Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε τις συνθήκες που επικρατούν στο εργασιακό σας περιβάλλον και να οργανώσετε την καθημερινότητα σας. Ο φιλικός σας κύκλος στέκεται δίπλα σας. Προσοχή μην μπλέξετε την φιλία με τον έρωτα. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αναμένονται.   Κριός β’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά εγκλωβισμένοι μέσα στο ίδιο σας το σπίτι και ανατρέχετε στο παρελθόν, σκεπτόμενοι τις   επιλογές σας. Αυτό σας κάνει αρκετά επαναστατικούς και πιθανόν να κινηθείτε με ριζοσπαστικό τρόπο. Αναμένονται υπερβολές.     Κριός γ’ δεκαημέρου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος που αφορά την εργασιακή σας κατάσταση, την καθημερινότητα σας, αλλά και θέματα διατροφής και διαβίωσης. Ευνοείστε εάν θέλετε να επενδύσετε στην δουλειά σας, και σε ένα νέο σχέδιο σας.  

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είστε πλέον πιο σίγουροι για τον εαυτό σας αλλά και τις επιλογές σας, καθώς έχουν γίνει ξεκαθαρίσματα και η ερωτική σας κατάσταση συνεχώς βελτιώνεται. Συναδελφικές σχέσεις περνάνε κρίση.    Ταύρος β’ δεκαημέρου, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτό το διάστημα, καθώς σας διακατέχει υπερβολική αισιοδοξία και έτσι κινείστε αρκετά  απερίσκεπτα. Αποφύγετε τις συναισθηματικές σπατάλες.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι στον έρωτα και έτσι ανεβαίνει η ψυχολογία σας και μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας σας. Επιχειρηματικά σχέδια εξελίσσονται θετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, επιστρέφεται σε ένα οικείο περιβάλλον και νιώθετε πως βρήκατε το καταφύγιο σας. Τυχόν εμπόδια τώρα ξεπερνιούνται με ευκολία και αυτό σας κάνει πιο αισιόδοξους. Συζητάτε για την ακίνητη περιουσία σας.     Δίδυμος β’ δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε ότι έχετε αφήσει πίσω το παρελθόν και κοιτάτε μόνο μπροστά με μεγαλύτερη αισιοδοξία.  Η ψυχολογία σας παραμένει πολύπλοκη, ωστόσο υπάρχουν δίπλα σας άνθρωποι που στηρίζουν τις επιλογές σας και αυτό σας δυναμώνει. Έξοδα, κρυφός δανεισμός αναμένεται.     Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα που αφορούν τον τόπο κατοικίας σας ή μια συναισθηματική σχέση. Πιθανόν αποφασίζετε να δεσμευτείτε και να συμβιώσετε με το ταίρι σας. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αναμένονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η ταλαιπωρία τελειώνει και μπορείτε να προχωρήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις που είχαν κολλήσει. Νέες γνωριμίες μέσα απο το διαδίκτυο θα γίνουν και αυτό μεγαλώνει τον κύκλο των γνωριμιών σας. Συζητάτε την αγορά ή πώληση του οχήματος σας.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, κινείστε αγαπησιάρικα αυτήν την περίοδο και συγκεντρώνετε γύρω σας φίλους που στηρίζουν τις επιλογές σας. Η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα στέφτεται με επιτυχία, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές και τις σπατάλες.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε εάν δραστηριοποιείστε μέσα από το διαδίκτυο, και νέες συνεργασίες θα εξελιχθούν με θετικό τρόπο. Πιθανόν συζητάτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και βρίσκετε λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Μετακόμιση, αλλαγή τρόπου εργασίας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, τακτοποιούνται πλέον με ευκολία τα οικονομικά σας θέματα, καθώς βρίσκεστε σε έναν καινούργιο χώρο εργασίας και θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Κινείστε με δυναμισμό και φλερτάρετε μέσα από το διαδίκτυο.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, έχετε αποκτήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και διαπραγματεύεστε με επιτυχία τα θέλω σας. Αποφύγετε όμως τις επιπόλαιες γνωριμίες, καθώς ενδέχεται να μπλέξετε χωρίς λόγο και να ζημιωθείτε προσωπικά.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  νιώθετε το σύμπαν να βρίσκεται δίπλα σας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα λόγω οικονομικής στενότητας, θα είναι παρελθόν. Ευκαιρίες εμφανίζονται από το πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, έχουν γίνει αρκετά ξεκαθαρίσματα τις μέρες αυτές και η προσωπική σας ζωή εξελίσσεται θετικά. Φεύγετε από κακοποιητικές σχέσεις και γίνονται νέες γνωριμίες που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι σημαντικό να διαφύγετε από ανθρώπους που σας πληγώνουν. Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, είστε σε ένα νέο περιβάλλον και αυτό σας κάνει αισιόδοξους και κινείστε με ρίσκο. Επενδύετε σε νέες γνωριμίες και πιστεύετε ότι έχετε βρεί τον κατάλληλο συνεργάτη ή το ιδανικό ταίρι. Πετάτε στα σύννεφα.     Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος για εσάς και είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και να πετάξετε από πάνω σας οτιδήποτε δυσλειτουργικό.  Μην αφήσετε να πάει τίποτα χαμένο και μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι των αλλαγών.  

