Έφτασε το καλοκαιράκι,  ανέβηκε το θερμόμετρο και η διάθεση μας έγινε πιο ερωτική, αισιόδοξη καθώς έρχονται στην επιφάνεια επιθυμίες βαθιά κρυμμένες και θέλουμε να ζήσουμε έναν έρωτα καυτό και τελείως απελευθερωτικό.  Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι πέφτουν οι άμυνες μας ακόμα και εάν είμαστε δεσμευμένοι με αποτέλεσμα πολλές σταθερές σχέσεις να τελειώνουν άδοξα αλλά και πολλές σχέσεις να ξεκινάνε ξαφνικά, μια που ο έρωτας το καλοκαίρι τείνει να είναι κεραυνοβόλος.

Τι «γράφουν» όμως τα ζώδια για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού είναι πιο επιρρεπή  σε καλοκαιρινές ερωτικές ιστορίες και ενδίδουν στα συναισθήματά τους ακόμα και εάν είναι σε σχέση ;

Κριός

Ο Κριός περιμένει το καλοκαιράκι για να ζήσει αξέχαστες εμπειρίες και θέλει να πάει μόνος του, διακοπές για να ξεφύγει από την ρουτίνα του χειμώνα, κάνοντας καινούργια πράγματα. Είναι σίγουρα έτοιμος να περάσει ένα καλοκαίρι αξέχαστο αλλά δεν είναι τόσο πιστός και αφοσιωμένος σε μια αγκαλιά. Λέει ναι σε εφήμερους καλοκαιρινούς έρωτες.

Ταύρος

Ο Ταύρος περιμένει το καλοκαιράκι για να περάσει όμορφα, να ξεκουραστεί και κυρίως να αφεθεί σε μια ξαπλώστρα χωρίς να πρέπει να κουνηθεί από τη θέση του. Είναι θετικός στους καλοκαιρινούς έρωτες αλλά και έτσι πετύχει η συνταγή και βρει το ταίρι του σε παραλία εξωτική, θα συνεχίσει τη σχέση και το χειμώνα. Λέει ναι στον καλοκαιρινό έρωτα και δεν αποκλείει την δέσμευση.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος περιμένει το καλοκαιράκι για να φλερτάρει, γνωρίσει κόσμο και κυρίως να μαζέψει εμπειρίες μέσα σε διαφορετικές αγκαλιές. Είναι το άτομο που μπορεί να χωρίσει το καλοκαίρι τη μόνιμη σχέση του για να μπορεί να κινείται ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς. Λέει ναι στους καλοκαιρινούς έρωτες χωρίς δέσμευση.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος περιμένει το καλοκαιράκι για να το περάσει με τους δικούς του ανθρώπους , δεν είναι τόσο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, εκτός εάν ανήκεις στο γνωστό κοινωνικό του κύκλο και αισθάνεται ασφάλεια. Γενικά δεν είναι ο τύπος που θα δώσει συνέχεια σε έναν καλοκαιρινό έρωτα, κρατάει επιφυλάξεις. Λέει ναι λοιπόν, αλλά υπό όρους.

Λέων

Ο Λέων περιμένει το καλοκαιράκι για να περάσει πολυτελείς διακοπές και «διαφημίζει» τις γνωριμίες που κάνει το καλοκαίρι , μια που βρίσκεται με άτομα που είναι κατά κάποιο τρόπο ..διάσημα και περνάει σχεδόν πάντα υπέροχα. Λέει ένα μεγάλο ναι σε καλοκαιρινούς έρωτες χωρίς κλισέ και προκαταλήψεις.

Παρθένος

Ο Παρθένος περιμένει το καλοκαιράκι για να το περάσει όπως το έχει οργανώσει, οπότε είναι συμμαζεμένος και συντηρητικός με τις γνωριμίες που θα κάνει  γιατί δύσκολα ερωτεύεται, συνήθως βρίσκει ατέλειες και δεν το προχωράει. Λέει ναι σε καλοκαιρινό έρωτα μόνο εάν ερωτευτεί και θέλει φυσικά να το ζήσει και το χειμώνα.

Ζυγός

Ο Ζυγός περιμένει το καλοκαιράκι για να ενδυναμώσει την προσωπική του ζωή και αναζητά την ευκαιρία για να βρει το ταίρι του και κολλάει στην νέα γνωριμία που θα κάνει. Δεν είναι όμως πιστός και γρήγορα μπορεί να αντικαταστήσει το ιδανικό ταίρι με μια νέα γνωριμία πιο ιδανική και σύμφωνα με τα λεγόμενα του. Λέει ναι σε καλοκαιρινούς έρωτες.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός περιμένει το καλοκαιράκι για να ζήσει τον παθιασμένο έρωτα και είναι έτοιμος για όλα, βέβαια εάν έχει σχέση δεν θέλει να αφήσει το ταίρι του, δεν αποκλείεται όμως να μπλεχτεί σε παράνομη σχέση και να αμαρτάνει χωρίς να τον καταλαβαίνει το ταίρι του. Λέει ναι σε καλοκαιρινούς έρωτες και υπερβάλλει όπως πάντα..

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν περιμένει το καλοκαιράκι για να ζήσει έναν έρωτα, αλλά είναι η ζέστη και η ανάγκη για περισσότερη ελευθερία και δεν αποκλείεται να χωρίσει γιατί θέλει να ζήσει χωρίς στενά όρια το πάθος του. Αγαπά  τα ταξίδια, τις ελεύθερες διακοπές με την παρέα του  και λέει ναι σε καλοκαιρινούς έρωτες και ας βρει τον μπελά του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως περιμένει το καλοκαιράκι για να ξεκουραστεί από τη δουλειά του, εάν και πολλές φορές παίρνει τη δουλειά στις διακοπές και έτσι δεν έχει χρόνο για καλοκαιρινούς έρωτες , συνήθως κινείται συντηρητικά και αποφεύγει τις «βαθιές » βουτιές. Πιθανόν λέει όχι σε καλοκαιρινούς έρωτες.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος περιμένει το καλοκαιράκι για να δει τους φίλους του , να περάσει όμορφα και συνήθως δημιουργεί φιλικούς δεσμούς και αποφεύγει τη δέσμευση. Είναι θετικός σε νέες γνωριμίες και έτσι θα παρασυρθεί από ένα πάθος καλοκαιρινό. Λέει ναι σε καλοκαιρινούς έρωτες αλλά χωρίς να συνδέεται συναισθηματικά.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι ερωτευμένος με το καλοκαιράκι και περιμένει την αφορμή , τη δικαιολογία για να ζήσει έναν έρωτα  πλατωνικό, από απόσταση ή μόνο λίγο ημερών , αρκεί να νιώσει συναισθήματα και να παρασυρθεί σε όνειρα και ..ψεύτικες ελπίδες. Λέει ναι σε καλοκαιρινούς έρωτες και πολλές φορές μένει δέσμιος των αναμνήσεων του.

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/kalokairinoi-erotes-kai-zodia-21906