.

 

 

H εαρινή Ισημερία , η έναρξη της άνοιξης πραγματοποιείται στις 20 Μαρτίου 2021 και σφραγίζεται με την είσοδο του ήλιου στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό.

Έτσι αμέσως αυτό σημαίνει ότι έφτασε η στιγμή να κάνουμε μια παύση για να αναλογιστούμε τι έχουμε καταφέρει μέχρι πρότινος και να χρειαστεί να πάρουμε νέες κατευθύνσεις, αλλάζοντας τη πορεία μας.

Είναι όμως μπροστάρης ο Ήλιος στον Κριό, και θέλοντας και μη, πρεπει να υιοθετήσουμε την παρορμητική φύση του ζωδίου και να αναλάβουμε νέες πρωτοβουλίες, κάνοντας νέα ξεκινήματα και να κόψουμε κάθε δυσλειτουργικό λώρο με τοξικά άτομα ή ένα δυσλειτουργικό παρελθόν.

Αυτό βέβαια θα γίνει μέσα από μια εσωτερική διαδικασία ανακάλυψης της αλήθειας, καθώς αναζητάμε και πολλοί από εμάς θα βρίσκουμε και όχι ανώδυνα (άρης σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό) το αληθινό κίνητρο που κρύβεται πίσω από κάθε επικοινωνία (Σελήνη στους Διδύμους) με τον εξωτερικό κόσμο .

Η Αφροδίτη είναι έτοιμη για την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού, ωστόσο παραμένοντας στο ζώδιο του Ιχθύ συμβάλλει στο να επιζητάμε άτομα , σχέσεις που βασίζονται στην ανιδιοτέλεια και έτσι κατά κάποιο τρόπο να αρνηθούμε τον εγωισμό που αυτην την στιγμή δεν μας εξυπηρετεί.

Έτσι και με τον Ερμή στους Ιχθύες μπορούμε και οραματιζόμαστε εύκολα εικόνες από το μέλλον που θα μας βγάζουν νοητά από την προσωρινή μιζέρια (που μας επιβάλλει τετράγωνο Κρόνου , Ουρανού).

Ενώ Ο Δίας στον Υδροχόο δεν μας καταπιέζει , καθώς μας δίνει δυνατότητες έκφρασης μέσα από συλλογικές κινήσεις, ο Ποσειδώνας θα χαλάει την εικόνα, και η φυλακή θα είναι πάντα εκεί.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω τέλος οδηγεί σε θετικές μεταμορφώσεις, αρκεί να βλέπουμε τη γέννηση μετά από κάθε τέλος.

Πάντα όμως η Εαρινή Ισημερία , είναι μια έναρξη που φέρνει νέα ξεκινήματα και ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη μας, μπορούμε να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις, καθώς δεν πρέπει να μοιρολατρούμε και να χάνουμε το στόχο μας.

 

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός 

Ενάρξεις σε θέματα προσωπικά οδηγούν στο να αποτινάξετε τις δυσλειτουργικές συνήθειες που έχετε υιοθετήσει και να διαταράξετε την ηρεμία μέσα στο περιβάλλον σας που τώρα πρέπει να συμβιβαστεί στις νέες σας αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Εαρινή Ισημερία , θα βουτήξετε μέσα στο εσωτερικό κομμάτι του εαυτού σας, με αποτέλεσμα να βγείτε ακόμα πιο δυνατοί και σίγουροι για τα θέλω σας. Ενάρξεις που μηδενίζουν τελείως το παρελθόν, μια που τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν είναι οριστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα μπορείτε να ξεκουράσετε το μυαλό σας από εμμονές και φοβίες και να πρωτοστατήσετε σε ένα περιβάλλον που σας εκφράζει και στηρίζει. Ενάρξεις που υποδηλώνουν ότι αλλάζετε, δεν μπορείτε να υποστηρίξετε τα θέλω σας διαφορετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ενοχική σας ταυτότητα επιμένει να σας παρασύρει σε σκοτεινά μονοπάτια και για αυτό τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξετε το φως, ακόμα και εάν πρέπει να συγκρουστείτε. Εκκινήσεις που σας βγάζουν μπροστά, ίσως σας τρομάζει η δημοσιότητα.

 

ΛΕΩΝ

Επιχειρείτε να αποδεχτείτε τα αληθινά σας συναισθήματα και ακόμα ότι έχετε αλλάξει και δεν μπορεί να είστε το άτομο που αφήνατε τα πράγματα στην τύχη τους. Ενάρξεις που αφορούν το κυνήγι των προσωπικών σχεδίων, τελείως απαλλαγμένοι από το κοινωνικό γίγνεσθαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Φόβοι, άγνωστα συναισθήματα και ενοχικά σύνδρομα, όλα τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια για να καταπολεμήσετε ότι σας οδηγεί σε λάθος επιλογές και τώρα θα κάνετε την επανάσταση σας. Κοστίζει κάθε βήμα σας προς τα μπρος αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος..

ΖΥΓΟΣ

Επιλέγετε την απελευθέρωση μέσα από συνθήκες «κράτησης» και αφήνετε πίσω σας ότι σας έχει πληγώσει ή αποθαρρύνει. Θέλοντας και μη δοκιμάζεστε ξανά μέσα από σχέσεις που σας στέλνει το πεπρωμένο. Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο κάλεσμα της μοίρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υιοθετώντας ένα πιο υγιεινό τρόπο διαβίωσης, ξεκινάτε να απομακρύνετε την τοξικότητα και η αλλαγή γίνεται πάντα μέσα από απλά, καθημερινά πράγματα. Ξεκαθαρίσματα γύρω από την πρακτική πλευρά της ζωής σας θα οδηγούν σε απελευθέρωση. Εργασιακά δηλώνετε διαθέσιμοι και έτοιμοι για το καινούργιο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεπερώντας συναισθήματα αμφισβήτησης και κατωτερότητας που αναπτύχθηκαν κυρίως μέσα από την συσχέτιση σας με το άλλο φύλο, θα δρομολογήσετε την αλλαγή πορείας και μάλιστα, χωρίς ένα δάκρυ. Επιλέγετε τη χαρά από το δράμα. Βάζετε αγαπημένα όρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποζητάτε τη θαλπωρή και τη συναισθηματική ασφάλεια αρχικά μέσα από διαδικασίες αποδοχής του εαυτού σας και μετά θα στηριχθείτε συναισθηματικά σε αγαπημένα πρόσωπα. Απλά το δούναι και λαβείν θα είναι το μόττο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνειδητοποιείτε τη δύναμη της σκέψης και ετοιμάζεστε για αλλαγές που θα σας βγάλουν από το χάος και την αρνητικότητα. Αργά αλλά σταδιακά , επιλέγετε να ταίζετε το νου σας με ότι σας χαρίζει εξέλιξη. Νέες εκκινήσεις που αφορούν επαγγελματικά σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθετε πως το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι ανεξαρτησία είτε γύρω από συναισθηματικά είτε από οικονομικά ζητήματα. Έτσι κινείστε πάντα ορθολογιστικά χωρίς να σημαίνει ότι θα πατήσετε επί πτωμάτων.. Απλά κοιτάτε το συμφέρον σας.