Από τις 20 Δεκεμβρίου 2019,  η Αφροδίτη αποχαιρετά το ζώδιο του Κρόνου για να περασει σε ουράνιο σπίτι, στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2020.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο εκφράζει τη θηλυκότητα της με φιλελεύθερο τρόπο, είναι δηλαδή αρκετά προοδευτική, αντισυμβατική και χωρίς ταμπού. Αρκετά απενοχοποιημένη η θέση αυτής της Αφροδίτης και για αυτό, τα άτομα που την έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους είναι ανεξάρτητα, δεν επιθυμούν τη δέσμευση και συνάπτουν ερωτικές σχέσεις, χωρίς απαραίτητα να δένονται συναισθηματικά. Είναι αρκετά ψυχρό, απρόσωπο το συναίσθημα της ουράνιας Αφροδίτης και πολλές φορές κατηγορείται για ψυχρότητα και έλλειψη ενσυναίσθησης.  Επίσης η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπερδεύει τη φιλία με τον έρωτα με αποτέλεσμα οι φιλίες από τα παιδικά χρόνια να καταλήγουν σε ερωτικές σχέσεις, που συνήθως και λόγω της φθοράς του χρόνου είναι τελείως ανέραστες, χωρίς πάθος.

Όμως σημαντική εξωστρέφεια δείχνεις με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα είσαι πιο κοινωνικός, ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και το chattingθα γίνει ο τρόπος επικοινωνίας σου. Αναμένεται όλο και περισσότερα άτομα να απευθυνθούν σε ιστοσελίδες γνωριμιών και να θελήσουν να έχουν μια διαφορετική εμπειρία.

Αυτήν την περίοδο,  το χρήμα σπαταλιέται πιο εύκολα μια που η Αφροδίτη στον Υδροχόο μόνο μίζερη και τσιγκούνα δεν είναι, οπότε πιθανόν να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου,  κυρίως εκεί γύρω στις 22 Δεκεμβρίου 2019, όπου θα συναντηθεί στην όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό , γύρω στην 3η μοίρα. Αναμένονται ξαφνικές συναντήσεις, έρωτες κεραυνοβόλοι και γνωριμίες που γρήγορα εξελίσσονται χωρίς όμως να υπόσχονται διάρκεια. Οι σταθερές σχέσεις δέχονται πλήγματα , μια που υπάρχει έντονη η ανάγκη για απελευθερωμένες σχέσεις και αποστροφή για δέσμευση. ( επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι α΄δεκαήμερο ή με ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες από 1η έως 4η μοίρα).

Τέλος, Η θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο τονίζει το ενδιαφέρον μας για συλλογικές προσπάθειες, έχουμε περισσότερη ανάγκη να εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας με αλτρουισμό και γινόμαστε πιο ανοιχτοί σε κοινωνικές προσπάθειες που βοηθούν αδύναμες τάξεις.

Ανάλογα με τον ωροσκόπο σου, δες τον γενέθλιο σου χάρτη, για να καταλάβεις πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη και σύμφωνα πάντα με τον οίκο στον οποίο θα διελαύνει.

Ωροσκόπος Κριός η Αφροδίτη στον 11ο γενέθλιο σου οίκο,

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τις φιλικές σου σχέσεις, θα κινείσαι με μεγαλύτερη εξωστρέφεια το επόμενο διάστημα με αποτέλεσμα να ανέβει η δημοτικότητα σου. Έχεις όμορφες ιδέες, έμπνευση και θα δεις με ευκολία να επιτυγχάνεις στόχους, αρκεί να κινηθείς μαζί με άλλους και όχι ατομικά. Ερωτικά θα βιώνεις αρκετά σκαμπανεβάσματα, πιθανόν μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική ή καταλήγεις με αντισυμβατικά άτομα που όμως θα σου χαρίσουν αξέχαστες εμπειρίες. Πες ναι σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ομαδικές δραστηριότητες, αλτρουιστικά συναισθήματα.

Ωροσκόπος Ταυρος, ή Αφροδίτη στον 10ο γενέθλιο σου οίκο,

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας, με άτομα δηλαδή που κατέχουν ένα κύρος και μπορούν να σε βοηθήσουν στην εκπλήρωση των φιλόδοξων σχεδίων σου. Έχεις τη διάθεση να «χειραγωγήσεις» κάπως το περιβάλλον σου, ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις και το διάστημα είναι ιδανικό για να το κάνεις. Ερωτικά ενδέχεται να βιώνεις απαγορευμένες ή έντονα παθιασμένες σχέσεις, πιθανόν με άτομο που βρίσκεται σε ανώτερη θέση από σένα και έτσι διαταράσσονται οι ισορροπίες με αποτέλεσμα να νιώσεις αρκετά μετέωρος. Τέλος δέχεσαι προτάσεις που βοηθάνε στην κοινωνική σου άνοδο, πιθανόν μέσα μια επίσημη πρόταση δέσμευσης.

