Η  Αφροδίτη διανύει το ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο που συνδέεται με την ύλη, τις γήινες απολαύσεις, τον αισθησιασμό αλλά και τη σταθερότητα, την ασφάλεια.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι αγαπησιάρα,  θέλει όμως τη βολή της, ξοδεύει αρκετά χρήματα για την εξωτερική της εμφάνιση και κοιτάζει να ικανοποιήσει τις ανάγκες της. Είναι όμως και τρυφερή, θηλυκή, αγκαλιάζει το ταίρι της και είναι πάντα ανοιχτή στο ερωτικό ερωτικό, που σημαίνει ότι δεν είναι πουριτανή. Τα άτομα που έχουν γενέθλια Αφροδίτη στον Ταύρο είναι πιστά, αισθησιακά και συνάπτουν σχέσεις με άτομα που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τους. Δεν θέλουν να στερούνται τα ωραία της ζωής.

Στις 28, 29 Μαρτίου 2020, η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα συναντήσει τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην θετική όψη του τριγώνου!

Η συνάντηση της Αφροδίτης σε τρίγωνο με τον Δία χαρίζει εύνοια στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να έχεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Μια έντονη λοιπόν διάθεση για χαλάρωση και ψυχαγωγία θα σε απομακρύνει από τις καθημερινές σου ασχολίες και πιθανόν να ξοδέψεις χρήματα και να βγεις από τον προϋπολογισμό σου.
Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιο παθιασμένη, φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα πάθη και τώρα ίσως ολοκληρωθεί μια σχέση , πράγμα που μπορεί να σε κάνει να πετάξεις στα ουράνια. Βέβαια πάντα η συνάντηση της Αφροδίτη με τον Πλούτωνα μιλάει για έντονο πάθος, κυρίως παράνομο ή για σχέσεις χειραγώγησης με κυρίαρχο το στοιχείο του συναισθηματικού ή υλικού εκβιασμού ή ζητείτε κάποιο αντάλλαγμα. Δηλαδή υπάρχουν προσδοκίες και κρυμμένες δεύτερες σκέψεις.

