Στη σημερινή εποχή που ζούμε παρατηρούμε ότι αυξάνεται ο αριθμός των διαζυγίων και ο θεσμός της οικογένειας κλονίζεται ή αλλάζει μορφή .

Έτσι και παρά τις εξωτερικές περίεργες συνθήκες όλο και πιο πολλά ζευγάρια καταλήγουν στην λύση του διαζυγίου, αποφεύγοντας τον συμβιβασμό και την υποχρεωτική συγκατοίκηση.

Έτσι πάμε να εξετάσουμε και σύμφωνα πάντα με την Αστρολογία ποια είναι τα ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στο διαζύγιο και τι είναι αυτό που τους σπρώχνει σε μια τέτοια απόφαση;

 

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός 

Ο Κριός από τη φύση του παρορμητικός θα προχωρήσει στη λύση του διαζυγίου απλά γιατί βαρέθηκε ή νιώθει ότι χάνει την ανεξαρτησία του. Είναι βιαστικός και ανυπόμονος και για αυτό δεν μπορεί να συμβιβαστεί. Όμως μπορεί να το μετανιώσει και να παντρευτεί ξανά το ίδιο άτομο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα αποφύγει το διαζύγιο γιατί του αρέσει η οικογένεια και δεν μπορεί να φανταστεί ότι πρέπει να παραδεχτεί το «λάθος» του. Έτσι θα προσπαθήσει να βρει λύσεις ακόμα και εάν υπάρχει και το τρίτο πρόσωπο. Δεν χαλάει εύκολα ότι έχει φτιάξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δύσκολα παντρεύεται και για αυτό δύσκολα χωρίζει. Θα πρέπει να περνάει πολύ άσχημα και τα προβλήματα να είναι ανυπέρβλητα. Εφόσον όμως αποφασίσει να βγει από έναν γάμο και κυρίως λόγω έλλειψης επικοινωνίας, θα το ξεπεράσει σχετικά γρήγορα. Δεν θέλει να καταπιέζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δύσκολα θα επιλέξει το διαζύγιο καθώς θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια και θα το κάνει μόνο όταν πάρει και την συγκατάθεση της οικογενείας του και βέβαια νιώσει την έλλειψη αγάπης από το ταίρι του. Συζητάει με τις ώρες για να λύσει τα προβλήματα του, αλλά δεν συμβιβάζεται.

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι κολλημένος με την εικόνα του προς τα έξω και δεν χωρίζει εύκολα παρά μόνο όταν τίθεται θέμα απιστίας. Γενικά μπορεί να παραμένει σε έναν γάμο και για τα μάτια του κόσμου. Αποφεύγει τις προσωπικές αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο που θα εξετάσει εξονυχιστικά τους λόγους που θέλει ή πρέπει να πάρει διαζύγιο και μετά θα αποφασίσει. Βέβαια μπορεί και να χωρίσει χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, απλά γιατί δεν μπορεί να δεχτεί τα ελαττώματα του /της συντρόφου του.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που δεν δέχεται να χωρίσει και θα κάνει τα πάντα να κρατήσει τον γάμο του. Συνήθως αποφεύγει να βλέπει την αλήθεια και δεν του αρέσει να ξεβολεύεται. Ο μόνος λόγος να χωρίσει είναι να το θέλει ο /η σύζυγος του/της.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν θέλει την ανασφάλεια που γεννά η σχέση με διαφορά ηλικίας και για αυτό θα περάσει την λεγόμενη ψυχολογική κρίση, πριν πει το ναι και κυρίως εάν είναι να επιλέξει ένα άτομο που είναι νεότερο. Βέβαια ενώ πάντα υποκύπτει στα πάθη του, εσωτερικά αμφιβάλλει την επιλογή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν χωρίζει εύκολα γιατί αργεί να δεσμευτεί, άρα είναι αρκετά συνειδητοποιημένος τι θέλει και τι όχι. Ο μόνος λόγος να χωρίσει είναι η απιστία και φυσικά εαν νιώσει ότι στερείται η ελευθερία του. Γενικά όμως αποφεύγει τον χωρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που θα επιλέξει το διαζύγιο, εάν θίγονται τα συμφέροντα του και παραδόξως όχι τα συναισθήματα του. Γενικά ακολουθεί το δρόμο της λογικής και αποφεύγει τα δράματα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δυσκολεύεται να χωρίσει απλά γιατί δεν έχει απαιτήσεις μέσα στον γάμο του και ίσως λείπει πολλές ώρες. Έτσι συνήθως καταλήγει στο διαζύγιο μόνο και εφόσον το θέλει το ταίρι του. Πολιτισμένα αντιμετωπίζει την κατάσταση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που μπορεί να κάνει πάνω από ένα γάμο και το διαζύγιο είναι κάτι σαν αναγκαίο κακό. Εύκολα πληγώνεται αλλά δύσκολα εγκαταλείπει τη μάχη. Έτσι μπορεί να παντρευτεί δύο φορές το ίδιο άτομο.