Από τις 14 Απριλίου 2021 η Αφροδίτη, ο πλανήτης της συντροφικότητας, της θηλυκής ενέργειας και των σχέσεων έχει περάσει στο ζώδιο που κυριαρχεί, τον Ταύρο με αποτέλεσμα να αναζητάμε την συναισθηματική, αλλά και υλική ασφάλεια.

Έτσι η Αφροδίτη στον Ταύρο μας κάνει πιο ανοιχτούς στο να δεσμευτούμε και γιατί όχι να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας.

Παρά όμως τις διαθέσεις μας, και λόγω της συνάντησης του Ουρανού με την Αφροδίτη στις 23/4 θα βιώσουμε αρκετά απρόοπτα που θα μας οδηγήσουν σε αναθεώρηση των απόψεων μας και σε μια διαφορετική επιλογή.

Επηρεάζεται κυρίως oσταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι τέλη του α δεκαημέρου και αρχές β΄, και όσοι/ες έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 10η μοίρα.

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός 

Η σύνοδος Αφροδίτης , Ουρανού ανατρέπει την ερωτική σας κατάσταση και θα νιώσετε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και είστε αρκετά μετέωροι. Για μερικούς όμως, η αυτοαμφισβήτηση θα είναι ο σύμμαχος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης, Ουρανού αλλάζει τελείως τον τρόπο που προσεγγίζετε την ερωτική σας ζωή, καθώς αλλάζει αιφνίδια η κατάσταση σας. Αναγκάζεστε να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες. Για μερικούς ενδέχεται και κεραυνοβόλος έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Αφροδίτης, Ουρανού φέρνει εξελίξεις στην ερωτική σας πραγματικότητα και αιφνίδια θα μπείτε σε κατάσταση δέσμευσης ή τελικής απελευθέρωσης. Μυστικές συναντήσεις που ξαφνιάζουν. Για μερικούς διπλές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης, Ουρανού οδηγεί σε νέες απελευθερωτικές επιλογές και αποφασίζετε να διακόψετε μια κατάσταση που σας καταπίεζε. Για μερικούς, ο φιλικός σας κύκλος κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Αφροδίτης, Ουρανού σας κάνει να χάνετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Πιθανόν συνειδητοποίηση κρυφών επιθυμιών. Για μερικούς, ρήξεις και ξαφνική σύνδεση με άτομο κύρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η σύνοδος Αφροδίτης, Ουρανού σας βάζει σε περιπέτεια,  καθώς πηγαίνετε ξαφνικά ενάντια σε ότι μέχρι τώρα υποστηρίζατε με πάθος. Για μερικούς αλλαγές που ξαφνιάζουν εσάς πρωτίστως. Περίεργες επιλογές.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης, Ουρανού οδηγεί στο να ακολουθήσετε τυφλά μια σχέση έντονα ερωτική και να ξεπεράσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Για μερικούς θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σας απογοητεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης, Ουρανού επηρεάζει την ψυχολογία σας και αναζητάτε νέες συγκινήσεις που θα διαταράξουν την συναισθηματική σας ασφάλεια. Για μερικούς ξαφνικές συναντήσεις και νέα σχέση.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης, Ουρανού ανατρέπει το πρόγραμμα σας και γενικά ότι μέχρι πρότινος θεωρούσατε δεδομένο. Αποδέχεστε μια νέα πραγματικότητα και για μερικούς η απελευθέρωση θα οδηγήσει σε ηθική ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης, Ουρανού επηρεάζει την ερωτική σας κατάσταση και θα οδηγηθείτε σε πιθανά μοιραία «λάθη» που θα σας αλλάξουν εσωτερικά και προς το καλύτερο. Για μερικούς, σχέση με νεώτερο άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης, Ουρανού οδηγεί σε συνειδητοποιήσεις, καθώς η ερωτική σας κατάσταση αλλάζει και το συναίσθημα υπερτερεί της λογικής. Σχέσεις από το πουθενά δημιουργούνται τώρα. Για μερικούς δεσμευμένους , αναμένονται ρήξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης, Ουρανού σας απελευθερώνει από πιθανά ταμπού και προκαταλήψεις και σας φέρνει κοντά με το άτομο που επιθυμείτε. Ξαφνικά μηνύματα και αποκαλύψεις που σας σοκάρουν. Αφεθείτε.