Επικοινωνιακό αλαλούμ ζούμε αυτές τις μέρες, γυρνάει ανάδρομος ο Ερμής, από τον Τοξότη και πέφτουμε πάνω σε ατυχείς καθυστερήσεις, αναβολές , μπλοκαρίσματα και χαοτικά μπερδέματα.. Βέβαια, και παρά την αναποδιά..έχε το νου σου , σε επιστροφές..ναι, γλυκά επικίνδυνα ανταμώματα,  που καιρό περίμενες να συμβούν και είναι στο χέρι σου, τι θα κάνεις και πως θα ..(παρα)πλανηθείς..
Υστερόγραφα..
με τον ‘Αρη στους Ιχθύες, αυτές τις μέρες, κάνουμε στροφή προς τα έσω, γινόμαστε πιο ευαίσθητοι, συμπονετικοί, δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο, την «ενάρετη πλευρά» της ανθρώπινης φύσης..
Η ορθή πορεία της Αφροδίτης μέσα στο ζώδιο της συντροφικότητας, διαλύει τα συννεφάκια, φέρνει χαρά, ενότητα μέσα στις προσωπικές μας σχέσεις, και ευνοεί νέα ξεκινήματα και ερωτικές γνωριμίες.

Κριός
Κριέ α’ δεκαημέρου, η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες, θα αλλάξει την ψυχολογία σας, καθώς γίνεστε πιο συμπονετικοί με το περιβάλλον σας και θα προσπαθήσετε να τα βρείτε με τους γύρω σας, έστω και με κάποιο προσωπικό κόστος. Έτσι,  ασχοληθείτε με τη φροντίδα αγαπημένων ανθρώπων και συγχρόνως ακολουθήστε καλλιτεχνικές εμπνεύσεις. Μυστικοί έρωτες.   Κριός β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής θα ξεκινήσει την τελευταία του αναδρομή, για το 2018, απο το ζώδιο του Τοξότη και επηρεάζει το δεκαήμερο σας, προσοχή λοιπόν σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, μην εμπλέκεστε σε νομικά ζητήματα τρίτων, γενικά να είστε επιφυλακτικοί. Κριός γ’ δεκαημέρου, σημαντική βελτίωση σε θέματα επικοινωνίας και σχέσεων με την Αφροδίτη, πλέον σε ορθή πορεία, από το ζώδιο του Ζυγού, και έχετε ευκαιρίες αυτήν την εβδομάδα να αναβαθμίσετε την προσωπική σας ζωή. Προτάσεις για εθελοντισμό.

Ταύρος
Ταύρος α΄δεκαημέρου, η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες, είναι βοηθητική για εσάς που συνδέεστε συναισθηματικά με το φιλικό σας κύκλο, δέχεστε αυτήν την περίοδο σταθερή υποστήριξη, από ένα φιλικό σας πρόσωπο και γενικά θα γίνει μια επανεκκίνηση, όπου το τελικό αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Έρωτας ή φιλία, είναι το ερώτημα, που καλείστε να απαντήσετε αυτό το διάστημα. Ταύρος β’ δεκαήμερου, ο Ερμής θα ξεκινήσει την τελευταία του αναδρομή, για το 2018, από το ζώδιο του Τοξότη, και αυτό αφορά κυρίως οικονομικά ζητήματα, που εμπλέκονται όμως, τρίτα πρόσωπα, έτσι λοιπόν θα γίνουν συζητήσεις για οικονομικές συμμαχίες ή γύρω από χρήματα που έχετε δανειστεί ή δανείσει. Σεξουαλικά ψάχνεστε αρκετά, θέλετε να ανανεωθείτε. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του ζυγού,  και αφορά το δεκαήμερο σας, ‘ετσι, ευνοείστε οικονομικά, επίσης επικοινωνείτε καλύτερα με το περιβάλλον σας και απολαμβάνετε ήρεμες συζητήσεις, με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Ευκαιρίες για να ανανεωθείτε επαγγελματικά υπάρχουν, ωστόσο η εξέλιξη σας, στηρίζεται στις διαθέσεις του εργοδότη σας ή γενικά των ανωτέρων σας.

