Λέγεται πως οι Δίδυμες Φλόγες είναι μια Ψυχή που έχει χωριστεί σε δύο σώματα και μέσα από το ταξίδι της ενσάρκωσης ψάχνει για την ένωση της. Όμως επειδή αυτό μπορεί να μην είναι αποδεκτό από όλους, μπορώ να ονομάσω τις Δίδυμες Φλόγες μια σχέση με έντονο Ψυχικό Δέσιμο, και βέβαια αυτή η σχέση δεν μπορεί να είναι συμβατή με τα κοινωνικά πρότυπα. Συνήθως η γνωριμία των δίδυμων Φλογών γίνεται τυχαία και αμέσως και τα δύο άτομα αισθάνονται μια δυνατή έλξη και εισβάλλει ο έρωτας

Πολλές φορές έχω τονίσει ότι οι Δίδυμες Φλόγες ενσαρκώνονται την ίδια χρονική περίοδο , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι μαζί , σε μια κανονική σχέση. Αυτό εξαρτάται από το συμβόλαιο της ψυχής, τα εξελικτικά μαθήματα που έχετε να λάβετε και φυσικά από την ελεύθερη βούληση(όσο μπορεί να λειτουργήσει μέσα στο μάτριξ)

Το ταξίδι των Δίδυμων Φλογών είναι για γενναίες ψυχές και απευθύνομαι περισσότερο στην θηλυκή ενέργεια που περνάει επώδυνα την περίοδο του αποχωρισμού, προσδοκά να ενωθεί με το άλλο της μισό και πολλές φορές χάνει τον εαυτό της.

 Έτσι ονομάζω την περίοδο που ζεις μακριά από την δίδυμη σου φλόγα σαν μια Μοναχική περίοδο και δεν είναι κακό να αποδεχτούμε ότι αυτό έτσι είναι και δεν αλλάζει εύκολα. Γιατί όμως γίνεται αυτό;

Γιατί  η θηλυκή ενέργεια πρέπει να κάνει την δουλειά, να αποταυτιστεί και να αλλάξει πλεύση, ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα μέσα στη ζωή της. Να βγει δηλαδή από το Μάτριξ, να απομυθοποιήσει συναισθήματα, να αποκτήσει την ουδετερότητα και να ταξιδέψει στην Πέμπτη διάσταση , όπου εκεί γίνονται οι υλοποιήσεις.

Δεν είναι εύκολο όμως.

Το βλέπουμε ότι το Μάτριξ, η σκιά , το εγώ ορθώνεται δυνατό να ανακάμψει αυτήν την πορεία και να φέρει την κατάθλιψη, την στεναχώρια, τον πόνο.

Είναι όμως και αυτό μια διαδικασία που σου ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να περάσει αρκεί να δεις την ζωή σου σαν έναν ρόλο και να μην ταυτίζεσαι τόσο με τα γεγονότα ή τους ανθρώπους.

Η μοναξιά είναι κατασκεύασμα του νου και μπορείς να την διαχειριστείς.

Βρες καινούργια ενδιαφέροντα, ασκήσου, διαλογίσου, προχώρησε προς κάτι καινούργιο που θα σε ανανεώσει. Μην πνίγεσαι σε μαύρες σκέψεις. Κάνε την επανάσταση του νου σου.

Και μην ξεχνάς ότι δεν υπάρχει πραγματική απόσταση ανάμεσα σε σένα και στην δίδυμη φλόγα σου. Είστε πάντα Ένα!

Η ανάλυση αφορά τις σχέσεις με έντονο Ψυχικό Δέσιμο και το ταξίδι προς την Ψυχή/την Συνειδητότητα,  όπου αναγνωρίζεται η ενέργεια του Φόβου, και όχι δυσλειτουργικές ναρκισσιστικές σχέσεις.

https://bit.ly/3SAUMKg