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έχετε κάνει τα ξεκαθαρίσματα σας, γνωρίζετε ποιοι βρίσκονται δίπλα σας και εμπιστεύεστε τα κατάλληλα άτομα. Η μπόρα πέρασε και είστε καλύτερα ψυχολογικά.       Ζυγέ β΄ δεκαημέρου,  πολλές φορές νιώθετε ξένοι μέσα στο ίδιο σας το σπίτι και αγωνιάτε γιατί κάνετε τους ίδιους συμβιβασμούς. Η εργασιακή σας κατάσταση αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα, πιθανόν να αλλάξετε εργασία.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και προχωράτε προς νέα ξεκινήματα που ταιριάζουν τελείως στα θέλω σας. Το παρασκήνιο σας στηρίζει και νιώθετε οικεία με τους νέους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αφού κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας, κοιτάτε πλέον το μέλλον και φεύγετε από καταστάσεις ή ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν. Η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα στέφεται με επιτυχία.   Σκορπιέ β΄ δεκαημέρου,εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτό σας και προχωράτε με υπερβολική αισιοδοξία , ξεκαθαρίζοντας το τοπίο των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μια νέα γνωριμία θα σας συνεπάρει.    Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά τυχεροί αυτό το διάστημα και ξεκινάει ένας νέος κύκλος γνωριμιών που θα νικήσει την μοναξιά που βιώνατε αυτό το διάστημα. Μην αφήνετε τίποτα να χαλάσει την καλή σας διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, δυναμικά επανέρχεστε στην επαγγελματική αρένα και είστε έτοιμοι να νικήσετε τους αντιπάλους σας. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας θα καθορίσουν τις εξελίξεις.   Τοξότη β΄ δεκαημέρου,  αλλαγές αναμένονται μέσα στον εργασιακό χώρο και αυτό οπωσδήποτε θα καθορίσει την καθημερινότητα σας και τον τρόπο διαβίωσης σας. Αποφύγετε τις υπερβολές. Σχέσεις με πρόσωπα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας επηρεάζουν τις αποφάσεις σας.   Τοξότη γ’ δεκαημέρου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος δραστηριότητων, όπου πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να φανείτε προς τα έξω. Ο ανταγωνισμός είναι αρκετά σκληρός αλλά έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, τα όνειρα σας πραγματοποιούνται πλέον με ευκολία, οι δυσκολίες εξαφανίζονται και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία με άτομα που θα βοηθήσουν στην προσωπική σας εξέλιξη. Νομικά ζητήματα επιλύονται.   Αιγόκερε β΄ δεκαημέρου, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αυτές τις μέρες και να αποφύγετε τις οικονομικές, αλλά και συναισθηματικές σπατάλες. Δύσκολα θα μπορέσετε να καλύψετε τις απώλειες.   Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  θα γίνουν νέα ξεκινήματα αυτές τις μέρες που θα καθορίσουν τις εξελίξεις και θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν σας. Θα ασχοληθείτε και με τις σπουδές σας, γιατί θα θέλετε να αλλάξετε τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε την κακεντρέχεια πολλές φορές και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά και δεν ξέρετε πως να αντιδράσετε. Οικονομικά ζητήματα επανέρχονται προς επίλυση και συζητάτε με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα. Μπορείτε να βρείτε λύσεις.     Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, πετάτε στα σύννεφα αυτές τις μέρες, νιώθετε νικητές και μπορεί να παραβλέπετε τους κινδύνους. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας, συγχρόνως μην παρακινδυνεύετε.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε με επιτυχία τα συμφέροντα σας και αυτό θα φανεί άμεσα στην τσέπη σας. Ερωτικά έχετε τα σκαμπανεβάσματα σας.

ΙΧΘΥΕΣ   

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση παραμένει περίπλοκη, ωστόσο κάνετε ότι μπορείτε για να βγείτε από το αδιέξοδα. Ξεκαθαρίσματα αναμένονται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Νέες γνωριμίες εν όψει.      Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να διαπραγματευτείτε με επιτυχία ένα σχέδιο σας, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην γίνουν παραλείψεις. Νιώθετε όμως ήδη νικητές.      Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ξεκινάει ένας νέος κύκλος που αφορά την προσωπική σας ζωή και διαγράφετε τελείως το παρελθόν, κάνοντας μια νέα αρχή. Ευνοείστε για νέα γνωριμία.