Έντονα επηρεάζονται, Ταύροι, Αιγόκεροι και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες από την 22 έως την 25η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Δία, Πλούτωνα επηρεάζει θετικά το εισόδημα σας, που θα αυξηθεί λόγω επαγγελματικών επιλογών και ευκαιριών που θα προκύψουν. Συναισθηματικά ευνοείστε καθώς συνδέεστε με άτομο που έχει άνεση, δυναμισμό αλλά και κοινωνική επιφάνεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Δία, Πλούτωνα ευνοεί τις προσωπικές σας σχέσεις όπου νέες γνωριμίες ή και η δυνατότητα επισημοποίησης σας φέρνει όλο και πιο κοντά στην υλοποίηση των ονείρων σας. Ευχάριστα νέα γύρω από νομικά ζητήματα και σπουδές. Ερωτικές συναντήσεις με άτομο που σας χωρίζουν πολλά αλλά σας συνδέει το συναίσθημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Δία, Πλούτωνα φέρνει θετικά αποτελέσματα σε θέματα διαχείρισης κοινών οικονομικών πόρων και ακόμα μπορείτε να διευθετήσετε με πιο ευνοϊκό τρόπο οφειλές ή δάνεια. Η ερωτική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της, είτε γιατί είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες είτε γιατί έχετε βρει το ταίρι που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες . Υπερβολές αναμένονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Δία, Πλούτωνα ευνοεί σταθερές σχέσεις και συνεργασίες και είναι πιο εύκολο για εσάς τώρα να δικτυωθείτε και να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Οι φιλικές σας σχέσεις όμως ενδέχεται να σας μπερδέψουν, μια που ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας πλησιάσει με ερωτική διάθεση. Εύνοια εάν κινείστε ομαδικά και σε συλλογικές δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Δία, Πλούτωνα επηρεάζει θετικά επιλογές εργασιακής φύσεως ίσως και μέσα από γνωριμίες που σχετίζεστε προσωπικά και θα ικανοποιηθείτε από το αποτέλεσμα, κυρίως εάν αναζητάτε εργασία. Θετικά σας προσεγγίζουν άτομα σε ανώτερη θέση από εσάς και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες. Αποφύγετε, εάν γίνετε τα ερωτικά ειδύλλια μέσα στον εργασιακό χώρο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Δία, Πλούτωνα ευεργετεί θέματα σπουδών αλλά και τις επαφές σας με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό και θα δείτε ότι υπάρχει εξέλιξη. Βέβαια και ο έρωτας είναι μάλλον από μακριά, εξελίσσεται μια σχέση με άτομο διαφορετικής κουλτούρας και ζείτε αξέχαστες εμπειρίες. Πιθανόν ταξίδι σε μακρινή χώρα.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Δία, Πλούτωνα αφορά την οικογενειακή σας εστία και πως μπορείτε να ωφεληθείτε και πάνω σε κληρονομικά ζητήματα και πιθανόν να επιλυθούν προβλήματα που μέχρι τώρα σας παίδευαν. Η προσωπική σας ζωή θα έχει ενδιαφέρον, ίσως ξεφύγετε από τα τετριμμένα και κάνετε πράξη όσα μέχρι τώρα παρέμειναν ως ανεκπλήρωτες μόνο σκέψεις και επιθυμίες. Προσοχή σε διπλές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Δία, Πλούτωνα βελτιώνει αρκετά την επικοινωνία σας με τον έξω κόσμο και αυτό θα ευνοήσει την επαγγελματική σας εικόνα αλλά και το πορτοφόλι σας. Αξιοποιήστε σωστά τις γνωριμίες σας και επενδύστε περισσότερο στο διαδίκτυο και σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σας προβολή και δικτύωση. Ο έρωτας σας τριγυρνάει και ενδέχεται να τον συναντήσετε από κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Δία, Πλούτωνα βελτιώνει την οικονομική σας κατάσταση μέσα από εργασιακές επιλογές που θα σας δώσουν το προβάδισμα και αυτό θα βοηθήσει στο να ανέβει η ψυχολογία σας. Με ευκολία λοιπόν θα κινηθείτε αυτό το διάστημα και πιθανόν κάτι καλό να γίνει και στην ερωτική σας ζωή. Βέβαια προβλέπεται να ζήσετε σκαμπανεβάσματα και να περάσετε και από τα τεστ καχυποψίας και σκηνές ζηλοτυπίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Δία, Πλούτωνα αφορά την ερωτική σας ζωή, το φλερτ και γενικά θα δείτε ότι περνάτε φάση ανάκαμψης και θα νιώσετε πως αρέσετε αρκετά στο αντίθετο φύλο. Βέβαια ευνοείστε και σε επιχειρηματικά σχέδια, αγαπήστε περισσότερο και με πάθος αυτό που κάνετε και θα ζήσετε όμορφες στιγμές και θετικές εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Δία, Πλούτωνα αφορά κυρίως κρυφές ερωτικές σχέσεις και συναισθήματα τώρα που θα βγουν στην επιφάνεια και πιθανόν θα μπερδευτείτε καθώς δεν θα μπορείτε να βάλετε την λογική σας να δουλέψει. Οικονομική εύνοια αναμένεται μέσα από κρυφές πηγές ή άτομα που σας στηρίζουν οικονομικά. Το παρασκήνιο σε εργασιακό χώρο είναι υπέρ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Δία, Πλούτωνα ευνοεί κοινωνικές επαφές, σχέσεις με φίλους, επανασυνδέσεις με πρώην αγαπημένα πρόσωπα και ευνοείστε στην καθημερινότητα σας. Ευχάριστα νέα αλλά και έντονες ερωτικές στιγμές αναμένονται. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και αποφύγετε να χάνεστε στον απέραντο κόσμο του συναισθήματος σας.