Ο Ήλιος ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Κριού και έχει τονώσει την ψυχολογία μας, έτσι ώστε να βγούμε από την αδράνεια και να κάνουμε νέες εκκινήσεις γύρω από την επαγγελματική, αλλά και προσωπική μας κατάσταση.

Ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω και συνεχίζει να κατεδαφίζει τα «ερείπια» που διατηρούμε και ρίχνει «φως» στα σκοτάδια μας με σκοπό να αναγεννηθούμε, μια που πάντα έχουμε την δυνατότητα να βγούμε ζωντανοί από κάθε δοκιμασία.

Στις 16 Απριλίου 2021 ο Ήλιος θα αναμετρηθεί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω με την όψη του τετραγώνου με αποτέλεσμα να βγούνε στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες αλλά και παλιά προγράμματα που φωλιάζουν στο υποσυνείδητο μας και δεν μας αφήνουν να απελευθερωθούμε.

Έτσι λοιπόν με το τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί το εγώ, η προσωπικότητα μας θα δεχτεί πλήγμα, καθώς και ο Ήλιος στον Κριό θέλει να αναγνωριστεί από τον περίγυρο του και εκφράζει τρανταχτά τα θέλω του προς τα έξω.

Πάμε όμως να δούμε τα ζώδια και πως θα αντιμετωπίσουν την ψυχολογική κρίση που θα φέρει αυτό το τετράγωνο.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γεννημένοι μέσα γ΄δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 26η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός 

Το τετράγωνο Ήλιου, Πλούτωνα γεννά ανασφάλειες γύρω από την επαγγελματική σας ταυτότητα και τη θέση σας μέσα σε σχέσεις εξουσίας. Συνειδητοποιείτε πως πρέπει να απαλλαγείτε από σχέσεις χειραγώγησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου, Πλούτωνα σας αναγκάζει να βγείτε από το κλίμα φόβου και ανασφάλειας, προχωρώντας προς νέες επιλογές που συγκρούονται με τα μέχρι πρότινος πιστεύω σας. Στροφή προς κάτι διαφορετικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Ήλιου, Πλούτωνα καθρεφτίζει το αληθινό πρόσωπο του περίγυρου σας και αυτό σας τρομάζει, καθώς πρέπει να κάνετε τα αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Οδηγείστε σε αποχωρισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου, Πλούτωνα σας αφήνει εκτεθειμένους σε ότι επηρεάζει τη θέληση σας και νιώθετε εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις καταπίεσης. Συνειδητοποιείτε ότι μόνο εσείς έχετε τη δύναμη να βγείτε από τη φυλακή σας.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ήλιου, Πλούτωνα γεννά ψυχοσωματικά συμπτώματα για να συνειδητοποιήσετε ότι επηρεάζεστε από τον περίγυρο σας και πρέπει να απομακρυνθείτε από τυχόν τοξικές καταστάσεις. Βρίσκετε την ισορροπία μέσα από διαφορετικές επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Το τετράγωνο Ήλιου, Πλούτωνα φέρνει συναισθηματικές κρίσεις, καθώς συνειδητοποιείτε ότι έχετε κάνει επιπόλαιες επιλογές και πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας. Πιθανόν και οικονομικές απώλειες.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου, Πλούτωνα τονίζει την ανάγκη σας για συντροφικότητα, καθώς νιώθετε πως έχετε απομονωθεί και η μοναξιά πια σας τρομάζει. Θα αναγκαστείτε να εκφράσετε την αλήθεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου, Πλούτωνα βάζει φρένο στην ανάγκη σας να επηρεάζετε το περιβάλλον σας και πιθανόν να νιώσετε ότι σας βάλανε στο περιθώριο. Είναι παιχνίδια του μυαλού σας που πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου, Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες και νιώθετε παραγκωνισμένοι από αγαπημένα πρόσωπα. Συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να βάλετε τα γνωστά όρια και να απελευθερωθείτε από το σύνδρομο της εγκατάλειψης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ήλιου, Πλούτωνα σας στριμώχνει, καθώς πολλές από τις προσπάθειες σας για συναισθηματική αλλά και κοινωνική αναγνώριση θα πέσουν στο κενό. Προσωρινή απογοήτευση και ματαίωση σχεδίων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου, Πλούτωνα οδηγεί σε πλήρη μεταμόρφωση, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι όλα ξεκινούν από μέσα σας. Στριμώχνεστε ψυχολογικά, καθώς δεν λαμβάνετε κατανόηση από το περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Ήλιου, Πλούτωνα σας κάνει πιο ανασφαλείς και αμφισβητείτε συνεχώς την πορεία της ζωής σας. Η στασιμότητα σας τρομάζει αλλά και πιέζει συγχρόνως να προχωρήσετε σε δράση. Διλήμματα και αρνητικές σκέψεις.