Δίδυμοι
Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες, φέρνει δυσκολίες στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι, από τα πιστεύω σας και να διαταραχθεί, μια φιλική συναδελφική σχέση, και όλα αυτά συμβαίνουν για να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να κερδίσετε το παιχνίδι του ανταγωνισμού.  Επίσης, προσοχή σε επαγγελματικά ραντεβού , που κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής θα ξεκινήσει την τελευταία του αναδρομή, για το 2018, από το ζώδιο του Τοξότη και στο δεκαήμερο σας, οπότε ζείτε ένα επικοινωνιακό αλαλούμ, θέλετε να ξεφύγετε απο υποχρεώσεις που σας βαραίνουν, όμως είναι δύσκολο να τα καταφέρετε. Εμπόδια, καθυστερήσεις οφείλονται σε λανθασμένη συμπεριφορά τρίτων προσώπων. Έρωτικα διλήμματα.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες έχετε αυτήν την εβδομάδα για να στρώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια ή να γίνετε πιο δημοφιλείς, καθώς δραστηριοποιείστε έντονα μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο και η Αφροδίτη σε ορθή πορεία πλέον στο ζώδιο του ζυγού, επηρεάζει το δεκαήμερο σας για να παίξετε, φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο. Έρωτικα σκιρτήματα, φλερτ, μηνύματα, κυρίως με νεώτερα άτομα.

Kαρκίνος
Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες, αλλάζει αρχικά την ψυχολογική σας κατάσταση, εννοείται ότι θέλετε να φύγετε, ξεφύγετε απ’όλες τις υποχρεώσεις σας και έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε ένα ταξίδι μακρινό, να κάνετε όνειρα ή ακόμα και μέσα από σεμινάρια επιμορφώσης, ή σχολές να ανακαλύψετε τον σκοπό της ζωής σας. Συγχρόνως, ερωτικά θα είστε ανεβασμένοι και ελκύετε το αντίθετο φύλο.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής θα ξεκινήσει την τελευταία ανάδρομη πορεία του, από τον Τοξότη, επηρεάζει το δεκαήμερο σας και αυτό προκαλεί τα νεύρα σας και ζείτε μια αδιαλλαξία μεσα στην καθημερινότητα σας, ωστόσο θα έχετε έντονες, εποικοδομητικές συζητήσεις που θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα κυρίως  μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Επαφές με πρώην συναδέλφους.    Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Ζυγό , επηρεάζει το δεκαήμερο σας και μπορείτε να απολαύσετε ήρεμες οικογενειακές στιγμές, να πλησιάσετε και να επιλύσετε διαφωνίες με αγαπημένα πρόσωπα και ακόμα και να επανασυνδεθείτε με προηγούμενες αγάπες. Ευκαιρίες για να ενταχθείτε σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον.

Λέων
Λέοντα α’ δεκαημέρου, η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες, φέρνει οικονομικούς πονοκεφάλους, καθώς θα αντιληφθείτε ότι «χάσατε» κάποια χρήματα, λόγω αμέλειας ή κακής διαχείρισης που έγινε από τρίτα πρόσωπα. Γενικά, πρέπει να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας και να συζητήσετε διαφορές που έχετε με τους οικονομικούς εταίρους σας. Σεξουαλικά είστε μπερδεμένοι.. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής θα ξεκινήσει την τελευταία αναδρομή του, από το ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζει το δεκαήμερο σας και σαφώς ζείτε ερωτικές αντιφάσεις, άλλα θα λέτε και άλλα θα εννοείτε, είναι δύσκολο να βγάλετε ένα λογικό συμπέρασμα για την έκβαση μιας ερωτικής σας ιστορίας και αφήστε το χρόνο να σας αποκαλύψει την αλήθεια. Επιστροφή χρημάτων ή κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ευνοικές οι συνθήκες για σπουδαστές, άτομα που ψάχνουν μια εργασία και γενικά υπάρχει έντονη δραστηριοποίηση λόγω μετακομίσεων ήη μετακινήσεων και είναι πιθανή η αγορά ενός νέου μεταφορικού οχήματος. Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Ζυγό, πλέον βελτιώνει την καθημερινότητα σας και βρίσκεστε σε μια νέα γειτονιά, ή σε ένα ταιριαστό επαγγελματικο περιβάλλον. Επαφή με το παρελθόν.

