Στις 27 Οκτωβρίου 2020, ο Ερμής ξεκινάει το ταξίδι του παρέα με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Σκορπιού και θα παραμείνει μεχρι τις  1 Δεκεμβρίου 2020, ολοκληρώνοντας την τρίτη ανάδρομη πορεία του μέσα στο 2020. Βέβαια από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2020 θα επιστρέψει στον Ζυγό.  Ο πλανήτης Ερμής συνδέεται με την επικοινωνία , τον τρόπο έκφρασης μας και τώρα στο ζώδιο του Σκορπιού, μιλάει περισσότερο με τα μάτια, παρά με το στόμα. Έτσι γινόμαστε λιγομίλητοι, καχύποπτοι και έχουμε την τάση να ερμηνεύουμε τις καταστάσεις αλλά και την αύρα των ατόμων που συναναστρεφόμαστε.

Έτσι ξεκινάει πρωτίστως μια περίοδος ψυχολογικής ενδοσκόπησης και καλούμαστε να μεταμορφώσουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, ίσως αρχικά μπαίνοντας στον κόσμο των «εμμονών» και σιγά σιγά απομακρύνοντας δυσλειτουργικά μοτίβα σκέψης. Έτσι ξεψαχνίζοντας τον εαυτό μας αυτό το διάστημα μπορούμε να διαβάσουμε και τους άλλους ανθρώπους και κυρίως το άτομο που μας ενδιαφέρει. Είναι ερωτικός ο Ερμής στον Σκορπιό, αλλά δεν το εκφράζει ανοιχτά , μόνο υπόγεια και γράφει αρκετές φορές ιστορίες και τρόπους αποπλάνησης αλλά και εκδίκησης.

Ο Ερμής θα έρθει αντιμετώπος με τον Ουρανό στις αρχές του Οκτώβρη και μετά μέσα Νοέμβρη του 2020 που θα φέρουν ξαφνικές αλλαγές στη τσέπη μας αλλά και στα συναισθήματά μας. Το καλό είναι ότι εάν περνάμε μια δύσκολη περίοδο, τώρα ξαφνικά και από το πουθενά θα φλερτάρουμε θετικά με το Σύμπαν και θα πάρουμε ξαφνική ικανοποίηση.

Τα εξάγωνα του Ερμή με τον Δία, Κρόνο, Πλούτωνα (μετά την αναδρομή του)  βοηθούν σε οικονομικά θέματα, βέβαια αφού αφοσιωθούμε στην εκπλήρωση των στόχων μας, λαμβάνοντας και τις ανάλογες απολαβές.

Έτσι πάμε να δούμε πως θα μας επηρεάσει η θέση του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού που είναι αρκετά σιωπηλός, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την παρουσία του και το σκοτεινό, μαγνητικό του βλέμμα.

 

Για κάθε ζώδιο , διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Κριός

Η θέση του Ερμή στον Σκορπιό βάζει στο μικροσκόπιο αρχικά κοινά οικονομικά θέματα και πρέπει να προχωρήσετε σε ένα καλό ξεκαθάρισμα.  Η σεξουαλική σας ζωή θα είναι το ζητούμενο αυτήν την περίοδο και θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε σε άλλη διάσταση με το ταίρι σας, απελευθερώνοντας ταμπού και προκαταλήψεις.  Ανεβασμένη σεξουαλική λίμπιντο.

Ταύρος

Η θέση του Ερμή στον Σκορπιό βάζει στο στόχαστρο τη προσωπική σας ζωή αλλά και κάθε σταθερή σχέση της ζωής σας, με σκοπό να πάρετε αποφάσεις που θα οδηγήσουν ή σε επισημοποίηση ή σε ρήξη. Αποφάσεις για την ολοκλήρωση σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας αναμένονται. Περιμένετε αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Δίδυμοι

Η θέση του Ερμή στον Σκορπιό γεννά ενα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εργασιακές συνθήκες της ζωής σας, καθώς θα γίνει  ένα γερό ξεκαθάρισμα και κατευθύνεστε προς νέες επιλογές που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας. Αποφύγετε παρεξηγήσεις που μπορούν να προκύψουν μέσα στον εργασιακό χώρο και κουτσομπολιά που τρέφουν το παρασκήνιο. Αναζητήστε εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας για να καταπολεμήσετε τυχόν ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Καρκίνος

Η θέση του Ερμή στον Σκορπιό σας κάνει πιο ερωτικούς και αρχίζετε να ψάχνετε το νόημα της ζωής στα ερωτικά σας μια που νέες γνωριμίες ενδέχεται να σας αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο. Πιθανόν αυτήν την περίοδο να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας και να καταφέρετε να γεφυρώσετε κάθε επικοινωνιακό χάσμα. Αναζητάτε νέους τρόπους ψυχαγωγίας και χαλάρωσης. Επενδυτικά ρίσκα.

