Σύμφωνα με την Αστρολογία η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της ομορφιάς, της θηλυκότητας, της αγάπης και συμβολίζει την ανάγκη μας να υπάρχουμε με τους άλλους σε κάθε μορφή σχέσης.

Είναι μαγνήτης δηλαδή η Αφροδίτη και για αυτό η θέση της μέσα στον αστρολογικό σου χάρτη , δείχνει τη δύναμη της γοητείας σου και το πόσο εύκολα ελκύεις τα ωραία της ζωής.

Βέβαια εάν η Αφροδίτη σου χτυπιέται από άλλους πλανήτες, το γνωρίζεις ήδη, το βιώνεις από το πρώτο καρδιοχτύπι σου τότε στο σχολείο .. και από την πρώτη σου επαφή με το ταίρι σου.

Έτσι είναι πολύ σημαντική η θέση της για να δεις το καρδιογράφημα σου, αλλά και να ξέρεις τι να περιμένεις όταν η Αφροδίτη αγγίζει τους προσωπικούς σου πλανήτες, καθώς ακόμα και η πιεστική όψη που μπορεί να σχηματίσει μπορεί να σου μεταμορφώσει τη ερωτική σου ζωή/σχέση.

Να ξέρεις λοιπόν τι είδους γνωριμία μπορεί να σου φέρει η Αφροδίτη και να κινηθείς γρήγορα γιατί να το ξέρεις ότι είναι σύντομη η επιρροή της.

(θετικές όψεις , τρίγωνο εξάγωνο , σύνοδος (εξαρτάται από τη θέση του πλανήτη που αγγίζει η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη).

(πιεστικές όψεις, τετράγωνο, αντίθεση και σύνοδος (εξαρτάται από τη θέση του πλανήτη που αγγίζει στον γενέθλιο χάρτη).

Ήλιος
Η Αφροδίτη αγγίζει τον Ήλιο σου σε θετική όψη και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προχωρήσεις σε νέα γνωριμία και γενικά είναι μια περίοδος φλερτ και ρομαντισμού. Αν είσαι δεσμευμένος τώρα θα σου είναι πιο εύκολο να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να ξεπεράσεις τυχόν προβλήματα. Οικονομική στήριξη από τον σύντροφο.

Γνωριμία με άτομο γενναιόδωρο, αισιόδοξο και αυτόνομο.

Η Αφροδίτη αγγίζει τον Ήλιο σου σε πιεστική όψη, πιθανόν νιώθεις να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου ή μπορεί βγουν στην επιφάνεια θέματα αυτοπεποιθησης και αμφισβητείς την αγάπη του; Βέβαια πολλές φορές συμβαίνει να έχεις εύνοια σε ερωτικά ζητήματα και να θέλεις να ξεφύγεις από την μόνιμη σχέση σου, να παραστρατήσεις. Χαλάρωση ορίων.

Γνωριμία με άτομο που έχει έντονη προσωπικότητα, πιθανή αλαζονεία.

Σελήνη
Η Αφροδίτη αγγίζει την Σελήνη σου σε θετική όψη και αυτό φέρνει καλή διάθεση και εξωστρέφεια, ενώ εάν είσαι δεσμευμένος μπορείς να χαρείς την συντροφικότητα και τη θαλπωρή που θέλεις στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Αισθάνεσαι ότι αγαπιέσαι.

 Σχέση με άτομο υπερπροστατευτικό, σε νταντεύει.

Η Αφροδίτη αγγίζει την Σελήνη σου σε πιεστική όψη και αυτό φέρνει τα ερωτικά θέματα στο προσκήνο και το αποτέλεσμα είναι να αδιαφορείς για την πραγματικότητα. Ανάγκη για δέσμευση, γίνεσαι υπερπροστατευτικός με το ταίρι σου.

Γνωριμία με άτομο που σε καταπιέζει λόγω υπερβολικού ενδιαφέροντος.

Ερμής
Η Αφροδίτη αγγίζει τον Ερμή σου σε θετική όψη και αυτό ισορροπεί κάθε είδους αντίθεση μέσα στην ερωτική σου ζωή με αποτέλεσμα να μπορείς να καλύψεις τυχόν διαφορές και έρχεστε πιο κοντά. Βέβαια η διέλευση αυτή βοηθάει σε κάθε είδους επανασύνδεση ή νέα γνωριμία.

