Aφροδίτη στο κόσμο του Πλούτωνα και συγκεκριμένα στο ζώδιο του σκορπιού είναι σε αδυναμία, χάνει δηλαδή την θηλυκότητα της, αγριεύει και παλεύει πολλές φορές με τις θαμμένες επιθυμίες της και τις σκοτεινές ανασφαλείς σκέψεις. Βέβαια είναι αρκετά μαγνητική, σαγηνεύει το άλλο της μισό και μπορεί να φτάσει στα άκρα, εάν καταλάβει ότι έχει χάσει το παιχνίδι και δέχεται την αδιαφορία.  Ωστόσο, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, νιώθουμε απεριόριστα ερωτικοί και έτοιμοι να ενδώσουμε στο πιο απίστευτο σενάριο εμμονής, βέβαια πολλές φορές με αυτοκαταστροφικές διαθέσεις.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες κινείται φαινομενικά ανάδρομος  ωστόσο σε επηρεάζει, καθώς μπορεί και σε παρασύρει στον ιδεατό κόσμο της φαντασίας και μπορείς να ονειρεύεσαι το πιο απίστευτο σενάριο αγάπης και αρχίζεις και ζεις το όνειρο σου.

Στις 21 Οκτωβρίου 2019,  η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα ανταμώσει τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στην θετική όψη του τριγώνου, ωστόσο η επικράτηση του υδάτινου στοιχείου δεν φανερώνει την πραγματικότητα, σχετίζεται κυρίως με τον απλησίαστο έρωτα που φαντάζει μοναδικός αλλά χωρίς καμία δέσμευση και σιγουριά. Γινόμαστε ρομαντικοί, τρυφεροί,  ανταλλάσουμε λόγια τρυφερότητας και παραδινόμαστε στον/στην αγαπημένο σου ανευ όρων.

Επηρεάζονται θετικά όλα τα ζώδια γεννημένα μέσα β΄δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα από την 16η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων .

 

Κριός
Η θετική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει ερωτικές συναντήσεις, ρομαντικές στιγμές και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Πιθανόν όμως να ζείτε έναν απαγορευμένο έρωτα ή για κάποιο λόγο δεν θέλετε να φανερώσετε τη σχέση σας. Προσοχή σε μυστικά και ελέγξετε το παρασκήνιο.

Ταύρος
Η θετική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα απογειώνει τα όνειρα σας, συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να εκπληρώσετε τους στόχους σας, ωστόσο και η σχέση σας με το ταίρι σας θα περάσει σε άλλη διάσταση, αισθάνεστε συναισθηματική πληρότητα και ισορροπία.

Δίδυμοι
Η θετική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα απελευθερώνει προσωρινά από σκοτούρες και υποχρεώσεις και μπορείτε να ζήσετε με μεγαλύτερη ελευθερία, προσωπικές στιγμές και να απολαύσετε το ερωτικό ενδιαφέρον του/της αγαπημένου/ης σας. Πιθανόν η σχέση να είναι με πρόσωπο εξουσίας, με κατά κάποιο τρόπο προσοχή σε προσπάθεια συναισθηματικής χειραγώγησης.

Καρκίνος
Η θετική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα απογειώνει την ερωτική σας ζωή, νιώθετε ότι ζείτε τον έρωτα της ζωής σας και για εσάς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου , δηλαδή επιθυμή δέσμευση ή αποκάλυψη μιας σχέσης που κρατούσατε κρυφή. Αυξημένος ερωτισμός.

Λέων
Η θετική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας κάνει πιο ρομαντικούς και τρυφερούς με το ταίρι σας, ίσως μοιράζεστε έντονα ερωτικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες και πιθανόν να εκφράσετε την ανάγκη σας να δεθείτε συναισθηματικά  με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κυνηγάτε το αντικείμενο του πόθου σας.

Παρθένος
Η θετική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει συναντήσεις ξαφνικές, ευχάριστες που θα σας αναζωογονήσουν ερωτικά και νιώθετε πως ζείτε μοναδικές στιγμές.  Θα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και θα γίνετε πιο ρομαντικοί και ευαίσθητοι με τις ανάγκες που εκφράζει το ταίρι σας . Έντονη υπερβολή .

Ζυγός
Η θετική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τονώνει ευχάριστα τον ψυχισμό σας, μια που φαίνεται να πραγματοποιούνται αρκετές από τις επιθυμίες σας και χωρίς να κουραστείτε ιδιαίτερα. Το ταίρι σας εκφράζει έντονα συναισθήματα και θα ανταποκριθείτε, ρισκάροντας όμως γιατί μη ξεχνάτε ότι επηρεάζεστε από Ποσειδώνα.

Σκορπιός
Η θετική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας ανανεώνει ψυχικά, αλλά και ερωτικά, μια που ζείτε απόλυτα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, δίνεστε ολοκληρωτικά και βέβαια περιμένετε να εξελιχθεί η σχέση αυτή και να δυναμώσει με το καιρό. Υπερβολικές προσδοκίες αλλά και έντονος ερωτισμός.

Τοξότης
Η θετική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας κάνει συναισθηματικά ευάλωτους και ανοιχτούς σε απαγορευμένη σχέση με αποτέλεσμα να ρισκάρετε την ασφάλεια και τη συναισθηματική σας σταθερότητα. Βέβαια τα συναισθήματα που ζείτε θα σας συγκλονίσουν.

Αιγόκερως
Η θετική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ευνοεί αρκετά τον ψυχισμό σας, αλλά και νιώθετε πως έχετε τη στήριξη και αγάπη του /της συντρόφου σας και φαίνεται πως τα προβλήματα έχουν λυθεί και μπορεί να μιλήσετε για δέσμευση. Χαρούμενες στιγμές.

Υδροχόος
Η θετική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σας απογειώσει γιατί φαίνεται πως πολλές από τις προσδοκίες που είχατε σχετικά με ένα αγαπημένο πρόσωπο εκπληρώνονται και νιώθετε ικανοποίηση και πως τελικά καταφέρατε το ακατόρθωτο. Έρωτας μέσα στον επαγγελματικό χώρο.

Ιχθύες
Η θετική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας κάνει ρομαντικούς, ονειροπόλους, πιθανόν να αμελήσετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας και να αφιερώσετε το χρόνο σας στο αγαπημένο  πρόσωπο που βέβαια σας έχει κλέψει την καρδιά και ..όχι μόνο.. Προσοχή σε εξαπατήσεις.

Πηγή:

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/trigono-afroditis-me-poseidona-2110-problepseis-zodion-22439/