Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω στο ζώδιο του Κρόνου μέχρι τις 1 Μαρτίου 2019  ο έρωτας γίνεται σοβαρή υπόθεση, βασίζεται κυρίως στο συμφέρον και λιγότερο στα συναισθήματα και έτσι το αλισβερίσι μεταξύ των ανθρώπων γεννιέται από ανάγκες και εκφράζεται με  ρεαλισμό.

Σημαντικές όψεις θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, με Ποσειδώνα (θετική όψη στις 17 Φεβρουαρίου 2019) και κατόπιν με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2019, Έτσι αναναμένεται σταθερή εισροή χρημάτων,  κατανοούμε καλύτερα την αξία του χρήματος και έρχομαστε πιο κοντά σε πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας που μπορούν να επηρεάσουν την κοινωνική μας θέση. Είναι εξακριβωμένο ότι τα άτομα με γενέθλια Αφροδίτη στον Αιγόκερω επιλέγουν το συμφέρον τους, ταυτίζονται με την εικόνα τους και θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους , ακόμα και εάν χρειαστεί να παραβλέψουν προσωπικούς κώδικες.

 

Κριός
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα ευνοηθείτε από άτομα κυρους και είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε μια αύξηση, η μια χάρη από τους δικούς σας ανθρώπους και να πετύχετε τους στόχους σας. Επίσης οι μέρες είναι κατάλληλες, έτσι ώστε να παραβρεθείτε σε συγκεντρώσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να ανταλλάξετε απόψεις.Γενικά ευνοείστε εάν επιθυμείτε την βελτιωση της κοινωνικής σας θέσης. Έρωτας με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

 

Ταύρος
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορείτε να αξιοποιήσετε γνωριμίες έτσι ώστε να διευκολυνθείτε σε νομικά ζητήματα και να επιλύσετε χρόνιες διαφορές εκμεταλλευόμενοι τις θετικές συγκυρίες. Πιθανόν να σας επιστραφούν χρήματα που έχετε δανείσει ή να λάβετε επιτέλους το ποσό της διατροφής και γενικά να ολοκληρωθούν οικονομικά ζητήματα μέσω της νόμιμης οδού.  Επίσης, θα λάβετε προσκλήσεις για να ταξιδέψετε και δεν αποκλείετε να φιλοξενηθείτε στο εξωτερικό από φίλους. Μέρες σταθερότητας και ψυχαγωγίας.

 

Δίδυμοι
Με την  Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενισχύεται η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή, νιώθετε πιο τυχεροί αυτό το διάστημα έτσι πιο εύκολα μπορεί να  προχωρήσει μια πλατωνική σχέση και να απολαύσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Επίσης, καλό θα ήταν να αναζητήσετε νέους τρόπους χορηγίας ενός προσωπικού σας εγχειρήματος και πράγματι μέσα από το άμεσο κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να ευνοηθείτε οικονομικά.

 

Καρκίνος
Με την Αφροδίτη απέναντι σας ενισχύεται η προσωπική σας ζωή, ευνοούνται αρκετά οι σταθερές σας σχέσεις και συνεργασίες και ότι ξεκινάει τώρα πιθανόν να έχει διάρκεια. Αναμένετε οικονομική βελτίωση εάν εργαστείτε ομαδικά και βέβαια μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο, ακόμα και εάν οι συνθήκες σας ευνοούν.  Ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα γίνουν και πιθανές προτάσεις για επισημοποίηση του δεσμού σας θα βελτιώσουν τη ψυχολογία σας.

 

Λέων
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω αναμένεται βελτίωση των  εργασιακών σας συνθηκών και θα ξεπεράσετε  προσωπικές αντιθέσεις με συναδέλφους και τον εργοδότη σας με αποτέλεσμα να είστε πιο παραγωγικοί και ευχάριστοι. Μπορείτε επίσης να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του χώρου σας και γενικά ζείτε μια ευχάριστη καθημερινότητα. Βρίσκετε το κίνητρο για να να κάνετε πράγματα εκτός σπιτιού.  Έρωτας με άτομο από το εργασιακό περιβάλλον και αρκετά φλερτ και προτάσεις για κρυφές εξόδους.

