Ο Άρης, ο πλανήτης που ταυτίζεται με την αρσενική ενέργεια και διαμορφώνει το εγώ, την προσωπικότητα μας, βρίσκεται στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο, δίνοντας μια αισθησιακή μορφή στην έκφραση μας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η θέση αυτή του Άρη είναι εύκολη, τουναντίον μας κάνει αρκετά ξερόκεφαλους, παθιαζόμαστε, θυμώνουμε με το ταίρι μας και δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με ημίμετρα. Έτσι ο Άρης στον Ταύρο ταυτίζεται με τις γήινες απολαύσεις και παρά τη απάθεια που μπορεί να βγάζει μερικές φορές προς τα έξω, αποζητά την ικανοποίηση του.

Ο Πλούτωνας ο πλανήτης του Κάτω Κόσμου , που κυριαρχεί στο ζώδιο του Σκορπιού είναι στον Αιγόκερω και συνεχίζει να μας πιέζει για να βγούμε από τα κουτάκια των κοινωνικών κλισέ και να ξεπεράσουμε τις δήθεν ιδέες μας.

Έτσι, στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ο Άρης και ο Πλούτωνας που έχουν κοινά σημεία, μια που ο Άρης κατά την παραδοσιακή αστρολογία είναι ο πλανήτης που κυριαρχεί στον Σκορπιό – θα συναντηθούν στην θετική όψη του τριγώνου ενδυναμώνοντας το ψυχικό δέσιμο ανάμεσα σε άτομα που συνδέονται ενεργειακά και δίνει την υπόσχεση της ένωσης.

Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της γης και του νερού γεννημένοι μέσα γ΄δεκαημέρου, γύρω από την 25η μοίρα.

 

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός 

Το τρίγωνο Άρη, Πλούτωνα ενδυναμώνει τη μόνιμη σχέση σας και συνειδητοποιείτε ότι πολλά προβλήματα μπορείτε πλέον να τα αφήσετε πίσω σας. Πείτε ναι σε μια σχέση που ανθίζει σε επαγγελματικό χώρο, μη φοβάστε να διεκδικήσετε την ευτυχία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα ενδυναμώνει βαθύτερες επιθυμίες και αναζητήσεις για να μπορέσετε να αποτινάξετε παλιούς ηθικούς κώδικες και να κάνετε την επανάσταση σας. Η γνωριμία με άτομο διαφορετικής νοοτροπίας οδηγεί σε πνευματική μεταμόρφωση

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Άρη, Πλούτωνα ξυπνά απαγορευμένες επιθυμίες και η επαφή σας με άτομο που διατηρείτε κρυφή σχέση θα γίνει πιο συχνή. Πιθανόν να οδηγηθείτε σε οριστικές αποφάσεις που θα αναταράξουν όμως τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ακολουθείτε τη φωνή της συνείδησης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Άρη, Πλούτωνα ενδυναμώνει σχέσεις που έχουν ψυχικό υπόβαθρο και θα συνδεθείτε με το άτομο που μιλάει στην καρδιά σας. Έτσι, επηρεάζεστε θετικά και αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στα μάτια του αγαπημένου σας προσώπου. Στήριξη και ηθική ικανοποίηση.

 

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Άρη, Πλούτωνα θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και θα σταματήσετε να αγνοείτε τα σημάδια κινδύνου, με αποτέλεσμα να βγείτε από σχέσεις που δεν σας εκφράζουν. Για μερικούς, η καθημερινότητα αλλάζει, καθώς συμπεριλαμβάνετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Το τρίγωνο Άρη, Πλούτωνα θα βγάλει προς τα έξω την ερωτική σας πλευρά που ίσως είχατε καταπιέσει και θα καταφέρετε να αποτινάξετε φόβους, αντιμετωπίζοντας τη σκιά σας. Η επαφή σας με άτομο που σας αγγίζει ψυχικά θα ανοίξει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Θα κάνετε την επανάσταση σας.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Άρη, Πλούτωνα θα μεταμορφώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο καθώς γίνονται αποκαλύψεις που σοκάρουν. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο για εσάς να αποδεχτείτε τις νέες συνθήκες, ωστόσο προχωράτε προς νέες επιλογές που σας χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Άρη, Πλούτωνα θα ενδυναμώσει την εικόνα που έχετε εσείς για τον εαυτό σας με αποτέλεσμα να κερδίσετε στο ερωτικό παιχνίδι του ανταγωνισμού. Ξεπερνάτε φόβους, συναισθήματα ηττοπάθειας και συνειδητοποιείτε ότι τίποτα δεν μπορεί να σας απομακρύνει από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Άρη , Πλούτωνα θα σας κάνει πιο σχολαστικούς σε σχέση με τις επιλογές σας και θα σταματήσετε να ξοδεύετε την ενέργεια σας σε άτομα που δεν εκτιμούν την παρουσία σας. Ο ρεαλισμός αλλά και η αγάπη εαυτού θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που δικαιώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Άρη, Πλούτωνα οδηγεί σε μεταμορφωτικές σχέσεις , αρκεί να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις που κατά βάθος σας τρομάζουν. Το πεδίο είναι εύφορο για να μπείτε σε μια ενδιαφέρουσα κατάσταση με άτομο που ασκεί κάποιου είδους εξουσία πάνω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Άρη, Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία να αποτινάξετε από πάνω καταπιεστικούς συντρόφους και να αναζητήσετε την ελευθερία σας. Πιθανόν η ρήξη να σας πονέσει αλλά σταδιακά σας απελευθερώνει. Έρχεστε σε επαφή με τον αληθινό σας εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Άρη, Πλούτωνα θα ικανοποιήσει την επιθυμία σας να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά και να διαπιστώσετε την γοητεία που ασκείτε πάνω του. Γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο οδηγούν σε ευχάριστες συναντήσεις. Περνάτε από την θεωρία στην πράξη.