Ο Ερμής στον Υδροχόο συμβάλλει θετικά στην επίτευξη στόχων, διευκόλυνση μέσα από επικοινωνίες και επαφές και μπορούμε να βρούμε ξαφνικά λύσεις και να ξεπεράσουμε εμπόδια. Θετική η συνάντηση του Ερμή με τον Άρη για τα ζώδια του αέρα Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου. Με τον Άρη στον Κριό αναλαμβάνουμε εύκολα πρωτοβουλίες ,υιοθετούμε πιο εύκολα τον ρόλο του αρχηγού αλλά συγχρόνως το ζευγάρι Ερμή, Άρη δεν μας θέλει μόνους, πρέπει να έχουμε μαζί μας ανθρώπους που μας ακολουθούν και μας εμπιστεύονται.

 

Κριός
Η θετική συνάντηση Άρη, Ερμή σας ευνοεί σε νέα ξεκινήματα, βελτιώνετε η ψυχολογία σας και μπορείτε να προχωρήσετε σε αποφάσεις, εφόσον εκτιμήσετε με αντικειμενικό τρόπο τα όρια σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες εάν δραστηροποιείστε σε ομάδες  ή είστε υπεύθυνοι για την ολοκλήρωση ενός εγχειρήματος.    Διευκολύνσεις μέσα από το φιλικό σας κύκλο.

 

Ταύρος
Η θετική συνάντηση Άρη, Ερμή συμβάλλει στο να αντεπεξέλθετε σε κάθε ανταγωνιστικό χτύπημα, να ξεπεράσετε κυρίως φοβίες, ανασφάλειες και να νικήσετε το παρασκήνιο βγαίνοντας μπροστά και χωρίς να χρησιμοποιήσετε υπόγεια μέσα. Μιλήστε με τους ανωτέρους σας, κάντε τις προτάσεις σας και διαπραγματευτείτε τους όρους σας. Βρίσκετε τον τρόπο να επιβληθείτε.

 

Δίδυμοι
Η θετική συνάντηση Άρη, Ερμή σας οπλίζει με δυναμισμό, μπορείτε να έχετε απήχηση γενικά σε ότι και εάν επιλέξετε να κάνετε και μπορείτε να βρεθείτε με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, να μιλήσετε για τα σχέδια σας, Πάρτε αποφάσεις που θα καθορίσουν το  μέλλον σας. Τα ερωτικά διλήμματα συνεχίζονται.

 

Kαρκίνος
Η Θετική συνάντηση Άρη, Ερμή βοηθάει αρκετά τα επαγγελματικά σας σχέδια και εάν παλαιότερα νιώθατε άβολα όταν μιλούσατε για τα δικαιώματα ή τις επιθυμίες σας, τώρα αποκτάτε θάρρος και διεκδικείτε το δίκιο σας.  Η σεξουαλική σας ζωή ανανεώνεται και μπερδεύεστε με τις επιλογές σας.

 

Λέων
Η Θετική συνάντηση Άρη, Ερμή είναι απελευθερωτική για εσάς, αντιλαμβάνεστε πως πρέπει να προχωρήσετε κόβοντας ομφάλιους λώρους, λέγοντας όχι σε αγαπημένα άτομα και γενικά πρέπει να διεκδικήσετε τη ζωή σας με διαφορετικό τρόπο. Συναντήσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, νέες σπουδές, ενασχόληση με τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης . Ταξιδεύετε για να βρεθείτε με το άτομο που συνδέεστε ερωτικά.

 

Παρθένος
Η Θετική όψη Άρη, Ερμή αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας κυρίως για εσάς που θέλετε να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσα από ένα νέο εργασιακό χώρο και φαίνεται να εργάζεστε με περισσότερο πάθος αλλά και είστε σαφώς πιο εφευρετικοί. Μια καλύτερη περίοδος, εάν τραβήξετε μια κόκκινη γραμμή και αφήσετε πίσω σας τα λάθη του παρελθόντος. Ζείτε θετικές εξελίξεις.

 

Ζυγός
Η θετική όψη Άρη, Ερμή επηρεάζει τον τρόπο σκέψη σας και έτσι συμβάλλει στο να γίνετε πιο αποφασιστικοί στις προσωπικές υποθέσεις. Βέβαια πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να συναντήσετε εμπόδια, ωστόσο δεν μπορείτε να είστε πάντα συγκαταβατικοί. Τώρα θα ανατρέψετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, αλλά και θα κερδίσετε την εκτίμηση τους.

 

Σκορπιός
Η θετική όψη Άρη, Ερμή αφορά κυρίως τις συνήθειες σας, και περνάτε από εξονυχιστικό έλεγχο τον εαυτό σας, επαναξιολογείτε τη στάση σας, αλλά και τα πρότυπα συμπεριφοράς  που κληρονομήσατε και θα βγάλετε συμπεράσματα που θα σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη καθημερινότητα. Αλλάζει τελείως το προφίλ σας μαζί με τις επιλογές σας.

 

Τοξότης
Η θετική όψη Άρη, Ερμή  προκαλεί κάποιες αναταραχές μέσα στον οικογενειακό χώρο, μια που θα βρεθείτε αναγκαστικά πολλές ώρες εκτός σπιτιού, καθώς θα εργάζεστε εντατικά και θα είναι το μυαλό σας συνεχώς σε αυτά που κάνετε και στα ενδιαφέροντα σας. Ερωτικές προτάσεις σας προκαλούν και πιθανόν θα βγάλετε τα απωθημένα σας.

 

Αιγόκερος
Η θετική όψη Άρη, Ερμή θα φέρει απρόσμενα λύσεις σε παγωμένες μέχρι πρότινος επαγγελματικές συμφωνίες, έχετε βέβαια κάθε λόγο να περηφανεύεστε για τις επιτυχίες σας και ουσιαστικά υιοθετείτε εύκολα το ρόλο του αρχηγού θέλοντας να ασφαλίσετε κατά κάποιο τρόπο τη θέση σας αλλά και τις ..αυξημένες απολαβές σας. Θα μιλήσετε για χρήματα.

 

Υδροχόος
η Θετική όψη Άρη, Ερμή ουσιαστικά ανατρέπει την καθημερινότητα σας,  καθώς είστε σε διαδικασία μετακόμισης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή ακόμα να ασχολείστε με την αγοραπωλησία ενός ακινήτου ή τη μεταβίβαση κληρονομιάς και με κάθε είδους γραφειοκρατικές υποθέσεις . Ό έρωτας έρχεται να σας συναντήσει αλλά είναι πρόσωπο από το παρελθόν.

 

Ιχθύες
Η θετική όψη Ερμή Άρη βελτιώνει την οικονομική σας κατάσταση, ατά κάποιο τρόπο θα βγείτε από πιθανά αδιέξοδα , αρκεί να συμβιβαστείτε με περισσότερες ώρες εργασίας και δεν αποκλείεται να εργάζεστε και από το σπίτι για να τα καταφέρετε. Μυστικές σχέσεις σας παρασύρουν επικίνδυνα.