Στις 18 Φεβρουαρίου 2021 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ποσειδώνα , στους Ιχθύες ολοκληρώνοντας το ταξίδι του στον γενέθλιο κύκλο.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες φωτίζει εσωτερικά κομμάτια του εαυτού μας, που συνήθως κρύβονται πίσω από την προσωπικότητα. Βέβαια αυτό δεν οδηγεί πάντα σε αποκαλύψεις, ωστόσο μπορούμε να περάσουμε σε κατάσταση αποδοχής και ειλικρινής αναγνώρισης των κρυφών μας σημείων.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες όμως κρύβει τον κίνδυνο της εξιδανίκευσης και αυτό συχνά αλλοιώνει την εικόνα μας προς τα έξω.

Σε γενικές γραμμές όμως ο Ήλιος στους Ιχθύες θα δώσει έμφαση σε συναισθήματα συμπόνιας, αλληλεγγύης και θα χαθούν σημαντικά τα Όρια μέσα στις προσωπικές σχέσεις.

Κατά την παραμονή του ο Ήλιος στο ζώδιο του Ιχθύ, στις 25 Φεβρουαρίου 2021, θα συναντήσει τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε άτομα που είχαν χάσει έδαφος μέσα στη σχέση τους με αποτέλεσμα να επικρατήσει η αλληλοκατανόηση και  αλληλοϋποστήριξη.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της γης Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες (α δεκαημέρου) γύρω από την 7η μοίρα.

Από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου 2020 ο  Ήλιος συνδέεται με τον Ποσειδώνα και κατόπιν με την Αφροδίτη και υπόσχεται ένωση, συμφιλίωση σε άτομα που είχαν απομακρυνθεί από το ταίρι τους, ωστόσο ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος της εξιδανίκευσης –εξαπάτησης. Μέρες συναισθηματικής έκφρασης, ρομαντισμός.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες αλλά και ο μεταβλητός σταυρός , Δίδυμοι , Τοξότες , Παρθένοι, Ιχθύες . τέλος β’ δεκαημέρου και αρχές γ δεκαημέρου.  

 

Στις 16 Μαρτίου 2021 ο Ήλιος από τους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει επαφές με άτομα που έχουν ένα κύρος και υπόσχονται εξέλιξη . Προτάσεις δέσμευσης , επισημοποίησης. Σχέσεις με βάθος .

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του νερού , Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες αλλά και τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι μέσα γ’ δεκαημέρου. (γύρω από την 26η μοίρα)

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός 

Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες σας κάνει να γυρνάτε στο παρελθόν και θα δώσετε ευκαιρία σε άτομο που πιθανόν να σας είχε πληγώσει. Συγχωρείτε λοιπόν τα λάθη που έχουν γίνει και αναλαμβάνετε την ευθύνη των αποφάσεων σας. Εκκινήσεις που δεν βγάζετε προς τα έξω.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες σας κάνει πιο φιλικούς και δεκτικούς προς νέες γνωριμίες με αποτέλεσμα να δεχτείτε πολλές προτάσεις. Φλερτ, ρομαντικά τετ α τετ αλλά και έρωτες που ξεκινάνε μέσα από τον φιλικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες φέρνει σύγχυση και χάος, κυρίως εάν δεν έχετε αποφασίσει να στηρίξετε τις επιλογές σας. Συναισθηματικές μεταπτώσεις αναμένονται καθώς γίνονται προτάσεις που σας αναγκάζουν να αλλάξετε ολοκληρωτικά τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες θα διευρύνει τους ορίζοντες σας και θα πείτε ναι σε μια κατάσταση που σας ξενίζει λόγω απόστασης ή διαφορά ηλικίας. Αποχαιρετίστε το παλιό και αγκαλιάστε με θάρρος το καινούργιο. Ένα πλατωνικός έρωτας αλλάζει μορφή.

 

ΛΕΩΝ

Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες θα βγάλει στην επιφάνεια φόβους και τη σκιώδη πλευρά σας, ωστόσο με την βοήθεια του/της συντρόφου σας θα ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Ερωτικές σχέσεις που οδηγούν σε πλήρη μεταμόρφωση . Έντονος ερωτισμός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες δεν θα ξεμπερδέψει την ερωτική σας κατάσταση, ωστόσο θα προβάλλει μια εικόνα της μελλοντικής σας σχέσης και μένει τώρα να το τολμήσετε. Βγείτε από το πεδίο της αδιαλλαξίας και επιλέξτε αυτό που ταυτίζεται απόλυτα με την ψυχή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες σαμποτάρει αρκετά την ερωτική σας ζωή και θα επικρατεί αρκετή σύγχυση. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να εμπλέκεστε σε σχέση μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αυτό να σας φοβίζει ακόμα περισσότερο. Μείνετε στο παρόν, ώσπου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες ευνοεί την ερωτική σας ζωή και με αυθορμητισμό θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα ενός νεώτερου ατόμου που σας φλερτάρει επίμονα. Σχέση που ξυπνά το παιδί μέσα σας και καλύπτει σημαντικές επιθυμίες. Χαρά, εξωτερίκευση συναισθημάτων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες θα σας βάλει σε διαδικασία αυτοκάθαρσης και δεν αποκλείεται να νιώσετε φόβο και απόρριψη. Ωστόσο έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τα σκοτάδια σας και να βγείτε πιο δυνατοί και ανεξάρτητοι. Μερικοί απ΄εσάς θα γνωρίσετε τον άνθρωπο της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες στηρίζει τις επιλογές σας και συνειδητοποιείτε ότι πολλές από τις επιθυμίες σας πραγματοποιούνται με ευκολία.  Ο τρόπος που προσεγγίζετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα διασφαλίσει την ποιότητα της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες ορίζει μια νέα κατάσταση στα προσωπικά σας θέματα καθώς συνειδητοποιείτε την αξία σας. Πιθανόν να γίνουν γνωριμίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο και να σας συνδέει σχέση επαγγελματική με το υποψήφιο ταίρι σας. Αποφύγετε τους συμβιβασμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο σας εγκαινιάζει τα γενέθλια σας και μπαίνετε σε κατάσταση εορταστική. Αγκαλιάστε τα λάθη της προηγούμενης χρονιάς, προχωρήσετε σε επαναξιολόγηση αλλά και ορίστε νέους στόχους που θα βοηθήσουν στην άνθιση της ερωτικής ζωής. Ευνοείστε αρκετά.