Παρθένος
Παρθένε α’ δεκαημέρου, η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες, απέναντι σας, φέρνει προβλήματα , υπερβολικές απαιτήσεις που καλείστε να ανταποκριθείτε άμεσα, γενικά έχετε να κάνετε με εντάσεις και πιθανούς καυγάδες, όπου θα νιώσετε ότι πιέζεστε αρκετά ψυχολογικά. Θετικά σημεία της διέλευσης αυτής, είναι ότι βγαίνετε από το τουνελ της παθητικότητας ή αδιαφορίας και παίρνετε τα ηνία της ζωής στα χέρια σας. Παρθένε β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ξεκινάει την τελευταία αναδρομή του, για το 2018,  από το ζώδιο του Τοξότη και επηρεάζει το δεκαήμερο σας, με αποτέλεσμα να έχετε σαν πρώτη σας προτεραιότητα, τα παιδιά, την οικογένεια σας, και γενικά θέματα σπιτιού. Στην περίπτωση που θέλετε να μετακομίσετε, θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, καθώς ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε αρκετά.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Ζυγό, αφορά το δικό σας δεκαήμερο, είναι καλός οιωνός για θέματα οικονομικά, κυρίως εάν ψάχνετε για συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, μπορείτε συγχρόνως, να εκμεταλλευτείτε μια νέα πηγή εσόδων και έτσι, διαθέτετε την κατάλληλη ψυχολογία για να πετύχετε.  Έρωτικες εκπλήξεις σας ανανεώνουν.

Ζυγός
Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες, φέρνει μικροπροβλήματα, μέσα στον εργασιακό σας χώρο , πιθανόν να ταλαιπωρηθείτε αρκετά από αναποδιές, και καθυστερήσεις και θα γίνει δύσκολη η δουλειά σας και κατ’ επέκταση , η καθημερινότητα σας. Προσοχή σε θέματα υγείας , φυλάξτε το ανοσοποιητικό σας από ιώσεις και κρυολογήματα. Έρωτας με πρόσωπο, μέσα στην εργασία.. προκαλεί κουτσομπολιό και αρνητική κριτική.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής ξεκινάει την τελευταία του αναδρομή, για το 2018, από το ζώδιο του Τοξότη και αφορά το δικό σας δεκαήμερο, έτσι έχετε να κάνετε πολλές συζητήσεις γύρω από θέματα σπουδών, επιμορφώσης, ενδέχεται να σας γίνει πρόταση για μια νέα επαγγελματική πρόταση και γενικά θα νιώθετε ένα υπερβολικό άγχος για να τα καταφέρετε.  Μην μπείτε σε διαδικασία αγοράς νέου μεταφορικού μέσου. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη σε ορθή πορεία, πλέον στο δικό σας δεκαήμερο, φέρνει τύχη, θετική εξέλιξη σε μια προβληματική συναισθηματική κατάσταση και γενικά είστε αρκετά ανεβασμένοι ψυχολογικά και θα περάσετε όμορφα. Ερωτικές προτάσεις, επανασυνδέσεις, ξαφνικές γνωριμίες με προοπτική σχέσης.

Σκορπιός
Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες, είναι καλός οιωνός για τα ερωτικά σας ζητήματα,καθώς θα γίνετε πιο ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο, πέφτετε με τα μούτρα στην αναζήτηση της ερωτικής σας φωλιάς, αλλά βέβαια, δεν θα λείψουν οι ζήλιες και οι ανταγωνισμοί. Κόντρες πάνω σε οικονομικές διαφορές.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου , ο Ερμής ξεκινάει την τελευταία του αναδρομή, από το ζώδιο του Τοξότη, και πρέπει να αναλογιστείτε τι είναι αυτό που σας διαφεύγει και δεν το κάνετε, έτσι ώστε να αλλάξει και προς το καλύτερο η οικονομική σας κατάσταση. Συζητήσεις, επιστροφές χρημάτων, εύκολα κέρδη.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Ζυγό, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, και βλέπετε ότι ζείτε θαύματα, τουλάχιστον και δια μαγείας θα αλλάξει προς το θετικό, η ψυχολογία σας και επίσης, κρυφοί σύμμαχοι θα εμφανιστούν και θα βοηθήσουν στην επίλυση κρίσιμων προβλημάτων.

