Στις 25 Ιουνίου 2020 η Αφροδίτη ξεκινά την ορθή πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων όπου και θα κινείται στην σκιά της μέχρι τέλη Ιουλίου 2020, δηλαδή θα φτάσει στην 21η μοίρα όπου είχε ξεκινήσει την αναδρομή της.

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους έχει επηρεάσει την προσωπική μας ζωή αλλά και τη σχέση μας με το χρήμα με αποτέλεσμα να βιώνουμε σύγχυση και να νιώθουμε εκνευρισμό μέσα στην καθημερινότητα μας λόγω αναβολών, αλλά και απογοητεύσεων(ισχυρό το τετράγωνο Αφροδίτης –Ποσειδώνα).

Τώρα και παρά την κίνηση της στη σκιά της θα δώσει σημάδια ανανέωσης, βελτίωσης και ουσιαστικά έχουμε την ευκαιρία να βρούμε ένα νέο τρόπο μοτίβο συνύπαρξης πιο απελευθερωμένο και φιλικό, χωρίς αναγκαστικά να πρέπει να χάνουμε τον εαυτό μας, την ταυτότητα μας σε καταστάσεις που μας φθείρουν ψυχολογικά.

Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα αποκαλύψει την διπλή μας φύση το πως λειτουργούμε μέσα σε μια σχέση και πως τελικά το ταίρι μας αποτελεί το δίδυμο μας, τον καθρέφτη μας. Αυτό θα μας απελευθερώσει από μια ανούσια κριτική και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της κατανοήσης.

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός , Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες , Ιχθύες γεννημένοι από μέσα α’ δεκαημέρου μέχρι αρχές γ’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο από την 5η έως την 21η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεάσει την ερωτική κυρίως ζωή των ζωδίων, διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η ορθή πορεία της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις και μοτίβα δυσλειτουργικά συμπεριφοράς, υιοθετώντας ένα πιο ανάλαφρο τρόπο επιλογής συντρόφου, αλλά και συσχέτισης με το άλλο σας μισό. Απελευθερώνεστε έτσι σιγά σιγά από καταστάσεις που σας φθείρουν και σας κρατάνε στάσιμο. Νέα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο και ερωτικές συναντήσεις που θα σας δώσουν έμπνευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας βοήθησει να απαλλαγείτε από μακροχρόνιες καταστάσεις που δεν προχωράνε και ουσιαστικά ψάχνετε να βρείτε τον τρόπο να συνδεθείτε με άτομο που θα σας ανεβάζει ψυχολογικά. Αντιμετωπίζετε με πιο ανάλαφρο τρόπο την προσωπική σας ζωή και αυτό θα σας δώσει χαρά, αλλά και διάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Πιθανή γνωριμία σε εργασιακό χώρο ή ακόμα και με άτομο που μπορεί να σας ενισχύσει οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα σας ανανεώσει, καθώς αισθάνεστε ότι βρίσκεστε πάλι σε φόρμα και θα ανέβουν οι κατακτήσεις σας. Επίσης είστε σε φάση αποφάσεων καθώς νέα άτομα έχουν μπεί στη ζωή σας και πρέπει να κάνετε τον απολογισμό σας και να πείτε ναι σε ενδιαφέρουσες γνωριμίες που ταυτίζονται πιο πολύ με τα ενδιαφέροντά σας. Εάν βρίσκεστε σε σχέση πιθανόν να σας γίνει η πολυπόθητη πρόταση για επισημοποίηση και να διώξετε τις ανασφάλειες. Αποφύγετε μόνο τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους αφορά την ερωτική σας ζωή που κρατούσατε μέχρι μυστική και πιθανόν τώρα να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε αποκαλύψεις ή να αφήσετε πίσω σας μια κατάσταση που έχει βαλτώσει. Η επαφή σας με άτομο που σας εξιτάρει συνεχίζει να σας απασχολεί, καθώς είναι σημαντικό να αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας. Ευχάριστες, τρυφερές συναντήσεις μακριά από τα φώτα γνωστών και φίλων. Διατηρείστε λίγο ακόμα την ιδιωτικότητα σας.