Ωροσκόπος Δίδυμος, ή Αφροδίτη στον 9ο γενέθλιο σου οίκο,

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας-ιδιοσυγκρασίας, πιθανόν να διαμένουν και σε διαφορετική πόλη ή χώρα καθώς και επαφή με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν σε πνευματικές εργασίες. Έχεις τη διάθεση να ρισκάρεις κάτι πρωτοποριακό, να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να ανατραπούν αρκετά αλλά και ευχάριστα οι συνθήκες της ζωής σου. Ερωτικά βιώνεις έναν έρωτα από απόσταση ή με άτομο που διαμένει στο εξωτερικό και ταξιδεύεις για να συναντήσεις τον/την αγαπημένο σου. Πιθανή μετοίκηση, σπουδές που ενισχύουν το βιογραφικό σου και αρκετές φιλοσοφικές αναζητήσεις.

 

Ωροσκόπος Καρκίνος, ή Αφροδίτη στον 8ο γενέθλιο σου οίκο

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί σχέσεις με έντονο ερωτισμό και σεξουαλική δραστηριότητα, πιθανόν ήδη να βιώνεις μια έντονα kinkyκατάσταση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σταθερή σου σχέση και να ζεις στην κόψη του ξυραφιού. Επίσης, έχεις τη διάθεση να συνεταιριστείς με άτομα οικονομικά ισχυρά, βγαίνοντας από την εσωστρέφεια σου και αυτό θα ωφελήσει τη τσέπη σου. Οικονομικά έτσι είσαι πολύ καλύτερα, μπορείς να ρυθμίσεις δάνεια ή οφειλές και γενικά θα τακτοποιήσεις με ευκολία εκκρεμότητες που σε ταλάνιζαν. Ερωτικά παθιάζεσαι με μια κατάσταση που βέβαια δεν «τηρεί τις προυποθέσεις». Τέλος, σεξουαλικές εμπειρίες με άτομα δυναμικά αναμένονται και νίκησε ταμπού και προκαταλείψεις.

Ωροσκόπος Λέων, ή Αφροδίτη στον 7ο γενέθλιο σου οίκο

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί σταθερές σχέσεις και συνεργασίες και πιθανόν να θελήσεις να επισημοποιήσεις χρόνιες σχέσεις κάνοντας ένα βήμα παρακάτω. Έτσι έχεις περισσότερη πειθώ αυτήν την περίοδο και μπορείς εύκολα να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, παραμερίζοντας εμπόδια και διεκδικώντας περισσότερα δικαιώματα από τους συνεργάτες σου. Ο ανταγωνισμός εξασθενεί και κινείσαι πιο δυναμικά. Ερωτικά είσαι δεμένος με το ταίρι σου και περνάς στιγμές αυξημένου πάθους, αλλά και έντονης συντροφικότητας. Πες όμως ναι (εάν είσαι ελεύθερος/η) σε αντισυμβατικό πρόσωπο που σε εξελίσσει.

Ωροσκόπος Παρθένος , ή Αφροδίτη στον 6ο γενέθλιο σου οίκο

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί την εργασιακή σου ζωή, τις επαφές με τους συναδέλφους σου και βελτιώνεται αρκετά η καθημερινότητα σου. Έχεις τη διάθεση να ανανεώσεις το χώρο σου, να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα που συνεργάζεσαι και να ανταλλάξετε ιδέες που θα εξελίξουν κοινές προσπάθειες. Δεν είναι περίοδος όμως σκληρής εργασίας και καταπόνησης για αυτό μπορείς να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Τάση για αύξηση κιλών.  Ερωτικά πιθανόν εμπλέκεσαι με άτομο που βρίσκεται μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Προσοχή σε κουτσομπολιά, σκάνδαλα.

Ωροσκόπος Ζυγός, ή Αφροδίτη στον 5ο γενέθλιο σου οίκο 

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί την ερωτική σου ζωή, θα γεννηθούν φλερτ με άτομα που σε εξιτάρουν επικίνδυνα και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σου, γιατί νιώθεις ότι αρέσεις στο αντίθετο φύλο. Επίσης θα έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς με νέες γνωριμίες, να ξεπεράσεις προσωπικά κολλήματα και το σίγουρο είναι ότι θα ζήσεις αξέχαστες ρομαντικές στιγμές. Επιτυχία έρχεται μέσα από επιχειρηματικά σχέδια ή τυχερά παιχνίδια. Πιθανά κέρδη. Ερωτικά δεν θα αναζητάς κάτι μόνιμο, πιθανόν να ξεκινήσει μια κατάσταση τελείως αντισυμβατική. Η σχέση σου με άτομα νεώτερα ή με τα παιδιά σου βελτιώνεται. Πιθανή εγκυμοσύνη.

