O Ποσειδώνας ο πλανήτης που μιλά για εξιδανίκευση, όνειρα αλλά και για μια θυσία που οδηγεί σε κάθαρση, γυρνά σε ορθή φορά, στις 29 Νοεμβρίου 2020 μετά από πολύμηνη ανάδρομη πορεία που χρονολογείται από τα μέσα Φεβρουαρίου 2020. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το διάστημα περάσαμε από χίλια κύματα μια που λόγω συνθηκών, μπορεί να χάσαμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας ή στο ταίρι μας, μια που η πραγματικότητα έμοιαζε σκληρή και δεν μας βοηθούσε στο να συνεχίσουμε να κάνουμε όνειρα. Ωστόσο, η οπισθοδρόμηση του Ποσειδώνα βοήθησε στο να δούμε κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα και να αρχίσουμε να βάζουμε όρια και έτσι προστατέψαμε τη «σχέση» μας από πιθανά λάθη και άστοχες κινήσεις.

Ωστόσο, τώρα η ορθή φορά του Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα ενδυναμώσει την διαίσθηση μας αλλά και την ανάγκη μας να δεθούμε ψυχικά με το άτομο που μας ενδιαφέρει. Σίγουρα οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν τώρα καλύπτουν βαθύτερες μεταφυσικές ανησυχίες και βοηθούν στη πνευματική εξέλιξη. Πάντα όμως υπάρχει και η αρνητική πλευρά και ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης που μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη απογοήτευση. Έτσι και σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη μας, θα βιώσουμε το μάθημα του Ποσειδώνα που θέλει να ανυψώσει την ψυχή μας και να αρχίσουμε να κινούμαστε στο πεδίο της ανιδιοτελούς αγάπης.

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες του β ΄δεκαημέρου γύρω από την 18η μοίρα και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες γύρω από την συγκεκριμένη μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα σε οδηγεί σε σχέση όπου πρέπει να νικήσεις το εγώ σου και να μάθεις να αγαπάς χωρίς όρους. Απελευθερώσου από αρνητικές σκέψεις, θεράπευσε ότι σε κρατάει μακριά από την αγάπη. Κίνδυνος σε μυστικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε απελευθερώνει από μια παθητική κατάσταση και είσαι έτοιμος να πεις ναι σε μια σχέση που φαινόταν να ήταν φιλική. Αποκαλύψεις που βάζουν διλήμματα. Για τους ελεύθερους ξεκινά μια πλατωνική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες οδηγεί σε μονοπάτι εξιδανίκευσης και αρχίζεις πάλι να ονειρεύεσαι και να κυνηγάς το άπιαστο. Ίσως καταφέρεις να πάρεις ικανοποίηση , όμως μετά από σκληρό ψυχολογικό πόλεμο.. Αξίζει να το ζήσεις σαν εμπειρία;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες ταξιδεύει το μυαλό σου και εκει που είχες μαζευτεί , τώρα αρχίζεις να ονειρεύεσαι και κινδυνεύεις να χάσεις την επαφή με την πρακτική πλευρά της ζωής σου. Ο έρωτας είναι τώρα η μόνη σου προτεραιότητα και θα ζήσεις αυτό που ονειρεύτηκες.

ΛΕΩΝ

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες φέρνει στην επιφάνεια κάθε εμμονή σου και θα ταξιδέψεις στον κόσμο των φαντασιώσεων. Κάθε κρυφή σου επιθυμία θα γίνει τωρα πραγματικότητα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου. Ερωτικό ντελίριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα γεννήσει πάλι την ελπίδα μέσα σου και θα φουντώσει η σπίθα της αγάπης με αποτέλεσμα να ζήσεις την ιδανική κατάσταση με το κατάλληλο πρόσωπο. Η περίοδος σε βγάζει από τα μονοπάτια της λογικής, πιθανόν να ξαφνιαστείς από τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΖΥΓΟΣ

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σε βγάλει από τη ρουτίνα και την ανία και θα ξεφύγεις από συνήθειες που οδηγούν σε τέλμα και αρνητισμό. Βρίσκεις τρόπους να ονειρεύεσαι και θα βελτιώσεις την προσωπική σου σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες οδηγεί στο να ζήσεις το όνειρο με το ταίρι σου και πετάς στα σύννεφα. Έντονο φλερτ και ρομαντισμός και συνειδητοποιείς ότι έχει αλλάξει τελείως το σκηνικό , καθώς φαίνεται να έχουν λυθεί όλες οι παρεξηγήσεις. Είσαι από τους τυχερούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βάζει σε αγάπη που έχει πόνο αλλά και εξέλιξη και έχεις την ευκαιρία να θεραπεύσεις τον εαυτό σου από προηγούμενα τραύματα . Αγαπάς χωρίς ανταλλάγματα αλλά λαμβάνεις και χωρίς να το περιμένεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες μεταμορφώνει τον τρόπο που σκέφτεσαι, γίνεσαι πιο ρομαντικός και δεκτικός σε μια αγάπη που αλλάζει τελείως τις ιδέες σου. Οραματίζεσαι μια νέα κατάσταση που θα σε απελευθερώσει από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα αποκαλύψει την πραγματικότητα της προσωπικής σου κατάστασης και συνειδητοποιείς τι αξίζει να μείνει και τι όχι . Βέβαια δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς συναισθήματα και ανθρώπους. Πολλά εσωτερικά σκαμπανεβάσματα.

Ιχθύες

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο σου μπορεί να σε θεραπεύσει από αρνητικά συναισθήματα και ή θα γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει το παρελθόν σου ή θα επανέλθεις σε μια προηγούμενη σχέση σου. Προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις ή υπεραισιοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/