Γνωριμία με άτομο επικοινωνιακό και με κοινά ενδιαφέροντα, επανασυνδέσεις

Η Αφροδίτη αγγίζει τον Ερμή σου σε πιεστική όψη και αποζητάς να ζήσεις, να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα ή ακόμα και να επανασυνδεθείς με το ταίρι σου, ακόμα και εάν αυτό δεν είναι κάτι που σου έχει βγει σε καλό στο παρελθόν.

Σχέση με άτομο διαφορετικών αντιλήψεων, ρομαντικό ειδύλλιο χωρίς σοβαρή εξέλιξη.

Αφροδίτη

Η Αφροδίτη αγγίζει την γενέθλια Αφροδίτη σου σε θετική όψη και η προσωπική σου ζωή θα απογειωθεί, καθώς βιώνεις στιγμές ρομαντισμού –ερωτισμού. Εκφράζεις με χαρά τα συναισθήματα σου και λαμβάνεις την ανταπόκριση που θα ήθελες από το ταίρι σου.

Γνωριμία με άτομο ήρεμο με ωραίο παρουσιαστικό και καλά αισθήματα, Αρκετά γενναιόδωρο.

Η Αφροδίτη αγγίζει την γενέθλια Αφροδίτη σου σε πιεστική όψη και αυτό δεν είναι αρνητικό, καθώς θα βελτιωθεί πάλι η προσωπική σου ζωή με τη μόνη διαφορά ότι η γνωριμία που μπορεί να κάνεις να μην έχει τη διάρκεια που θα ήθελες. Διαφορετικές επιθυμίες.

Γνωριμία με άτομο εύπορο, με ωραία χαρακτηριστικά, πιθανόν όμως σχέση χωρίς συναισθηματικό βάθος.

Άρης

Η Αφροδίτη αγγίζει τον γενέθλιο σου Άρη και η σεξουαλική σου ζωή θα αποκτήσει ενδιαφέρον και θα αναζητάς συνέχεια καινούργιες συγκινήσεις. Κατακτήσεις, ερωτικές συνομιλίες, φλερτ και έντονη σεξουαλικότητα. Πιθανόν τάση για απιστία.

Γνωριμία με άτομα δυναμικό, αποφασιστικό που σε διεκδικεί. Η Αφροδίτη αγγίζει τον γενέθλιο σου Άρη σε πιεστική όψη και το πάθος, οι συγκρούσεις και πιθανόν σκηνές ζηλοτυπίας θα γίνουν η καθημερινότητα σου. Έντονη ανάγκη για νέες περιπέτειες και γνωριμίες που διαρκούν μια βραδιά.

Γνωριμία με άτομο επιθετικό και ίσως αναξιόπιστο. Ερωτική έξαψη.

Κρόνος

Η Αφροδίτη αγγίζει τον γενέθλιο σου Κρόνο και σοβαρεύεις, πιθανόν συζητάς για επισημοποίηση ή για συγκατοίκηση. Δέχεσαι λοιπόν επίσημη πρόταση για δέσμευση και γενικά νιώθεις πως σοβαρεύεις. Μπορεί όμως και να σκεφτείς να χωρίσεις εάν βέβαια είσαι στην περίπτωση που δεν σε καλύπτει το ταίρι σου.

Γνωριμία με άτομο σοβαρό, ή μεγαλύτερης ηλικίας. Σχέση με προοπτική.

Η Αφροδίτη αγγίζει τον γενέθλιο σου Κρόνο με πιεστική όψη και φαίνεται πως θέλεις να συμβεί κάτι σοβαρό στη ερωτική σου ζωή και εάν είσαι σε σχέση θα εκβιάσεις καταστάσεις ή θα πιέσεις τον σύντροφο σου για να προχωρήσετε σε δέσμευση. Πιθανόν να απογοητευτείς.

Σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας που σε περιορίζει ή κριτικάρει. Κάρμα

Δίας

Η Αφροδίτη αγγίζει τον γενέθλιο σου Δία με θετική όψη και εκπέμπεις αισιοδοξία και σιγουριά και αυτό θα αναβαθμίσει την ερωτική σου ζωή. Αποκτάς γοητεία και δέχεσαι προτάσεις από το αντίθετο φύλο. Ανεβαίνουν επικίνδυνα οι κατακτήσεις σου.

