπιέζουν.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  νιώθετε ακομα εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις και πρόσωπα που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και αυτό συνεχίζει να σας ρίχνει ψυχολογικά. Η εργασιακή σας κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων να τακτοποίησετε τις εκκρεμότητες σας. Συζητήσεις για την εξέλιξη μιας προσωπικής σχέσης αναμένονται. Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, έχετε μυστικά που αν αποκαλυφθούν θα σας εκθέσουν για αυτό και πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό. Επαφές με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και εξ αποστάσεως αναμένονται.     Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις στον έρωτα και προστατέψτε τον εαυτό σας από τυχόν απογοητεύσεις. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  γιορτάζετε τα γενέθλια σας και θα κάνετε την αξιολόγηση της χρονιάς που πέρασε. Προσπαθείτε να βγείτε από κακοποιήτικές καταστάσεις και να κάνετε μια νέα αρχή.       Ζυγέ β΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αυτό σας  ρίχνει την ψυχολογία αρκετά. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική και αυτό θα γιατρέψεις πληγές του παρελθόντος. Πείτε ναι στο καινούργιο.     Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  η καθημερινότητα σας συνεχίζει να σας πνίγει και δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να την αλλάξετε. Ωστόσο βρίσκετε παρηγοριά σε ένα άτομο που σας στηρίζει μυστικά και συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, με εσωστρέφεια αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις και μάλλον κλείνεστε στον εαυτό σας για να κάνετε την αυτοκριτική σας. Συζητήσεις αναμένονται με πρόσωπα του παρασκηνίου. Μυστικές σχέσεις γεννιούνται.  Σκορπιέ β΄ δεκαημέρου,έχετε μαύρες σκέψεις αυτές τις μέρες , ωστόσο θα γίνουν και καλά πράγματα και θα μπορέσετε να νικήσετε την κακή σας ψυχολογία.  Επαγγελματικά κινείστε με δυναμισμό. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  ερωτικά νιώθετε ότι είστε σε αδιέξοδο και αφήστε τα πράγματα έτσι όπως είναι , μην προσπαθείτε να αλλάξετε κάτι. Συνεργασίες μέσα από το διαδίκτυο ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον φιλικό σας κύκλο και μέσα από μια ομαδική δραστηριότητα θα αποδείξετε τις ικανότητες σας. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική   Τοξότη β΄ δεκαημέρου,  ερωτικά συνδέεστε με άτομο εξ αποστάσεως και αυτό σας προβληματίζει αρκετά. Ωστόσο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τους προβληματισμούς σας και να έρθετε πιο ..κοντά. Η εργασιακή σας κατάσταση παρουσιάζει διακυμάνσεις.    Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  συναισθηματικά είστε σε σύγχυση και δύσκολα μπορείτε να βρείτε την λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Οικονομικά κινείστε καλύτερα , υπάρχει θετική εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, επαγγελματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και έρχεστε σε σύγκρουση με άτομα κύρους. Διλήμματα γεννιούνται και είστε συνεχώς προβληματισμένοι. Μπορείτε όμως να τα καταφέρετε.   Αιγόκερε β΄ δεκαημέρου, οικονομικά στηρίζεστε από άτομα της οικογενείας σας και για έτσι νικάτε το άγχος που σας είχε χαλάσει την καθημερινότητα. Επαγγελματικά κινηθείτε πιο δυναμικά.   Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά εγκλωβισμένοι μέσα στο ίδιο σας το σπίτι και αυτό επηρεάζει γενικά την ψυχολογία σας. Έχετε όμως την δυνατότητα να αποκοπείτε από άτομα που σας καταπιέζουν, εκφράστε τον δυναμισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να ταξιδέψετε σε μακρινούς προορισμούς, να συνδεθείτε με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας και να κάνετε μια νέα αρχή.  Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με συγγενικά πρόσωπα.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, είστε καλά ψυχολογικά και αυτό βοηθάει στην  θετική εξέλιξη των προσωπικών σας καταστάσεων. Έρχεστε κοντά σε άτομα που αγαπάτε και αισθάνεστε μεγάλη οικειότητα.   Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, οικονομικά πιέζεστε αρκετά και η προσπάθεια σας να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων δεν ευέδωσε. Νιώθετε περίεργα. Ωστόσο, υπάρχουν άτομα που θα σας στηρίξουν, τώρα στις δύσκολες στιγμές σας.

ΙΧΘΥΕΣ   

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας και κυρίως αυτά που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους και προσπαθείτε να βγάλετε μια άκρη, χωρίς να θιγούν τα συμφέροντα σας. Ερωτικά είστε μπερδεμένοι.      Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση βελτιώνεται σημανικά και έρχεστε κοντά σε άτομα που στηρίζουν τις επιλογές σας. Συναδελφικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν σημαντικά.     Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις στον έρωτα και ακούστε περισσότερο την λογική παρά το συναίσθημα σας.  Οι φίλοι στέκοντα δίπλα σας και στηρίζουν τις επιλογές σας.