Στις 28 Ιουλίου 2019, η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή αλλά και την οικονομική σου κατάσταση, αλλάζει θέση και εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα είναι δυναμική θέση για τον έρωτα, μια που ο «βασιλιάς» έχει αρκετές απαιτήσεις από τον/την «σύντροφο» του ή το υποψήφιο ταίρι του και δεν αλλάζει εύκολα απόψεις οπότε αυτήν την περίοδο δεν θα συμβιβάζεται με ημίμετρα και χλιαρές καταστάσεις.

Έτσι, Με την επιρροή της λαμπερής Αφροδίτης αυτές τις μέρες θέλεις να φανείς στο περίγυρο σου, να διαφημίσεις ..την προσωπική σου ζωή και μερικές φορές θα πέσεις στην παγίδα της αυτοπροβολής με αποτέλεσμα να δημοσιοποιείς την ιδιωτική σου ζωή. Έντονη τάση για μεγάλη ζωή, κατασπατάληση χρήματος σε χώρους ψυχαγωγίας και ροπή προς τυχερά παιχνίδια.

Η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ουρανό στον Ταύρο στις 1 με 2 Αυγούστου 2019, δίνοντας ευκαιρίες για σύναψη ευκαιριακών σχέσεων και έτσι θα νιώσουμε καλοκαίρι και θα ανέβει αρκετά η διάθεση μας. Βέβαια κάτω από την ουράνια επιρροή κινδυνεύουν οι σταθερές σχέσεις και μπορεί να υπάρξουν χωρισμοί και ξαφνικές ρήξεις. Προσοχή σε τυχερά παιχνίδια  που μπορεί να αποφέρουν χρήματα, αλλά θα ξοδευτούν άμεσα.

(επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι αρχές α δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 6η κρίσιμη μοίρα).

Στις 8 με 9 Αυγούστου 2019, η Αφροδίτη θα σχηματίσει την θετική όψη του τριγώνου, με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη, φέρνοντας τύχη σε έρωτα και χρήμα, αλλά και σε επιχειρηματικά σχέδια που τώρα ολοκληρώνονται με μεγαλύτερη επιτυχία. Ταξίδια, πάρτι και γενικά έντονη κοινωνική ζωή.

(επηρεάζονται τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 14η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων).

Για κάθε ζώδιο διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Κριός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί θετικά την ερωτική σου ζωή , τις σχέσεις σου με νεώτερα άτομα και θα κινηθείς με μεγαλύτερη εξωστρέφεια, λαμβάνοντας ένα ρίσκο σε σχέδια και προσωπικές δραστηριότητες. Νέες γνωριμίες, φλερτ και ερωτικά μηνύματα θα ανεβάζουν τη διάθεση σου.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί θετικά τις οικογενειακές σου σχέσεις και θα μπορέσεις να πλησιάσεις με μεγαλύτερη ευκολία αγαπημένα σου πρόσωπα. Συγχρόνως θα δεις οφέλη, κυρίως οικονομικά μέσα από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου με αποτέλεσμα να απαλλαγείς από το καθημερινό άγχος. (εκτός από τις ημέρες , 1 με 2 Αυγούστου 2019, όπου βιώνεις εντάσεις και πιθανόν ρήξεις σε συνεργασίες που μετράνε χρόνια).

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί θετικά την καθημερινότητα σου αλλά και τις συγγενικές σου σχέσεις με αποτέλεσμα να φτιάξει η διάθεση σου αλλά και να διώξεις πιθανόν τοξικές σκέψεις από το νου σου. Αισιόδοξα μηνύματα λαμβάνεις για σπουδές , αγοραπωλησίες και κέρδη μέσα από το διαδίκτυο.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί θετικά τα οικονομικά σου, σε κατακλύζουν συχνά συναισθήματα χαράς και πληρότητας και θα ανέβει στα ύψη η αυτοπεποίθηση σου. Εύνοια μέσα από μια νέα πηγή εσόδων και θα μπορέσεις να ξοδέψεις χρήματα για δικές σου προσωπικές ανάγκες. Ερωτικές στιγμές σε ανανεώνουν.

Λέων

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου ενεργοποιεί θετικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις , τις επαφές σου με τους συνεργάτες σου και γενικά λαμβάνεις αγάπη αυτό το διάστημα , (εκτός από τις ημέρες 1 με 2 Αυγούστου 2019, όπου υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει ρήξη σε μια προσωπική σου σχέση). Θα ασχοληθείς αρκετά με την εμφάνιση σου, έτσι ώστε να μην περνάς απαρατήρητος/η και θα έχεις πολλές κατακτήσεις..

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί θετικά συναισθήματα και ψυχολογικά θα πάρεις τα πάνω σου γιατί θα περάσεις καλύτερα και θα βρεθείς με άτομα που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν με πάθος. Μυστικές σχέσεις ή κρυφές συναντήσεις με άτομο που σε εμπνέει ερωτικά αναμένονται.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί θετικά τον φιλικό σου κύκλο, γίνεσαι πιο δημοφιλείς και θα βιώσεις αρμονία μέσα από την επαφή σου με άτομα που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Πιθανόν να ασχοληθείς με κοινωνικές συλλογικές δραστηριότητες και να ανταμειφθούν οι προσπάθειες σου. Έρωτας, φλερτ και μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί θετικά τις σχέσεις σου με πρόσωπα κύρους καθώς συνειδητοποιείς έμπρακτα την υποστήριξη τους, είτε κερδίζοντας μια ξαφνική προαγωγή είτε συμμετέχοντας σε επαγγελματικές δραστηριότητες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Πιθανόν έρωτας σε επαγγελματικό χώρο. Προσοχή σε υπερβολές και απαγορευμένες σχέσεις (κυρίως τις ημέρες 1 με 2 Αυγούστου 2019).

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί θετικά τις σχέσεις σου με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, πιθανόν να ταξιδέψεις αυτό το διάστημα, να κάνεις διακοπές με αποτέλεσμα να χαλαρώσεις και έτσι να βρεις χρόνο να επαναξιολογήσεις τα σχέδια σου κυρίως σε θέματα μόρφωσης και επαγγελματικού προσανατολισμού. Ερωτικές συναντήσεις με άτομο που σε ..ξενίζει-φοβίζει..

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί θετικά την ερωτική σου ζωή, πιθανόν τώρα μπορείς πιο εύκολα να εκπληρώσεις κρυφές επιθυμίες και αφήνεσαι σε έναν έρωτα που μπορεί να αποβεί μοιραίος αλλά ζεις μια αξέχαστη εμπειρία. Οικονομικά ευνοείσαι από επιστροφή δανείων, πιθανή μείωση φόρων ή από άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. Σεξουαλική τόνωση.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί θετικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις , πιθανόν να βρεις το ταίρι των ονείρων σου , τελείως ξαφνικά και απροσδόκητα και να ξεκινήσει μια ιστορία αγάπης, εξ ουρανού και χωρίς να το περιμένεις (κυρίως τις μέρες, 1 με 2 Αυγούστου 2019). Εύνοια μέσα από σταθερές συνεργασίες και τυχόν επισημοποίηση μόνιμης σχέσης.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί θετικά τον εργασιακό σου χώρο, βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου, με τον προϊστάμενο σου ή το αφεντικό σου με αποτέλεσμα να ανέβει αρκετά η ψυχολογία σου Φλερτ, ρομαντικές στιγμές και πιθανόν ερωτικό ειδύλλιο ανθίζει μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

Πηγη:

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/afroditi-ston-leonta-apo-287-kai-oi-problepseis-ton-zodion-22071/