Από τις 29 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2019 ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει σε ζώδιο που κυριαρχεί την Παρθένο με αποτέλεσμα να επικρατήσουν τα στοιχεία που εκφράζει το ζώδιο αυτό, όπως είναι ο ορθολογισμός και η υπεραναλυτικη σκέψη.

Υπό την επιρροή αυτή του Ερμή θα γίνουμε πιο πρακτικοί στη σκέψη μας, θα θελήσουμε να οργανώσουμε την καθημερινότητα μας, βάζοντας σε μια τάξη τα θέματα που αφορούν κυρίως την εργασία μας.

Ο Ερμής στην Παρθένο έχει την ικανότητα να ελέγχει το συναίσθημα μας και έτσι γινόμαστε πιο πρακτικοί αλλά κυρίως πιο αποτελεσματικοί.

Επίσης και λόγω του ότι η Παρθένος είναι το ζώδιο της προσφοράς, θα δούμε ότι έχουμε τη διάθεση να «υπηρετήσουμε» τους άλλους, αφήνοντας πίσω τις προσωπικές μας ανάγκες.

 

 

Έτσι και για να καταλάβεις πως θα σε επηρεάσει η εξαίρετη αυτή θέση του Ερμή , δες σε ποιο οίκο διελαύνει ο Ερμής και σύμφωνα πάντα με τον ωροσκόπο σου

Ο Ερμής στον 6ο σου οίκο (ωροσκόπος Κριός ) θα βελτιώσει εργασιακά ζητήματα με αποτέλεσμα να μπορέσεις να μιλήσεις περισσότερο για τα δικαιώματα σου αλλά και να γίνεις πιο παραγωγικός. Ασχολείσαι αρκετά με τη φυσική σου κατάσταση αυτήν την περίοδο και καλό θα ήταν να αποβάλλεις τοξικές συνήθειες που ξέρεις ότι σε βλάπτουν. Προσοχή μόνο σε υποσχέσεις που μπορεί να ακούσεις γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μην τηρηθούν.(Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα, Δία)

Ο Ερμής στον 5ο σου οίκο (ωροσκόπος Ταύρο) θα βελτιώσει την ερωτική σου ζωή , αφοσιώνεσαι περισσότερο στο να βρεις το ταίρι σου και να νικήσεις την μοναξιά και ανοίγεσαι σε νέες γνωριμίες. Επίσης μπορείς να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με επιχειρήσεις και νέες συνεργασίες και να ρισκάρεις, βέβαια πάντα λαμβάνοντας υπόψη όλους τους πιθανούς κινδύνους. Συζητήσεις θα γίνουν με νεώτερα άτομα και κυρίως εάν έχεις παιδιά θα συνειδητοποιήσεις ότι αφιερώνεις αρκετό από τον χρόνο σου στο να επιλύσεις πιθανά προβλήματα. Προσοχή σε απιστίες, (Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα, Δία)

Ο Ερμής στον 4ο σου οίκο (ωροσκόπος Δίδυμος) θα βελτιώσει τις οικογενειακές σου σχέσεις και έτσι θα έρθεις πιο κοντά στα άτομα που συνδέεσαι συναισθηματικά. Πιθανόν θα σε απασχολήσει ένα ακίνητο που αποτελεί μέρος κληρονομιάς και θα πρέπει να βρεις το καλύτερο τρόπο για να εκμεταλλευτείς την αξία του. Συζητήσεις γύρω από επισημοποίηση σχέσης. Μη δεσμεύεσαι (Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα, Δία)

Ο Ερμής στον 3ο σου οίκο (ωροσκόπο Καρκίνο) θα βελτιώσει τις επαφές σου με το συγγενικό σου περιβάλλον αλλά και τα άτομα που συναντάς καθημερινά. Διευκολύνεσαι σε μετακινήσεις , υπογραφές συμβολαίων καθώς και σε αγοραπωλησίες και εύκολα τώρα μπορείς να πετύχεις καλύτερες συμφωνίες. Σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο ή να αλλάξεις τον τρόπο που μετακινείσαι . Θα σε απασχολήσουν θέματα σπουδών. Προσοχή στα ψιλά γράμματα εάν πρόκειται να υπογράψεις συμβόλαια. (Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα, Δία)

Ο Ερμής στον 2ο σου οίκο (ωροσκόπο Λέοντα) θα βελτιώσει την πρακτική πλευρά της ζωής σου καθώς θα μπορέσεις να ακολουθήσεις νέους τρόπους εύρεσης εισοδήματος και αξιολογείς καλύτερα τις προτάσεις που θα σου γίνουν. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου γιατί είσαι πιο  αποτελεσματικός και πετυχαίνεις με μεγαλύτερη ευκολία τους στόχους σου και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Προσοχή μόνο μη ξοδέψεις άμεσα τα χρήματα που θα βγάλεις. (Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα, Δία)

