Από τις 30 Μαίου έως τις 22 Ιουνίου 2021 ο Ερμής θα ολοκληρώσει τη δεύτερη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο των Διδύμων.

Ο Ερμής στους Διδύμους είναι επικοινωνιακός, φλύαρος και φλερτάρει αρκετά με το αντίθετο φύλο, κάνοντας πολλές νέες γνωριμίες.

Τώρα βέβαια με την ανάδρομη πορεία του, αναμένουμε να έχει τις παραξενιές του και να μας βγάλει πολλές φορές εκτός εαυτού. Κάθε φορά όμως που γυρνάει ανάδρομος ο Ερμής, ζούμε πολλές καθυστερήσεις, αρκετά ερωτικά μπερδέματα αλλά και δυναμικά υποσχόμενες επιστροφές.

Έτσι πολύ συχνά γίνονται επανασυνδέσεις με σκοπό να αξιολογηθεί η σχέση με ένα πρόσωπο που μας έχει συγκινήσει και βέβαια να πάρουμε τελικές αποφάσεις.

Πάντα όμως πρέπει να γνωρίζουμε ότι με τον ανάδρομο Ερμή δε είναι καλό να  βιαζόμαστε και να αφήνουμε τα πράγματα να κυλίσουν μόνα τους, χωρίς να πιέζουμε τις καταστάσεις.

Αναμένονται πολλές γνωριμίες, αλλά και επανασυνδέσεις που πιθανόν να μην έχουν διάρκεια. Κρατάμε μικρό καλάθι.

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός  Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες γεννημένοι από μέσα γ΄ δεκαημέρου, μέχρι μέσα β’ δεκαημέρου (από την  24η μοίρα έως την 16η των αντίστοιχων ζωδιων).

 

Στις 5 Ιουνίου 2021,   ο Ερμής ανάδρομος θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, σε όψη τετραγώνου και αναμένονται απογοητεύσεις, καθώς θα δοθούν υποσχέσεις που δεν μπορέσουν να τηρηθούν. Πλήρης ασυννενοησία, θολούρα, και τάση για απιστία.

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός γ δεκαημέρου, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες , Ιχθύες και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 23η μοίρα, των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 10 Ιουνίου 2021 ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους θα συμμετέχει στην έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, και πιέζει μέσα από διαπιστώσεις να  αποβάλλουμε τοξικούς τρόπους προσκόλλησης και επικοινωνίας  με το ιδεατό μας ταίρι.

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, τέλη β΄, αρχές γ΄ δεκαημέρου, Δίδυμοι , Παρθένοι, Τοξότες , Ιχθύες  γύρω από την 19η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

 

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός 

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, θα υποδεχτείτε το παρελθόν και πιθανόν να θέλετε να δώσετε δεύτερη και Τρίτη ευκαιρία. Μυστικές συναντήσεις, ραντεβού στα τυφλά και έντονη ανάγκη για εξομολογήσεις. Αναμένονται αποκαλύψεις που ταράζουν τα συναισθηματικά σας ύδατα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, θα έχετε πολλά διλήμματα,  καθώς προβληματίζεστε για τις επιλογές σας και νιώθετε πως δεν έχετε βρει ότι σας ταιριάζει. Αναζητάτε την προσωπική σας αξία μέσα από εσωτερικές αναμοχλεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας αναμένονται αρκετές επανασυνδέσεις, μηνύματα αλλά και ερωτικά ευτράπελα, όπου και μπορεί να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Πάρετε αποστάσεις από διπλές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα και νιώθετε πως δεν μπορείτε να αντισταθείτε και θα υποκύψετε. Πιθανόν να προβληματιστείτε αρκετά, καθώς εμπλέκεστε σε σχέση χωρίς προοπτική ή είστε το τρίτο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους επιλέγετε να βγείτε εκτός ορίων και να δοκιμάσετε παλιά ξινά σταφύλια για να σιγουρευτείτε, για τα συναισθήματα σας αλλά και τις επιλογές σας. Ένα φιλικό πρόσωπο σας πλησιάζει με ερωτικές διαθέσεις. Διλήμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους θα πρέπει να μη φοβηθείτε τις ερωτικές συγκρούσεις, αλλά και τα πειράματα. Διανύετε μια φάση όπου πρέπει και να καθαρίσετε από οτιδήποτε μιαρό. Αναμένονται λάθη, μοιραίες συναντήσεις, αλλά και εξιδανίκευση καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους είστε σαφώς πιο ανοιχτοί προς νέες κατευθύνσεις και ταξιδεύετε για να συναντήσετε το άτομο που σας έχει συγκινήσει εδώ και καιρό. Βρείτε το χρόνο να επαναξιολογήσετε τις προσωπικές σας επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, βγαίνουν στην επιφάνεια φοβίες, αλλά και έντονες επιθυμίες που είχατε κρύψει βαθιά μέσα σας. Επανασυνδέσεις αναμένονται όμως θα ήταν καλό να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, θα μπείτε σε ερωτικά αδιέξοδα, και πιθανόν να πληγωθείτε από την στάση του αγαπημένου σας προσώπου. Σίγουρα κάποιοι από εσάς όμως θα ζήσετε το όνειρο με το άτομο που σας είχε απορρίψει στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους μπορείτε να αποστασιοποιηθείτε από τα συναισθήματα σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με τις υποχρεώσεις σας. Αφήστε το χρόνο να σας αποκαλύψει την αλήθεια. Σίγουρα συναντήσεις, διάλογοι που αναστατώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους είστε σαφώς έτοιμοι να υποδεχτείτε με χαρά το παρελθόν και να ζήσετε ξανά την ίδια μαγική εμπειρία. Μπαίνετε σε φάση επαναξιολόγησης των επιλογών σας και πιθανόν κάποιοι από εσάς να πειραματιστείτε με νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, θα δεχτείτε αρκετά μηνύματα και πιθανόν  να συνομιλήσετε με το άτομο που σας έχει κλέψει τη καρδιά. Αποφύγετε όμως να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας και διατηρήστε τις αποστάσεις. Θα κερδίσετε χρόνο μαζί με τις εντυπώσεις.