ΛΕΩΝ

Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους σας επαναφέρει ενεργά μέσα στις δραστηριότητες σας, και πιθανόν να θέλετε να επενδύσετε περισσότερο τώρα στον εαυτό σας παρά στο ταίρι σας, διεκδικώντας την ελευθερία σας. Έτσι αναζητάτε κυρίως την παρέα των φιλών σας καθώς έχετε κάνει τον απολογισμό σας και εκτιμάτε ότι πρέπει να λυτρωθείτε από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Γνωριμίες, φλερτ, εξωστρέφεια και έντονη κοινωνικότητα. Σχέσεις πλατωνικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας ευεργετήσει τώρα σε προσωπικά θέματα, καθώς είτε θα προχωρήσετε σε επισημοποίηση είτε θα γνωρίσετε το άτομο που μπορεί να σας καλύψει συναισθηματικές, υλικές ανάγκες και να σας χαρίσει την κοινωνική ζωή που επιθυμείτε. Πιθανόν να πρέπει να προστατέψετε την σχέση σας από άτομα που σας ανταγωνίζονται. Αποφύγετε τις υπερβολές. Εύνοια και γνωριμία με πρόσωπο κύρους.

ΖΥΓΟΣ

Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας βοηθήσει τώρα στο να ανοιχτείτε πέρα από την ασφαλή σας ζώνη και να απεγκλωβιστείτε επιτέλους από οτιδήποτε χαλάει την ισορροπία σας. Ερωτικές συναντήσεις προβλέπονται κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού και ρομαντικές ιστορίες θα ξεκινήσουν πιθανόν από απόσταση. Διατηρείτε την καλή σας ψυχολογία, αφήστε πίσω παλιά προγράμματα και πειραματιστείτε με νέα άτομα,ίσως διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας. Σχέσεις αντισυμβατικές ολοκλήρωνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα εκτοξεύσει τώρα την σεξουαλική σας ζωή μια που φαίνεται να έχετε γνωρίσει το άτομο που θα καλύψει  όλες τις φαντασιώσεις σας. Απελευθέρωση από ταμπού και προκαταλείψεις και αφήνεστε στη ροή μιας έντονας ερωτικής σχέσης. Πιθανόν τάση για απιστία και εάν είστε δεσμευμένοι πρέπει να προσέχετε αρκετά τα νώτα σας, για να μην εκτεθείτε. Ερωτική εύνοια αλλά και γνωριμία μέσα από επαγγελματική συνεργασία. Τύχη .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα βοηθήσει τώρα στην βελτίωση της προσωπική σας κατάστασης είτε γιατί θα μπείτε σε μια σχέση ζωής είτε γιατι θα διορθωθούν τα προβλήματα που βιώνατε μέχρι τώρα οι αδέσμευτοι. Περισσότερο φλερτ, έντονος ερωτισμός και επιτυχία με το αντίθετο φύλο θα έχετε αυτήν την περίοδο και είναι η στιγμή που μπορείτε να εκφράσετε άνετα τα συναισθήματα σας. Προσοχή μόνο σε υπερβολές, αποφύγετε δηλαδή τις διπλές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί τώρα σχέσεις που ανθίζουν σε εργασιακό χώρο διώχνοντας τα εμπόδια και για αυτό τώρα πρέπει να οργανώσετε τα βήματα σας και για να μην εκτεθείτε. Έτσι λοιπόν, είστε σε μια φάση επαναξιολόγησης των προτάσεων που δέχεστε αλλά ακόμα όχι  έτοιμοι για να λάβετε τις οριστικές αποφάσεις. Απολαύστε το τώρα, το φλερτ και αποφύγετε τις δεσμεύσεις που μπορεί να σας πανικοβάλλουν αργότερα. Εκτονώστε την σεξουαλικότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και καλύτερη ψυχολογία και είστε πιο ανοιχτοί σε νέα φλερτ και ίσως να δημιουργήσετε μια ελεύθερη κατάσταση χωρίς δεσμεύσεις. Έτσι ευνοούνται σχέσεις με νεώτερα άτομα και θα σας διακρίνει μια ανάλαφρη διάθεση και μια μικρή δόση επιπολαιότητας. Οτιδήποτε σας βαραίνει τώρα θα προσπαθήσετε να το αποφύγετε και η τάση μιλάει για νέες γνωριμίες που στερούνται όμως το συναίσθημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και καλύτερη ψυχολογία και είστε πιο ανοιχτοί σε νέα φλερτ και ίσως να δημιουργήσετε μια ελεύθερη κατάσταση χωρίς δεσμεύσεις. Έτσι ευνοούνται σχέσεις με νεώτερα άτομα και θα σας διακρίνει μια ανάλαφρη διάθεση και μια μικρή δόση επιπολαιότητας. Οτιδήποτε σας βαραίνει τώρα θα προσπαθήσετε να το αποφύγετε και η τάση μιλάει για νέες γνωριμίες που στερούνται όμως το συναίσθημα.