Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377  

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου,πιέζεστε αρκετά αυτές τις μέρες και θα νιώσετε πως τα πράγματα δεν προχωράνε, όπως τα θέλατε. Ασχολείστε με την εργασιακή σας κατάσταση. Θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν.    Κριός β’ δεκαημέρου, κινείστε με υπερβολή και χάνετε αρκετές φορές το μέτρο. Οικονομικά θέματα σας απασχολούν ιδιαίτερα.    Κριός γ’ δεκαημέρου,  ανατρέχετε στο παρελθόν και αναζητάτε λύσεις για εργασιακά θέματα και προβλήματα καθημερινότητας. Νιώθετε μια κούραση, ατονία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  φλερτάρετε αρκετά αυτό το διάστημα, και παίζετε με την φωτιά. Βάζετε σε κίνδυνο την χρόνια σχέση σας. Επιχειρηματικά σχέδια θα σας ταλαιπωρήσουν  ψυχικά.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, κινείστε με υπερβολική ταχύτητα και αυτό σας κάνει να αγνοείτε τους κινδύνους. Ρισκάρετε αρκετά.     Ταύρος γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτές τις μέρες στην πραγμάτωση των επιθυμιών σας, ωστόσο θα έχετε το κουράγιο να εντείνετε τις προσπάθειες σας. Ερωτικές επιστροφές αναμένονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, συναισθηματικά έρχεστε κοντά στα άτομα που αγαπάτε και εκφράζετε την αλήθεια σας. Πιέσεις αλλά και απογοητεύσεις αναμένονται.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, θα έχετε την δυνατότητα να επεκτείνετε την δουλειά σας αυτές τις μέρες, κυρίως εάν κινείστε με αυτοπεποίθηση. Διατηρείστε όμως το μέτρο.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αρχίζουν οι καθυστερήσεις , οι αναποδιές και σίγουρα αυτό θα σας ρίξει ψυχολογικά με αποτέλεσμα να μεγαλώσουν τα προβλήματα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο. Ατονία, κούραση αναμένεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προβλήματα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και πέφτει η ψυχολογία σας. Διαδικτυακά φλερτ και νέες γνωριμίες αναμένονται.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  παρόλο που  τα έξοδα σας αυξάνονται αυτό το διάστημα εσείς κινείστε με ρίσκο. Αποφύγετε τις σπατάλες.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  νιώθετε κούραση, ατονία αλλά και ίσως πέφτει η ψυχολογία σας όταν σκέφτεστε τις υποχρεώσεις σας και δεν ξέρετε εάν τελικά θα τα καταφέρετε. Ερωτικά ύποπτα πήγαινε έλα αναμένονται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και θέλετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Ευκαιρίες προκύπτουν μέσα από το διαδίκτυο.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, νομίζετε ότι όλα τα μπορείτε και όλα  τα καταφέρνετε. Οι μέρες απαιτούν όμως σύνεση και φρονιμάδα.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου, έρχεστε σε σύγκρουση με άτομα που διαχειρίζεστε κοινά αποκτήματα και αυτό χαλάει την ψυχολογία σας. Επιστροφή σε μια μυστική σχέση του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, γιορτάζετε τα γενέθλια σας και κάνετε την αυτοκριτική σας για την χρονιά που πέρασε. Ασχολείστε αρκετά με την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Διώξτε τον αρνητισμό.   Παρθένος  β΄ δεκαημέρου,  ασχολείστε με μια μυστική σχέση και αυτό σας μπερδεύει ψυχολογικά . Νιώθετε πως χάνετε το μέτρο. Εμμονή , πείσμα .  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αναμένονται καθυστερήσεις , αναβολές αλλά και επιστροφές στο παρελθόν αυτές τις μέρες. Ατονία, κούραση αναμένεται.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,είστε αρκετά εσωστρεφής αυτό το διάστημα, ωστόσο οι συνθήκες απαιτούν δράση και εγρήγορση. Μια μυστική σχέση σας απασχολεί ιδιαίτερα.   Ζυγέ β΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε τα οικονομικά σας λάθη με ψυχραιμία και συζητήστε με τα άτομα που μοιράζεστε κοινά περιουσιακά αποκτήματα.        Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετή πίεση καθώς έχετε φορτωθεί αρκετές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα σας. Επιστροφή σε μια σχέση ή κατάσταση του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, νιώθετε άγχος και πίεση αυτές τις μέρες γιατί έχετε πολλές υποχρεώσεις και δεν ξέρετε εάν θα τα καταφέρετε. Οι φίλοι σας στηρίζουν.   Σκορπιέ β΄ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση αλλάζει συνεχώς και νιώθετε μετέωροι. Ξαφνικά γυρίσματα της τύχης αναμένονται.     Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, επιστροφή σε ένα φιλικό περιβάλλον αναμένεται αυτό το διάστημα και έχετε την συμπαράσταση των φίλων σας. Ερωτικά πήγαινε έλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με την επαγγελματική σας κατάσταση και αυτό ίσως θα σας φέρει άγχος και πίεση. Το φιλικό σας περιβάλλον σας στηρίζει.   Τοξότη β΄ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση παραμένει απρόβλεπτη και κινείστε με ρίσκο. Προσέξτε τις συνεργασίες αυτές τις μέρες, κίνδυνος ρήξης.    Τοξότη γ’ δεκαημέρου, υπάρχει αδράνεια αυτές τις μέρες ή συνειδητοποιείτε ότι έχετε βαλτώσει και αυτό σας κουράζει ψυχολογικά. Οικονομικά καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, συγκρούεστε με πρόσωπα κύρους αυτές τις μέρες και προσπαθείτε να βρείτε το δίκιο σας. Μια σχέση εξ αποστάσεως σας απασχολεί ιδιαίτερα. Αιγόκερε β΄ δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας αυτές τις μέρες και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα.   Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, επιστρέφετε σε μια σχέση του παρελθόντος , και νιώθετε πως τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά. Ακολουθείστε όμως τον δρόμο της λογικής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες αυτό το διάστημα και μπορείτε να αλλάξετε τις συνθήκες της ζωής σας, χωρίς να πιεστείτε ιδιαίτερα. Ερωτικά είστε στα πάνω σας.      Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, κινείστε με υπερβολική ταχύτητα και αρπάζετε τις ευκαιρίες χωρίς δεύτερη σκέψη. Απλοποιήσατε την σκέψη σας.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ξανά και αυτό ίσως σας αγχώσει αρκετά. Έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με άτομο που συνδέεστε μυστικά.

ΙΧΘΥΕΣ   

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ρίχνετε όλη την προσοχή σας στην προσωπική σας κατάσταση και έρχεστε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε τα οικονομικά σας. Πίεση αναμένεται.     Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και αυτό πάντα δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει. Ερωτικά πήγαινε έλα αναμένονται.     Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, επιστροφή σε σχέση του παρελθόντος και γεννιούνται αρκετά διλήμματα και δεύτερες σκέψεις. Πίεση , άγχος, ατονία.