Σύμφωνα με την Αστρολογία ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της εξιδανίκευσης, του ονείρου, της φαντασίωσης και φυσικά της πραγμάτωσης κρυφών επιθυμιών.

Ο Ποσειδώνας βέβαια συνδέεται αρκετά και με την ερωτική «μαγεία» ή πλάνη, μια που οι ερωτικές σχέσεις πάντα υπόσχονται την απόλυτη ευτυχία και αυτό είναι κάτι μαγικό, αλλά και πολλές φορές ανέφικτο.

Τέλος και πολλές φορές υπό την επιρροή του Ποσειδώνα μπορούμε να συναντήσουμε τον άνθρωπο τον «ονείρων» μας και πάντα σύμφωνα με τον αστρολογικό μας χάρτη να ζήσουμε το παραμύθι όπως το είχαμε φανταστεί..

ΚΡΙΟΣ

Πως σε επηρεάζει λοιπόν ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ και ανάλογα με το ζώδιο σου και τι μπορεί να φέρει στην ερωτική σου ζωή; Δες αμέσως τώρα , διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Κριός

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού ή έχεις ωροσκόπο Κριό, ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ θα σου φέρει πιθανόν μια κρυφή, απαγορευμένη σχέση και φυσικά αυτό θα σε μπερδέψει αρκετά και αναστατώσει. Ίσως όμως και το άτομο που σε ενδιαφέρει να ασχολείται με τη μεταφυσική και αυτό θα σε βοηθήσει σε θέματα θεραπείας. Πρέπει όμως να προφυλάξεις τον εαυτό σου από τον κίνδυνο της εξαπάτησης, καθώς η σχέση μπορεί να μη βγει τελικά στο Φως. Βέβαια είσαι και από τους τυχερούς, καθώς θα έρθεις σε επαφή με το συναίσθημα σου ..και θα αγαπήσεις τον άλλον ως εαυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου ή έχεις ωροσκόπο Ταύρο, ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ θα μεταμορφώσει μια φιλική σχέση σε έντονα ρομαντική και ερωτική. Αρχικά θα μπερδευτείς γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν θα ξεκαθαρίζει τα συναισθήματά του και εσένα δεν σου αρέσουν τα μπερδέματα. Ωστόσο, μαζί μπορεί και να προσπαθείτε για ένα κοινό σκοπό, θα έχετε δηλαδή κοινά ενδιαφέροντα και αυτή η επιρροή θα σε κάνει πιο ανθρωπιστή και θα νικήσεις τα αδύναμα σημεία σου. Πολύ θετική επιρροή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων ή έχεις ωροσκόπο Δίδυμο, ετοιμάσου για ονειρικά επικίνδυνα ταξίδια, μια που ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ σου φέρνει άτομο ισχυρό και πιθανόν να κάνεις γάμο και να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο η κοινωνική σου θέση. Επίσης το άτομο μπορεί να είναι γνωστό και για τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες. Βέβαια τίποτα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την βιωσιμότητα αυτής της σχέσης καθώς το σίγουρο είναι ότι βλέπεις θολά και η ικανότητα της διάκρισης σου έχει επηρεαστεί. Ζήσε όμως το παρόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου ή έχεις ωροσκόπο Καρκίνο ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ θα σου φέρει τον πλατωνικό έρωτα, ή έναν έρωτα που θα πρέπει να ταξιδέψεις για να τον συναντήσεις. Διαφορετική ιδιοσυγκρασία, διαφορά ηλικίας ή τελείως ξένη κουλτούρα και θρησκεία είναι το άτομο που αγαπάς και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πας κόντρα στην ηθική σου και στα πιστεύω σου. Βρίσκεσαι λοιπόν σε καλό δρόμο, δηλαδή τον δρόμο της εξέλιξης και έτσι μπορείς να γίνεις ψυχολογικά αυτόνομος.

ΛΕΩΝ

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα ή έχεις ωροσκόπο Λέων, ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ θα σου φέρει έναν έρωτα που θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις τη λίμπιντο σου και να εκπληρώσεις όλες τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις. Μαγεύεσαι από το άτομο που σε καλύπτει συναισθηματικά αλλά και υλικά, με αποτέλεσμα να κάνεις τη φαντασία πραγματικότητα. Βέβαια θα αισθάνεσαι ανασφάλεια και πολλές φορές έξω από τα νερά σου, καθώς θα χάνεις συχνά τον έλεγχο. Ωστόσο και λόγω αυτής της σχέσης θα μάθεις να συνδέεσαι με το άλλο σου μισό ψυχή τε και σώμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Εάν ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου ή έχεις ωροσκόπο Παρθένο, ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ θα σου φέρει τον έρωτα που θα μείνει στη ζωή σου και για πάντα, και βρήκες το ταίρι που θα σε συμπληρώνει. Έτσι θα νιώσεις αμέσως ασφαλής και σίγουρος με αποτέλεσμα να ηρεμήσεις και να ξεπεράσεις πιθανά τραύματα του παρελθόντος. Βέβαια αυτή η σχέση πιθανόν να έχει «εχθρούς» και για να αντέξει στο χρόνο θα πρέπει να δώσεις μάχες και να μη σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Τυχερή επιρροή , ωστόσο υπάρχει πάντα ο κίνδυνος λάθους και για αυτό μη βιαστείς να δεσμευτείς.