Ο Ερμής στον 1ο σου οίκο (ωροσκόπο Παρθένο ) βελτιώνει την εικόνα σου προς τα έξω αλλά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυριές για να υλοποιήσεις στόχους αλλά και επιθυμίες. Αρχική η επαγγελματική σου ζωή θα πάρει μια νέα θετική τροπή και έτσι αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι σε φάση εκκινήσεων που θα σε δικαιώσουν. Ερωτικά θέλει προσοχή το διάστημα αυτό καθώς υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης . (Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα, Δία)

Ο Ερμής στον 12ο σου οίκο (ωροσκόπο Ζυγό) βελτιώνει αρκετά την ψυχολογία σου και θα δεις ότι θα βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου προσπαθώντας να ξεπεράσεις κάποιους δισταγμούς που είχες σχετικά με μια προσωπική σου κατάσταση. Βέβαια η θέση αυτή σε κάνει πιο εσωστρεφή και ίσως πριν πάρεις αποφάσεις φανείς αρκετά ψυχρός στους γύρω σου. Προσοχή μόνο να αποφύγεις τα κουτσομπολιά και καλό θα ήταν να μην αποκαλύψεις τους στόχους σου ακόμα και στα πολύ δικά σου πρόσωπα. (Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα, Δία)

Ο Ερμής στον 11ο σου οίκο (ωροσκόπο Σκορπιό) βελτιώνει τον φιλικό σου κύκλο, θα κοινωνικοποιηθείς αρκετά αυτό το διάστημα, θα έρθεις σε επαφή με άτομα που είχες καιρό να συναντήσεις και γενικά θα ποντάρεις στις δημόσιες σχέσεις σου. Επίσης μπορεί να συμμετέχεις σε ομαδικές προσπάθεις , να κάνεις εθελοντισμό ή να βρεις μια νέα απασχόληση που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου. Η ερωτική σου ζωή θα σε μπερδέψει καθώς ενδέχεται η συνάντηση με άτομο που ανήκει στο φιλικό σου κύκλο να έχει ερωτική εξέλιξη. (Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα, Δία)

Ο Ερμής στον 10ο σου οίκο (ωροσκόπο Τοξότης) βελτιώνει αρκετά την επαγγελματική σου κατάσταση αλλά και τις σχέσεις σου με άτομα που έχουν τη δύναμη να προστατέψουν τα συμφέροντα σου. Αρκετά θετική περίοδος να προωθήσεις και τα δικά σου προσωπικά σχέδια και να δεις την καριέρα σου να απογειώνεται . Έχεις το θάρρος αλλά την εμπειρία να διορθώσεις ότι πήγε στραβά και να βάλεις νέες γερές βάσεις που θα σε βοηθήσουν στην περαιτέρω εξέλιξη σου .  Επίσης θα ασχοληθείς αρκετά με την προσωπική σου ζωή προσπαθώντας να διώξεις ότι σε φθείρει και σε ρίχνει ψυχολογικά. Προσοχή σε εξαπατήσεις.  (Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα, Δία)

Ο Ερμής στον 9ο σου οίκο (ωροσκόπο Αιγόκερω) βελτιώνει τις σχέσεις σου με ανώτερα ιδρύματα, σπουδές, το εξωτερικό και πιθανά νομικά ζητήματα που μέχρι τώρα εκκρεμούσαν και σε είχαν προβληματίσει. Επίσης μπορείς να βάλεις νέους στόχους , να επεκτείνεις αρκετά τους ορίζοντες σου, ακόμη αλλάζοντας τελείως τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Διανύεις μια φάση αναζήτησης νέων στόχων αλλά και μπορείς να διακρίνεις καλύτερα τι είναι αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και σε κάνει να χαμογελάς. Προσοχή μόνο σε συναισθήματα υπερασιοδοξίας. (Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα, Δία)

Ο Ερμής στον 8ο σου οίκο (ωροσκόπο Υδροχόο) βελτιώνει τη ερωτική σου ζωή , καθώς αποφασίζεις να δεις με ρεαλισμό την στάση αγαπημένου προσώπου και να βάλεις τα όρια σου. Οικονομικά ζόρια μπορεί να περνάς αλλά τουλάχιστον τώρα θα μπορέσεις να συννενοηθείς καλύτερα με άτομα που έχετε κοινή περιουσία και τελικά να βγεις κερδισμένος. Απέφυγε νέες οικονομικές συμμαχίες . (Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα, Δία)

Ο Ερμής στον 7 σου οίκο (ωροσκοπο Ιχθύ) βελτιώνει τις προσωπικές σου σχέσεις, μια που τώρα ανακαλύπτεις περισσότερα κοινά σημεία με το ταίρι σου και νιώθεις μεγαλύτερη ικανοποίηση. Οι προσωπικές σου σχέσεις γενικά ευνοούνται εάν και πολλές φορές θα πέφτεις σε αντιφάσεις και δεν θα ξέρεις εάν κάνεις το σωστό. Έντονα προβληματίζεσαι αλλά και δυναμώνεις συγρόνως. (Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα, Δία)