Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2021 στην 3η27 μοιρα του ζώδιο του Κρόνου.

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο παρορμητικό, γήινο με «συντηρητικές» αρχές και αξίες. Όμως το Φεγγάρι αυτό δέχεται τη θετική επιρροή του Δία, αν και ανάδρομος, από το ζώδιο του Ιχθύ και έτσι ανοίγει το πεδίο για νέες γνωριμίες και θετικές αισθηματικές εξελίξεις.

Σημαντική η επιρροή της Πανσελήνου, καθώς θα μας βγάλει από την ουτοπία, δίνοντας μια νέα ευκαιρία και θα αποδεχτούμε πλέον με ρεαλιστικό τρόπο την πραγματικότητα.

Επίσης, η παρέμβαση Κρόνου-Ουρανού στο πλανητικό σκηνικό πιέζει, καθώς νιώθουμε εγκλωβισμένοι και ο Άρης είναι έτοιμος να παίξει το δικό του ρόλο, ως δυναμίτης, ωστόσο αρχίζουμε και συνειδητοποιούμε κάθε πιθανή προσκόλληση που πρέπει να αποποιηθούμε για να κερδίσουμε την ελευθερία μας.

Η θέση του Ερμή σε ορθή φορά στους Διδύμους ενδυναμώνει την ανάγκη μας να βγούμε από αδιέξοδους τρόπους επικοινωνίας.

Έτσι με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, προχωράμε σε πιο ρεαλιστικές επιλογές και υιοθετούμε ώριμα συναισθηματικά μοτίβα που υπόσχονται να μας συνδέσουν ουσιαστικά με το άτομο που μας ενδιαφέρει. Νέες γνωριμίες που προχωράνε αργά, αλλά έχουν προοπτική.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του α δεκαημέρου, γύρω από την 3η μοίρα και Ταύροι, Παρθένοι , Σκορπιοί, Ιχθύες του α΄δεκαημέρου.

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός 

Κινείστε σε πιο ρεαλιστικές επιλογές με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και αυτό θα σας βοηθήσει να βγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα. Νέα γνωριμία με άτομο κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα απελευθερωθείτε με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω από δυσλειτουργικά μοτίβα συνύπαρξης, και η νέα σας επιλογή θα ταρακουνήσει το περιβάλλον σας. Έρωτας από απόσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω ξεπερνάτε φοβίες, ανησυχίες και αποδέχεστε τα λάθη σας, και έτσι θα βελτιωθεί η ερωτική σας ζωή. Μοιραίος έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, θα τερματίσετε σχέσεις που δεν σας γεμίζουν ψυχολογικά και προχωράτε σε εκκινήσεις που εμπνέουν σιγουριά και σταθερότητα.

ΛΕΩΝ

Συνειδητοποιείτε ότι βλάπτετε τον εαυτό σας με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και αποφασίζετε να δείξετε το ψυχρό σας πρόσωπο, και να απομακρυνθείτε από τοξικές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Είστε ψυχολογικά καλύτερα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και μπορείτε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, ανοίγοντας την καρδιά σας. Φλερτ και ρομαντικές γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω είναι εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και θα προχωρήσετε σε πρόταση επισημοποίησης της σχέσης σας. Ανάγκη για συμβίωση

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα λυτρωθείτε με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, καθώς μια νέα γνωριμία θα σας απαλλάξει από εμμονές και ανικανοποίητους έρωτες και θα βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Χαρούμενες στιγμές.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διχασμένους εσωτερικά σας βρίσκει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και έτσι σας πιέζει για να απομακρυνθείτε από αδιέξοδα και ένα άτομο που εκμηδενίζει την αξία σας. Αποφύγετε τις επανασυνδέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας θα τερματίσει τοξικούς κύκλους και θα σας δώσει την ευκαιρία για μια νέα αρχή. Επισημοποίηση ή οριστική ρήξη, λόγω νέας γνωριμίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προβληματισμένοι και αρκετά αγχωμένοι για το πέρας μιας ερωτικής γνωριμιας σας βρίσκει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και συνειδητοποιείτε ότι αγαπάτε με πάθος. Μυστική σχέση θα σας δώσει προσωρινή ανακούφιση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα ικανοποιήσει τα συναισθηματικά σας θέλω και δέχεστε ερωτικές προτάσεις που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Όνειρα εκπληρώνονται.