ΖΥΓΟΣ

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού ή έχεις ωροσκόπο Ζυγό ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ, θα σου φέρει τον έρωτα μέσα στο χώρο εργασίας σου , πιθανόν είναι ο/η συνάδελφος σου ή το αφεντικό σου ή ο υπάλληλος σου. Έτσι πρέπει να προσέχεις να μη δίνεις δικαιώματα γιατί μπορεί να σε σχολιάζουν. Βέβαια δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το ταίρι σου, όταν πηγαίνεις γυμναστήριο ή ασχολείσαι με κάτι εναλλακτικό. Έτσι η σχέση που μπορεί να δημιουργηθεί είναι θεραπευτική και θα σε βοηθήσει να αποτοξινωθείς σωματικά η ψυχολογικά. Αλλάζεις συνήθεις και τρόπο ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού ή έχεις ωροσκόπο Σκορπιό, ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ θα φέρει έναν νεανικό έρωτα που θα σου χαρίσει πίσω τη ζωντάνια και τη παιδικότητα που ίσως είχες χάσει. Βέβαια πιθανόν αυτή η σχέση να είναι καθαρά ερωτική και χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα δέσμευσης αλλά δεν θα σου στερήσει τη χαρά και θα έχεις έντονες συγκινήσεις. Τέλος και λόγω της μεταμόρφωσης σου θα εκφράσεις πιο δημιουργικά τα ταλέντα σου και θα χτίσεις αυτοπεποίθηση. Σχέση χαράς , ξεγνοιασιάς λοιπόν και μαθαίνεις να ρισκάρεις, χωρίς να θέλεις να έχεις τον έλεγχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη ή έχεις ωροσκόπο Τοξότη, ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ θα σου φέρει έναν έρωτα οικείο και θα νιώσεις πως το άτομο αυτό είναι το καταφύγιο σου , ο άνθρωπος σου και για πάντα. Η σχέση αυτή θα γιατρέψει όλες τις πληγές σου και μέσα από σκαμπανεβάσματα θα σε βοηθήσει να εκφράζεσαι συναισθηματικά και να ξαναγεννηθείς. Μια έντονα συναισθηματική και συνάμα ερωτική σχέση θα ζήσεις και είσαι από τους τυχερούς-άτυχους, καθώς φαίνεται να συναντάς τη δίδυμη φλόγα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Αιγόκερω ή έχεις ωροσκόπο Αιγόκερω ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ θα σου φέρει τον διαδικτυακό έρωτα ή θα γνωρίσεις το ταίρι σου τυχαία και καθώς μετακινείσαι. Βέβαια δεν αποκλείεται να σπουδάζετε μαζί ή να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και το σημαντικό είναι ότι αυτή η σχέση θα σε ξεκλειδώσει και θα έχεις έμπνευση να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου. Ευνοείσαι λοιπόν καθώς και λόγω της συναισθηματικής σου κατάστασης θα μάθεις να εκφράζεσαι πιο αποτελεσματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου ή έχεις ωροσκόπο Υδροχόο, ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ θα σου φέρει έναν έρωτα που θα καλύψει αρχικά τις πρακτικές σου ανάγκες και κατόπιν τις συναισθηματικές. Μπορεί και να βλέπεις το ταίρι σου λίγο συμφεροντολογικά, ωστόσο θα σε βοηθήσει αυτή η σχέση να νιώσεις ότι σε αγαπούν. Βέβαια προσπάθησε να συνεχίσεις να είσαι αυτόνομος γιατί ενδέχεται κάποια στιγμή να απογοητευτείς και να μείνεις ξεκρέμαστος. Ωστόσο, μαθαίνεις να συνδέεσαι, να εξαρτάσαι από τους άλλους και αυτό αποτελεί μάθημα ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Ιχθύ ή έχεις ωροσκόπο Ιχθύ, ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σου θα σου φέρει την ιστορία αγάπης, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Τώρα μιλάμε για ανιδιοτελή αγάπη μια που αφήνεσαι σε μια σχέση και ζεις τελείως ένα παραμύθι. Βέβαια γοητεύεσαι κυρίως από τα εξωτερικά χαρίσματα που θα έχει το ταίρι σου και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σου διαφεύγει η αλήθεια και να εξαπατηθείς. Τέλος και για να προσέχεις μπορεί και να χωρίσεις με αυτήν την επιρροή, καθώς ενδέχεται να είσαι σε σχέση που δεν οδηγεί πουθενά.