Λέων

Η θέση του Ερμή στον Σκορπιό θα αναταράξει την ψυχολογική σας κατάσταση,  καθώς μέσα από ένα γενικό ξεκαθάρισμα της προσωπικής σας ζωής θα μπείτε σε ένα νέο μοτίβο συνύπαρξης με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Συζητήσεις για δέσμευση, νέα σχέση αλλά και θέματα οικογενειακής φύσεως θα σας απασχολήσουν. Αναζητάτε το καταφύγιο σας και μπορείτε να κατασταλάξετε μετά όμως από ανατροπές και ξαφνικές εκπλήξεις.

Παρθένος

Η θέση του Ερμή στον Σκορπιό θα βοηθήσει στο να αλλάξει ο τρόπος σκέψης σας, να ξεφύγετε από το ρηχό τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας και αναζητάτε πλέον κάτι ουσιαστικό που να σας ιντριγκάρει. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με σπουδές, νέους τρόπους επιμόρφωσης και να ανακαλύψετε πιθανά κρυφά ταλέντα σας. Περιμένετε αποκαλύψεις που θα σας σοκάρουν.

Ζυγός

Η θέση του Ερμή στον Σκορπιό θα φέρει ανατροπές και σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σας προυπολογισμό και μπαίνετε σε φάση αναζήτησης ενός νέου εισοδήματος. Σχέσεις με άτομα που συνδέεστε συναισθηματικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και πιθανόν θα πρέπει να τολμήσετε ξεκαθαρίσματα που όμως θα ικανοποιήσουν το εγώ σας. Ξαναβρίσκετε την αξία σας μέσα από μια νέα απασχόληση ή σχέση.

Σκορπιός

Η θέση του Ερμή στο ζώδιο σας οδηγεί στο να αξιολογήσετε εκ νέου τις επιλογές σας και περνάτε μια περίοδο ουσιαστικής ενδοσκόπησης που βέβαια θα οδηγήσει στο να πάρετε αποφάσεις που ξεκαθαρίζουν τυχόν μισοτελειωμένες ιστορίες. Κρυφές ερωτικές σχέσεις ενδέχεται να αναζωοπυρωθούν και είναι στο χέρι σας να οδηγήσετε το άλλο άτομο κοντά σας. Ψυχολογικές τρικυμίες αναμένονται. Νέοι ξαφνικοί έρωτες.

Τοξότης

Η θέση του Ερμή στον Σκορπιό θα σας σοβαρέψει καθώς γίνεστε πιο εσωστρεφείς και θέλετε να ψυχαναλύσετε τα πάντα και τους πάντες. Ουσιαστικά κλείνεστε στον ευατό σας και αντικρίζοντας τις αδυναμίες σας θα θελήσετε να διώξετε τον κακό σας εαυτό. Περιμένετε να αναζωοπυρωθεί το παρελθόν και μια κρυφή ιστορία αγάπης. Μεταφυσικές τάσεις και εναλλακτικές θεραπείες μεταμορφώνουν τον τρόπο σκέψης και δράσης. Προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις και αποφύγετε το παρασκήνιο.

Αιγόκερως

Η θέση του Ερμή στον Σκορπιό επηρεάζει την στάση σας απέναντι στον φιλικό σας κύκλο και θα φέρει κοντά σας νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας. Κάθε στόχος και όραμα τώρα είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί, καθώς νιώθετε πως η διαίσθηση σας λειτουργεί καλύτερα και εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτό σας. Ερωτικά διλήμματα και ανατροπές μέσα σε μια φιλική σχέση.

Υδροχόος

Η θέση του Ερμή στον Σκορπιό αλλάζει την επαγγελματική σας θέση,  αλλά και στάση και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει εξέλιξη παρά τις δυσκολίες που μπορεί να βιώνετε. Ασυννενοησία και ανατροπές στη σχέση σας με πρόσωπα κύρους θα σας κάνουν να νιώθετε άβολα, ωστόσο μπορείτε να βρείτε νέους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης των καταστάσεων. Προτάσεις που σας ξεβολεύουν.

Ιχθύες

Η θέση του Ερμή στον Σκορπιό θα σας απελευθερώσει, καθώς μέσα από τις επαφές σας με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας θα πετάξετε τη μάσκα και το κατεστημένο, ακολουθώντας μόνο ότι σας εκφράζει αληθινά. Νομικά ζητήματα επανέρχονται για να επαναξιολογηθούν και πιθανόν να συζητήσετε μια πρόταση μετοίκησης στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη. Σχέσεις από απόσταση θα σας απασχολήσουν σοβαρά.