Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, πιέζεστε από άτομα του περιβάλλοντος σας , ωστόσο θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις. Προσέξτε το παρασκήνιο στον εργασιακό σας χώρο.    Κριός β’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να δώσετε δεύτερη  ευκαιρία σε ιστορίες του παρελθόντος. Συναισθηματικά γυρνάτε πίσω.   Κριός γ’ δεκαημέρου, νέα ανατρεπτικά ξεκινήματα θα κάνετε και αυτό θα σας κάνει να ρισκάρετε αρκετά. Σχέσεις με νεότερα άτομα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ο φιλικός σας κύκλος σας στηρίζει αυτό το διάστημα και βέβαια είναι στο χέρι σας να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρυ. Όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν, πρέπει όμως να κάνετε την υπέρβαση σας.   Ταύρος β’ δεκαημέρου,  οικογενειακά πήγαινε έλα θα έχετε αυτό το διάστημα και πρέπει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και να νικήσετε παρεξηγήσεις. Ηρεμεί το κλίμα.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ξεκινάει αιφνίδια ένας νέος κύκλος για εσάς που πρέπει να βρείτε τα πατήματά σας και να ξεκόψετε από ότι σας κάνει να πονάτε . Ρήξεις και επανασυνδέσεις αναμένονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, εάν δείξετε το σκληρό προφίλ σας, σίγουρα θα νικήσετε δυσκολίες και θα μπορέσετε να επικρατήσετε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.  Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας σας απασχολούν ιδιαίτερα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, να έρθετε σε επαφή με νέα άτομα μέσα από το διαδίκτυο και να κάνετε την επανάσταση σας, Ο φιλικός σας κύκλος στηρίζει τις προσπάθειες σας.      Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,   ξεκινάει ένας νέος κύκλος θετικός για εσάς που δραστηριοποιείστε κυρίως μέσα από το διαδίκτυο, μπορεί να πρέπει να αφήσετε πίσω σας κάτι σίγουρο, αλλά αξίζει να ρισκάρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε με το νου περισσότερο αυτές τις μέρες, μια που οι υποχρεώσεις μπορεί να σας κρατάνε μακριά από διακοπές. Σχέσεις εξ αποστάσεως επανέρχονται στο προσκήνιο.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η αγάπη που έχετε για το αντικείμενο της εργασίας σας μεγαλώνει και αυτό σας κάνει πιο αποδοτικούς και νιώθετε πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας. Πρόσωπα κύρους σας στηρίζουν.       Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  γεμίζει η τσέπη σας αυτές τις μέρες και μπορείτε να μιλήσετε για οικονομική πρόοδο, αρκεί να περιορίσετε τα έξοδα σας. Μια νέα πηγή εσόδων αναμένεται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η σχέση σας με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη των οικονομικών σας. Μια σχέση με ψυχικό δέσιμο σας απασχολεί ιδιαίτερα.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, η σχέση σας με άτομο που σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση εξελίσσεται θετικά και νιώθετε ότι βρήκατε τον άνθρωπο που ταιριάζουν τα χνώτα σας.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  επικοινωνείτε με τον άτομο που σας ενδιαφέρει και αποκαλύπτετε τα συναισθήματα σας. Αυτό θα οδηγήσει σε εξελίξεις που θα σας εκπλήξουν. Ρήξεις και επανασυνδέσεις αναμένονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, περιορίζεστε αρκετά αυτό το διάστημα και τα άτομα του περιβάλλοντος σας μπορούν να ασκουν αυστηρή κριτική. Παραμείνετε ψύχραιμοι.   Παρθένος  β΄ δεκαημέρου,  εμπλέκεστε σε σχέση μυστική, παράνομη και ακραία θεραπευτική, μην γυρνάτε την πλάτη στο πεπρωμένο. Ακούστε τις επιθυμίες σας.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  ξεκινάει ένας νέος κύκλος για εσάς, όπου πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις από ένα εχθρικό παρασκήνιο και να μείνετε κοντά σε άτομα που στηρίζουν τις επιλογές σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι. Υπάρχουν ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετή πίεση μέσα στον εργασιακό χώρο και έχετε αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε. Μην παραμελείτε την υγεία σας.     