 

Ωροσκόπος Σκορπιός, ή Αφροδίτη στον 4ο γενέθλιο σου οίκο

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί την οικογενειακή σου ζωή, θα συμφιλιωθείς με μέλη της οικογένειας σου και θα ζήσεις θερμές οικογενειακές στιγμές. Θα έχεις τη διάθεση να κατανοήσεις βαθύτερα συναισθήματα, να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό καταφύγιο και πιθανόν να δημιουργηθεί μια σχέση ουσιαστικής επαφής και αγάπης. Εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας και οικονομικά οφέλη αναμένονται. Ερωτικά νιώθεις πως έχεις κατασταλάξει, είσαι πιο ώριμος να δεχτείς προτάσεις επισημοποίησης και δέσμευσης. Αρκετές οικογενειακές επισκέψεις θα τονώσουν το ηθικό σου και περίμενε να νιώσεις όμορφα.

Ωροσκόπος Τοξότης, ή Αφροδίτη στον 3ο γενέθλιο σου οίκο

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί την καθημερινότητα σου, τις επαφές σου με συγγενικά άτομα, φίλους που έχεις καιρό να δεις αλλά και θα γίνουν ερωτικές συναντήσεις ξαφνικές που θα σε συνεπάρουν. Θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις είτε μέσα από το διαδίκτυο,είτε με άτομα που συναντάς σε χώρους επιμόρφωσης ή κατά την διάρκεια μετακίνησης. Λαμβάνεις μηνύματα από άτομα που εξιτάρουν τη φαντασία σου και μεταμορφώνεται ο τρόπος που εκφράζεις τον ερωτισμό σου. Επίσης ευνοείσαι αρκετά, εάν δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Συμβόλαια, υπογραφές , εξέλιξη γραφειοκρατικών υποθέσεων. Αγορά μεταφορικού οχήματος.

Ωροσκόπος Αιγόκερως, η Αφροδίτη στον 2ο γενέθλιο σου οίκο  

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί την τσέπη σου, θα ωφεληθείς από μια νέα πηγή εσόδων και άμεσα θα νιώσεις τρομερή ανακούφιση. Ερωτικές κατακτήσεις επίσης ανεβαίνουν κατακόρυφα και νιώθεις πως είσαι πολύ γοητευτικός στο αντίθετο φύλο. Έτσι θα έχεις τη διάθεση να κυνηγήσεις την καλοτυχία σου, με το να είσαι πιο ανοιχτός σε προτάσεις ρομαντικές και μη, και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να φτιάξει αρκετά η ψυχολογία σου. Ο έρωτας είναι παθιασμένος και πιθανόν η γνωριμία γίνεται μέσα σε νέο επαγγελματικό χώρο. Τάση για ξόδεμα χρήματος και υπέρμετρος καταναλωτισμός.

Ωροσκόπος Υδροχόος, ή Αφροδίτη στον 1ο γενέθλιο σου οίκο

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αρχικά θα βελτιώσει την εμφάνιση σου μια που και εσύ θα θέλεις να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με την εικόνα σου. Οι επαφές σου με τους άλλους, είτε πρόκειται για συνεργάτες είτε για αγαπημένα πρόσωπα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις και ευνοείσαι ακόμα και οικονομικά. Έχεις λοιπόν τη διάθεση να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και πιθανά λάθη και να ξεκουραστείς είτε ψυχικά είτε σωματικά. Ο έρωτας είναι κάτι που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, μπορείς να εκμεταλλευτείς ξαφνικές γνωριμίες και να περάσεις όμορφα-μαγικά. Περιμένεις τα καλύτερα και χωρίς να κουραστείς ιδιαίτερα.

Ωροσκόπος Ιχθύες, ή Αφρροδίτη στον 12ο γενέθλιο σου οίκο

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φτιάχνει την ψυχολογία σου, καθώς θα έχεις δίπλα σου άτομα που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν με έμπρακτο τρόπο. Σαν από μηχανής θεός λειτουργεί αυτή η θέση και θα έχεις τη διάθεση να αντιμετωπίσεις εμπόδια, ή δύστροπους ανθρώπους και να διορθώσεις λάθη που είχαν γίνει και σε είχαν ταλαιπωρήσει. Ο έρωτας είναι μυστικός, είτε γιατί βρίσκεσαι σε απαγορευμένη σχέση και εδώ χρειάζεται να είσαι προσεκτικός, είτε γιατί δεν θέλεις ακόμα να αποκαλύψεις το ταίρι σου. Η ενασχόληση σου με οτιδήποτε εναλλακτικό ή μεταφυσικό κρύβει ευχάριστες ουράνιες εκπλήξεις.