Γνωριμία με άτομο που ανοίγει τους ορίζοντες σου, σου φέρνει τύχη .

Η Αφροδίτη αγγίζει τον γενέθλιο σου Δία με πιεστική όψη και χάνεις το μέτρο και χαλαρώνει σημαντική η ηθική σου. Ξεπερνάς τις αναστολές σου και αναζητάς την ευκολία, την άνεση και όχι την εξέλιξη. Γενικά λαμβάνεις, χωρίς να προσπαθείς.

Γνωριμία με άτομο αισιόδοξο που σου προσφέρει ανέσεις και δίνει μεγάλες υποσχέσεις.

Ουρανός

Η Αφροδίτη αγγίζει τον γενέθλιο σου Ουρανό σε θετική όψη και θα αλλάξει η ερωτική σου ζωή ξαφνικά και ανεπάντεχα. Η επαφή με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα αποκτήσει σασπένς και ίσως αρχίσει ένα παιχνίδι σαν τον σκύλο με τη γάτα, αρκετά ιδιαίτερο. Ευχάριστες εκπλήξεις (εφόσον το υπόσχεται η θέση του Ουρανού).

Γνωριμία με άτομο εκκεντρικό, ιδιόμορφο που σε ηλεκτρίζει. Σχέση από απόσταση, διαδίκτυο.

Η Αφροδίτη αγγίζει τον γενέθλιο σου Ουρανό σε πιεστική όψη πιθανόν να βγεις από τα καθιερωμένα σου και το πεπρωμένο φύγει αδύνατο. Πιθανές ρήξεις και χωρισμοί που θα είναι όμως προσωρινοί.

Γνωριμία με άτομο που δοκιμάζει τις αντοχές σου ή τον ηθικό σου κώδικα. Διαφορά ηλικίας.

Πλούτωνας

Η Αφροδίτη αγγίζει τον γενέθλιο Πλούτωνα σου και ετοιμάσου για δυνατές συγκινήσεις και έντονες καταστάσεις. Η προσωπική σου ζωή θα χρωματιστεί από έντονο πάθος και έντονες σεξουαλικές στιγμές. Εάν είσαι δεσμευμένος πιθανόν να κάνεις παράνομη σχέση.

Γνωριμία με άτομο κύρους, που έχει δύναμη, σεξουαλική αλχημεία.

Η Αφροδίτη αγγίζει τον γενέθλιο Πλούτωνα σου σε πιεστική όψη και αποκτάς εμμονές γύρω από το άτομο που σε ενδιαφέρει και ζηλεύεις, νιώθεις έντονη κτητικότητα και τάση για έλεγχο. Φοβίες από το υποσυνείδητο βγαίνουν στην επιφάνεια.

Γνωριμία με άτομο που σε σαγηνεύει και χειραγωγεί ταυτόχρονα.

Ποσειδώνας

Η Αφροδίτη αγγίζει τον γενέθλιο Ποσειδώνα σου σε θετική όψη και σε έχει πιάσει νοσταλγία για το παρελθόν, ίσως και αναπολείς μια περασμένη κατάσταση/σχέση. Ωστόσο είναι μέρες που μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή με μαγικό τρόπο να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

Γνωριμία με άτομο ρομαντικό, με καλλιτεχνικές τάσεις ή θα ασχολείται με τη μεταφυσική. Σχέση με ψυχικό δέσιμο.

Η Αφροδίτη αγγίζει τον γενέθλιο σου Ποσειδώνα σε πιεστική όψη και πιθανόν να νιώθεις φορτισμένος μια που η ερωτική σου ζωή μπορεί και να μην σε ολοκληρώνει . Μπορείς να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να κάνεις ψυχανάλυση και να ξεπεράσεις τραύματα.

Γνωριμία με άτομο που ίσως δεν ανταποκρίνεται στα συναισθήματά σου. Ανιδιοτελής αγάπη.

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/oi-dieleyseis-tis-afroditis-kai-i-epirroi-toys-stin-erotiki-mas-zoi-23184