Ζυγέ β΄ δεκαημέρου,  η επαφή σας με άτομα του παρελθόντος είναι καθοριστική για την εξέλιξη της προσωπικής ή επαγγελματικής σας κατάστασης. Δώστε ευκαιρίες σε άτομα που αξίζουν την προσοχή σας.      Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε αυτό το διάστημα καθώς εμφανίζονται φίλοι από το πουθενά και στηρίζουν τις προσπάθειες σας και φαίνονται πλέον οι ικανότητες σας. Περπατάτε ανοδικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο έρωτας απαιτεί απ΄εσάς να πάρετε αποφάσεις και να σταματήσετε να κινείστε επιπόλαια με κίνδυνο να πληγωθείτε ανεπανόρθωτα. Αξιολογείστε τα πράγματα με την λογική.  Σκορπιέ β΄ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε πληγές του παρελθόντος που αφορούν την εργασιακή σας κατάσταση και να κάνετε θετικά βήματα προς τα μπρος. Σιγά σιγά βρίσκετε τον εαυτό σας.    Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος που ανατρέπει τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο. Ρήξεις ή επανασυνδέσεις αναμένονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετή πίεση αυτό το διάστημα και πρέπει να ανταπεξέλθετε σε υποχρεώσεις που συνεχώς αυξάνονται. Δώστε προσοχή στην φυσική σας κατάσταση.   Τοξότη β΄ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να θεραπεύσετε πληγές του παρελθόντος και να επανασυνδεθείτε με άτομο που σας έχει σημαδέψεις. Ο έρωτας είναι το ζητούμενο αυτές τις μέρες. Πλατωνική σχέση ή έρωτας εξ αποστάσεως.   Τοξότη γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και συνδέεστε με το άτομο που σας ενδιαφέρει, και δεν πειράζει που σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταστή ή άλλες διαφορές. Κινείστε ανατρεπτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,  σκέφτεστε αρκετά αυτό το διάστημα και αυτό θα οδηγήσει στο να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον μιας επαγγελματικής ή προσωπικής κατάστασης. Είστε αρκετά ώριμοι για αποφάσεις.     Αιγόκερε β΄ δεκαημέρου, η οικογενειακή σας κατάσταση σας απασχολεί ιδιαίτερα και κάποιοι θα επιστρέψετε σε περιβάλλον του παρελθόντος , όπου αισθάνεστε μεγάλη οικειότητα. Συναισθηματικά είστε έτοιμοι για ανοίγματα.    Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος αποφάσεων, όπου θα ζοριστείτε πάνω σε οικονομικά θέματα και η ψυχολογία σας θα είναι κάπως περίεργη. Σχέση με ψυχικό δέσιμο σας απασχολεί ιδιαίτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, σας απασχολεί ιδιαίτερα η πρακτική πλευρά της ζωής σας και κάνετε βήματα προς τα μπρος. Αναλαμβάνετε ευθύνες και θα πάρετε ηθική ικανοποίηση.       Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η επαφή σας με άτομα του παρελθόντος παρεμένει καθοριστική για το μέλλον της προσωπικής ή επαγγελματικής σας κατάσταση. Ανοίγεστε προς όλες τις κατευθύνσεις.   Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος για εσάς που θέλετε να αλλάξετε τις συνθήκες της ζωής σας. Πιθανόν απομακρύνεστε από άτομα που σας καταπιέζουν, ή επανέρχεστε σε κατάσταση που σας έχει σημαδέψει.

ΙΧΘΥΕΣ   

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η επαφή σας με άτομα κύρους θα είναι καθροιστική για την εξέλιξη της επαγγελματικής σας κατάστασης. Ακολουθείστε τις εξελίξεις και προσαρμοστείτε στις νέες απαιτητικές συνθήκες.    Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά σίγουροι για τον εαυτό σας και έτοιμοι να ενδώσετε σε μια σχέση που σας αγγίζει ψυχικά. Κολυμπάτε στα βαθιά.      Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ξεκινάει ένας νέος κύκλος όπου θα πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Ακούστε την διαίσθηση σας για να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας.