Ο Δίας ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης, αλλά και της λεγόμενης «ηθικής», καθώς συνδέεται με την φιλοσοφία μας, θα περάσει στο ζώδιο του Ουρανού, τον Υδροχόο και θα επηρεάσει την ερωτική μας ζωή. Έτσι θα αποκτήσει κάποιο νόημα η προσωπική μας κατάσταση, γιατί ο Δίας στον Υδροχόο θα μας υποσχεθεί την εξέλιξη, καθώς και την απελευθέρωση μας από τοξικά, μίζερα συναισθήματα.

Και αυτό γιατί ο Υδροχόος είναι ορθολογιστής και έχει όραμα που είναι να αναδείξει την ανθρώπινη φύση με έναν τόνο απρόσωπο, και όχι τόσο συναισθηματικό. Επίσης ο Υδροχόος απεχθάνεται κάθε είδους εμμονή, αλλά και τάσεις ζήλειας και κτητικότητας και είναι περισσότερο φίλος παρά εραστής.

Έτσι και από τις 19 Δεκεμβρίου 2020 και για ένα χρόνο ( με ένα διάλειμμα μέσα Μαΐου έως τέλη Ιουλίου 2020 που θα εισέλθει στον Ιχθύ) θα εμπλουτίσει τη προσωπική μας ζωή και θα δημιουργηθούν σχέσεις από το πουθενά, απρόοπτα και με μια ιδιαιτερότητα.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός

Ο Δίας από τον Υδροχόο θα βελτιώσει αρκετά την ψυχολογία σου αλλά και θα καλμάρει την παρορμητική σου φύση. Αναζητάς έναν άνθρωπο που μπορείς να μοιράζεσαι κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα και δεν αποκλείεται να τον βρεις μέσα στον φιλικό σου κύκλο. Το σίγουρο είναι ότι θα ανέβει η κοινωνική σου ζωή με αποτέλεσμα να έχεις πολλές προτάσεις. Καταπιεστικές σχέσεις δεν πρόκειται να διατηρηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας από τον Υδροχόο θα βοηθήσει στην κοινωνική σου άνοδο και μέσα από την συναναστροφή σου με άτομα κύρους μπορείς να επιλέξεις το ταίρι που μπορεί να σε αναδείξει. Βέβαια ενδέχεται η σχέση που θα δημιουργηθεί να είναι αρκετά έντονη ή παρακινδυνευμένη και όχι τόσο αποδεκτή από το περιβάλλον. Ωστόσο έχεις την ευκαιρία να ζήσεις το όνειρο δίπλα σε ένα άτομο που σε στηρίζει και κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας από τον Υδροχόο θα βοηθήσει να απαγκιστρωθείς από μια τοξική σχέση και να ζήσεις τον έρωτα όπως τον έχεις φανταστεί. Ευνοούνται αρκετά σχέσεις από απόσταση αλλά και πιθανόν τώρα ένας πλατωνικός έρωτας να πάρει σάρκα και οστά. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε δυσλειτουργικό και να κάνεις μια νέα αρχή. Πιθανόν και να μην επιθυμείς τη δέσμευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας από τον Υδροχόο θα σε βγάλει από την ρουτίνα της ερωτικής σου ζωής με αποτέλεσμα να γειώσεις κάθε σου ερωτική φαντασίωση. Μπορείς να ωφεληθείς και οικονομικά από τη σχέση σου και σίγουρα θα νιώσεις ότι λαμβάνεις όσα η ζωή σου έχει μέχρι τώρα στερήσει. Έτσι απολαμβάνεις έναν παθιασμένο έρωτα και ίσως ..απαγορευμένο. Έντονη ζήλεια και κτητικότητα.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας από τον Υδροχόο θα σου υποσχεθεί σταθερότητα, ασφάλεια και πιθανόν τη δέσμευση που τόσο καιρό αναζητούσες. Έτσι, θα μπορέσεις να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και θα ξεφύγεις από καταστάσεις που γεννούσαν ανασφάλεια και αμφιβολίες. Πιθανόν να πεις το ναι σε πρόταση γάμου. Τάσεις απιστίας σε χρόνιες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο Δίας από τον Υδροχόο θα βελτιώσει την ψυχολογία σου και θα βοηθήσει στο να έρθεις σε επαφή με άτομα που σε κατανοεί και θέλει να προσφέρει. Έτσι αναμένονται σχέσεις που θα έχουν υγιείς βάσεις και θα μπορείς να μοιραστείς την καθημερινότητα και τα προβλήματα σου. Ίσως θα λείπει ο ενθουσιασμός και το πάθος αλλά θα νιώθεις ήρεμος και κατασταλαγμένος.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας από τον Υδροχόο θα ευνοήσει την ερωτική σου ζωή και θα είσαι πιο δεκτικός στο καινούργιο και το διαφορετικό. Πιθανόν να συνδεθείς με άτομο νεότερο και έτσι να αλλάξει η ψυχολογία σου και να ανέβει η αυτοπεποίθηση σου. Έντονη ανάγκη να εκφράσεις με ελεύθερο τρόπο τα συναισθήματα σου και ίσως να θελήσεις να αποφύγεις την δέσμευση. Πολλές κατακτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας από τον Υδροχόο θα σου χαρίσει το ερωτικό καταφύγιο που έψαχνες τόσο καιρό και θα εισπράξεις τρυφερότητα και θαυμασμό από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Έτσι λοιπόν η ερωτική σου κατάσταση θα σου χαρίσει ψυχική ισορροπία αλλά και σθένος να αντιμετωπίσεις πιθανή λογοκρισία σχετικά με την επιλογή σου. Σχέση που σε εξελίσσει, καθώς έρχεσαι σε επαφή με τα συναισθήματα σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας από τον Υδροχόο θα διώξει τον αρνητισμό, την κατήφεια αλλά και την μοναχικότητα της προηγούμενης χρονιάς. Τώρα μπορείς να φλερτάρεις, να γνωρίσεις κόσμο και να ποντάρεις σε γνωριμίες που υπόσχονται κάποια ρομαντική εξέλιξη. Πιθανόν να μπεις σε σχέση ελεύθερη και χωρίς ταμπού. Έτσι αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης σου και θα πειραματιστείς με το διαφορετικό. Γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας από τον Υδροχόο θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου και θα μπορέσεις να φτιάξεις την προσωπική σου κατάσταση, γιατί πατάς γερά στα πόδια σου. Πιθανόν η σχέση που θα δημιουργηθεί να ταυτίζεται με τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα και να προωθήσεις τα σχέδια σου μαζί με το ταίρι σου. Σχέση δούναι και λαβείν. Και νιώθεις πως το σύμπαν, επιτέλους, σου συμπαραστέκεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιο σου θα υποσχεθεί εξέλιξη μέσα από μια γνωριμία που μπορεί να αντέξει στο χρόνο και να σε αποζημιώσει για ότι έχεις περάσει. Πιθανόν να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου ή και να πεις το ναι σε μια πρόταση επισημοποίησης. Εάν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις παράνομες δραστηριότητες, γιατί πιθανόν να εκτεθείς. Σχέσεις με άτομα γενναιόδωρα.

Ιχθύες

Ο Δίας στον Υδροχόο θα σε κάνει να πιστέψεις στην ανιδιοτελή αγάπη και ίσως συναντήσεις το άλλο σου μισό. Έτσι θα ζήσεις μια κατάσταση περίεργη και συγχρόνως μεταφυσική μια που θα αγαπάς αλλά και θα αγαπιέσαι απόλυτα, χωρίς όρια. Πιθανόν όμως να πρέπει να παλέψεις με ένα περιβάλλον που δεν δέχεται τις επιλογές σου. Μυστικός έρωτας που κρύβει κινδύνους αλλά και έντονες συγκινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/