 

Παρθένος
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχετε εύνοια στην ερωτική σας ζωή , κυρίως ενισχύονται οι επαφές σας με νεώτερα άτομα και εφόσον είστε ελεύθερος επαγγελατίας μπορείτε να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας και να επενδύσετε σε κάτι καινούργιο που σας εκφράζει.  Πιθανόν να λάβετε οικονομική ενίσχυση από χορηγίες, τυχερά παιχνίδια και να τακτοποιήσετε πιθανές εκκρεμότητες. Το παιχνίδι ερωτικής κατάκτησης αρχίζει τώρα και μπορείτε να το ζήσετε.

 

Ζυγός
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και ανοιχτοί στο να δεχτείτε κόσμο να οργανώσετε ένα πάρτι, μια συγκέντρωση και γενικά να ανοίξετε το σπίτι σας. Εύνοια από πωλήσεις, ενοικιάσεις ακινήτων και γενικά θα έχετε σημαντική οικονομική βελτίωση.  Ενδέχεται ομως να  ξοδέψετε αρκετά χρήματα για ανάγκες σπιτιού και έτσι να βγείτε από τον προυπολογισμο σας. Οικογενειακή θαλπωρή.

 

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω βελτιώνετε αισθητά  την καθημερινότητα σας,  αρχικά γιατί αλλάζει η στάση σας απέναντι στα συγγενικά σας πρόσωπα και έτσι προσπαθείτε να αντιδράτε θετικά και να περιορίσετε εντάσεις και πιθανούς διαπληκτισμούς. Γενικά το διάστημα αυτό είναι ευοίωνο για να ταξιδέψετε, να ερωτευτείτε και γενικά να μεταμορφωθεί η καθημερινότητα σας και προς το καλύτερο. Πιθανή αγορά μεταφορικού οχήματος.

 

Τοξότης
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τα έσοδα σας, βρίσκοντας νέες πηγές εσόδων και παρά τα έξοδα θα ανέβει η αυτοπεποιθηση σας καθώς βάζετε ένα πρόγραμμα σε οικονομικές υποχρεώσεις και θα βγείτε από αδιέξοδα. Επίσης, εισπράττετε το θαυμασμό των φίλων σας και συνειδητοποιείτε ότι έχετε την απόλυτη στήριξη τους. Θετική περίοδος, όμως μη το παρακάνετε , παραμείνετε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι σε στόχους ζωής.

 

Αιγόκερος
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο ζώδιο σας θα ασχοληθείτε αρχικά με την εικόνα σας, την εξωτερική σας εμφάνιση και πιθανόν να θελήσετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, κάνοντας αγορές. Βέβαια είστε γενικά συντηριτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας , όμως αυτήν την περίοδο θα ξοδεύετε κάπως αλόγιστα για να ξεπεράσετε οικογενειακές πιέσεις κυρίως από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

 

Υδροχόος
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα είστε ψυχολογικά καλύτερα μια που η θέση αυτή θα λειτουργήσει ως χέρι βοηθείας και θα βγείτε από πολλές δύσκολες ..καταστάσεις και με την παρέμβαση των δικών σας ανθρώπων. Πιθανόν να προχωρήσετε σε αλλαγές που αφορούν τον εργασιακό σας περιβάλλον και αυτό θα ωφελήσει μακροπρόθεσμα και την τσέπη σας. Κρυφές σχέσεις αναγεννιούνται.

 

Ιχθύες
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω αλλάζει το δημόσιο προφίλ σας, θα είστε σαφώς πιο δημοφιλείς , και μέσα από την προσωπική σας ενασχόληση σε μια ανοιχτή ομάδα, να ευνοηθείτε και να ενισχύσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Πιθανόν, μια φιλική σας σχέση τείνει να γίνει ερωτική και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα καθώς είχατε κρυφά συναισθήματα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δημόσιες σχέσεις και γενικό κλίμα αισιοδοξίας.