Λέγεται πως οι Δίδυμες Φλόγες είναι μια Ψυχή που έχει χωριστεί σε δύο σώματα και μέσα από το ταξίδι της ενσάρκωσης ψάχνει για την ένωση της. Όμως επειδή αυτό μπορεί να μην είναι αποδεκτό από όλους, μπορώ να ονομάσω τις Δίδυμες Φλόγες μια σχέση με έντονο Ψυχικό Δέσιμο, και βέβαια αυτή η σχέση δεν μπορεί να είναι συμβατή με τα κοινωνικά πρότυπα. Συνήθως η γνωριμία των δίδυμων Φλογών γίνεται τυχαία και αμέσως και τα δύο άτομα αισθάνονται μια δυνατή έλξη και εισβάλλει ο έρωτας.

 

Ένας έρωτας όμως που αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια,  καθώς η αρσενική και θηλυκή ενέργεια μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο εξέλιξης και για αυτό υπάρχει η περίοδος της θεραπείας  ή αλλιώς της απομάκρυνσης. Στόχος βέβαια του ταξιδιού, είναι και σύμφωνα με το σχέδιο της Ψυχής  η ισορροπία της αρσενικής θηλυκής ενέργειας πρωτίστως, σε κάθε άτομο ξεχωριστά, και μετά η γείωση των ενεργειών και η δημιουργία σχέσης στο σημείο ΜΗΔΕΝ, την πλήρη ουδετερότητα.

 

Πρωτίστως, πρέπει να επισημάνω ότι η παρουσία της θηλυκής ενέργειας μέσα στο φυσικό περιβάλλον της αρσενικής ενέργειας δίνει φως, και βοηθάει στην ανύψωση της δόνησης της σχέσης, με αποτέλεσμα τα δυο άτομα να γίνονται πιο παραγωγικά, έχουν υψηλούς στόχους και εργάζονται για το ανώτερο καλό, το δικό τους, αλλά και του περιβάλλοντός τους.

Ωστόσο, και πολλές φορές βλέπουμε το άτομο που εκπροσωπεί την αρσενική ενέργεια να πέφτει σε κάθε είδους εθισμούς ή περίεργες συμπεριφορές και αυτό δυσχεραίνει την ένωση και καθυστερεί το ταξίδι.

Έτσι, λοιπόν,  γιατί συμβαίνει αυτό ;


ΣΕΝΑΡΙΟ 1  (δεν έχουν συναντηθεί οι Δίδυμες Φλόγες)

γιατί  το άτομο που εκπροσωπεί την αρσενική ενέργεια είναι βυθισμένο στο Μάτριξ, δεν έχει επαφή με την διαίσθηση του και εκλογικεύει τα πάντα , λειτουργεί με το μυαλό..   Αυτό συμβαίνει γιατί η αρσενική ενέργεια έχει ψυχικά κενά,  συνήθως δεν έχει επαφή με το τσάρκα της καρδιάς,  και δεν είναι αφυπνισμένη, με αποτέλεσμα να θέλει να γεμίσει συναισθηματικά με εφήμερες σχέσεις , σεξ ή τοξικές ουσίες και άλλες συμπεριφορές.

ΣΕΝΑΡΙΟ 2.  (έχουν συναντηθεί οι Δίδυμες Φλόγες)

γιατί η ενέργεια του φόβου(από το άτομο που εκπροσωπεί την θηλυκή ενέργεια) είναι πολύ ισχυρή και «επιτίθεται» στην αρσενική ενέργεια, με αποτέλεσμα να πρέπει να διοχετευτεί κάπου, καθώς το σημείο ισορροπίας, η διαφορετικά, η ένωση των δίδυμων φλογών επιτυγχάνεται μόνο όταν βρίσκονται και τα δυο άτομα στο σημείο Μηδέν, στην πλήρη ουδετερότητα.{θυμήσου  το push (πιέζω) και pull (απωθώ) φαινόμενο ή αλλιώς runner , chaser. (φυγάς /κυνηγός).

Τι μπορεί να γίνει ;

  • Η θηλυκή ενέργεια   να συνειδητοποιήσει τη σχέση αυτή και να δουλέψει στο πεδίο της ανιδιοτελούς αγάπης, αποδεχόμενη όμως, ότι το ενεργειακό πεδίο είναι Ένα,  Μια Ψυχή που έχει ενσαρκωθεί σε δύο σώματα.
  • η θηλυκή ενέργεια να επικεντρωθεί στους στόχους της, να αυτό-θεραπευτεί και βγαίνοντας από το φόβο , να τον μετουσιώσει  σε αγάπη.
  • Να απομακρυνθεί η θηλυκή ενέργεια από την αρσενική   με αγάπη,   εκτός εάν είναι ενεργειακά δυνατή και μπορεί να ισορροπήσει την ενέργεια του φόβου (fearbasedenergy) κατά την επαφή/επικοινωνία.

Tips

Να μην  ενοχοποιείται η  αρσενική ενέργεια και να επικρατούν συναισθήματα θυμού, καθώς η σχέση είναι μεταφυσική.. Εδώ θέλει όμως προσοχή να επισημάνω ότι πρέπει να μπαίνουν ενεργειακά όρια. Δεν θυματοποιείται η θηλυκή ενέργεια, ούτε γίνεται «μάρτυρας» των αδυναμιών της αρσενικής ενέργειας.

Η ανάλυση αφορά τις σχέσεις με έντονο Ψυχικό Δέσιμο και το ταξίδι προς την Ψυχή/την Συνειδητότητα,  όπου αναγνωρίζεται η ενέργεια του Φόβου, και όχι δυσλειτουργικές ναρκισσιστικές σχέσεις.

Πηγή :  https://www.oroskopos.gr/nea/didymes-floges-kai-ethismoi-25664