Τοξότης
Τοξότη α’ δεκαημέρου, η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες, αφορά την οικογένεια σας, οπότε οπλιστείτε με  θάρρος ,καθώς οικογενειακά ζητήματα τραβάνε την ενέργεια σας και σας αποπροσανατολίζουν από το σκοπό σας. Επισκεύες και βλάβες μέσα στο σπίτι.  Ερωτικές απογοητεύσεις.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, ο Ερμή ξεκινάει την τελευταία αναδρομή του, για το 2018, από το δεκαήμερο σας, και φυσικά αυτό σημαίνει ότι δεν παίρνετε αποφάσεις, ίσως και πρέπει να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση, σε ότι προκύπτει τώρα και σε θέματα επικοινωνίας, συμφωνιών και γενικά θα ζήσετε αναβολές και καθυστερήσεις.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη, πλέον σε ορθή πορεία στον Ζυγό, φέρνει τύχη στο δικό σας δεκαήμερο, φίλοι σας συμπαραστέκονται, νιώθετε έμπρακτα πλέον τη στήριξη τους, και φυσικά πάντα έχετε στο νου σας και να περνάτε καλά, μέσα από ερωτικές,  καυτές συναντήσεις, που ενδέχεται να προκύψουν.

Αιγόκερος
Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες, φέρνει μικροκαθυστερήσεις, εντάσεις με γείτονες ή συγγενικά πρόσωπα, επίσης πιθανόν να βρεθείτε σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον και φυσικά ζείτε σε μια ένταση, κυρίως εσωτερική, καθώς μειώνονται οι αντοχές σας. Ωστόσο, θα δείτε ότι όλα τα προβλήματα που τυχόν προκύψουν , θα είναι εύκολο να τα επιλύσετε. Επενδύστε σε δημόσιες σχέσεις.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ξεκινάει την τελευταία αναδρομή του, από το ζώδιο του Τοξότη, και επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, άρα μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα που σας έχουν καταπιέσει τόσο καιρό, να κάνετε κάποιες κρυφές συζητήσεις με τον «εαυτό » σας και να καταλήξετε σε κρίσιμες αποφάσεις. Γενικά, υπάρχει παρασκήνιο αυτήν την περίοδο , στη ζωή σας, μπορείτε να δείτε μυστικά, κρυφά, κάποια άτομα και να προωθήσετε τα συμφέροντα σας.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη πλέον σε ορθή φορά, από το ζώδιο του Ζυγου , επιδρά θετικά στο δικό σας δεκαήμερο , για να βοηθηθείτε σε επαγγελματικά ζητήματα, έντονη στήριξη από πρόσωπα εξουσίας, με ..ανταλλάγματα. Προσοχή σε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Υδροχόος
Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες, προκαλεί εκνευρισμό, άγχος κυρίως για οικονομικά ζητήματα, πιθανόν είστε σε αναζήτηση νέων πόρων και ζείτε σε μια προσωρινή ανασφάλεια. Έκτακτα έξοδα χρήζουν άμεσης τακτοποίησης. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,   ο Ερμής ξεκινάει την τελευταία του αναδρομή, από το ζώδιο του Τοξότη και επιδρά στο δικό σας δεκαήμερο και έχετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε εκ νέου τα σχέδια σας, πιθανά όνειρα που έμειναν σαν σκέψεις και να βγείτε σιγά σιγά από νοητικά αδιέξοδα. Επανασυνδέσεις. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη πλέον σε ορθή φορά, από το ζώδιο του ζυγού, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και βάζετε νέες προτεραιότητες και στον έρωτα, αλλά και γενικά έχετε κατασταλάξει στο τι σας αρέσει να κάνετε και πως θέλτε να προχωρήσετε πάνω σε καίρια ζητήματα. Συγχρόνως, έρχεται τύχη πάνω σε νομικές υποθέσεις και στήριξη από άτομα διαφορετικής κουλτούρας.

Ιχθύες
Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, αρχικά φέρνει έναν εκνευρισμό, νεύρα και φυσικά πρέπει να προσέχετε αρκετά το ανοσοποιητικό σας και θέματα φυσικής κατάστασης. Γενικά, έχετε να αντιμετωπίσετε αντιδράσεις τρίτων και μέσα στην καθημερινότητα σας, και πρέπει να είστε διαλλακτικοί.  Ερωτικές κόντρες και ζήλειες σας προβληματίζουν. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ξεκινάει την τελευταία αναδρομή του, για το 2018, από το ζώδιο του Τοξότη, και επηρεάζει το δεκαήμερο σας, για να επαναπροσδιορίσετε επαγγελματικές σας αποφάσεις, στόχους, αλλά και σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας. Προτάσεις για επιστροφή σε πρώην εργασιακό περιβάλλον.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη πλέον σε ορθή φορά στον Ζυγό, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και αφορά τα οικονομικά σας , επωφελήστε από τρίτα πρόσωπα , πιθανόν και ένα κοντινό σας πρόσωπο να σας ενισχύσει , έτσι έχετε μια καλή εβδομάδα μπροστά σας για να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας.